Şimdi Ara

Galatasaraydan gitmesi gerekenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roohans

Gitmesi gerekenler gitti başka kimse kalmadı gidecek.
    Sezon sonunda Nonda gider olay biter.
    Geriye kalan oyunculardan Emre ve Ayhan kendileri bırakmak istedikleri zaman giderler, oynamadıkları zaman sorun yapmıyorlar.
    Diğerleri işimize yarıyor.

bide Kewell var gitmesi gereken
  • KOMEDİ
  • kewell gitsin kendimi keserim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frédrick

quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Gitmesi gerekenler gitti başka kimse kalmadı gidecek.
    Sezon sonunda Nonda gider olay biter.
    Geriye kalan oyunculardan Emre ve Ayhan kendileri bırakmak istedikleri zaman giderler, oynamadıkları zaman sorun yapmıyorlar.
    Diğerleri işimize yarıyor.

bide Kewell var gitmesi gereken

mala mı bağladın olm?
  • Fakemi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

kewell gitsin kendimi keserim

Giovanni Dos Santos'un alınabilmesi için takımdan gönderileceği söylenen Shabani Nonda'nın kalacağı onun yerine kasığındaki sakatlık nedeniyle en ez 2 ay sahalardan uzak kalan Harry Kewell'ın gönderileceği öğrenildi.

Galatasaray, Lucas Neill ve Jo transferleri sonrası yabancı kontenjanını boşaltmak için Linderoth'un ardından Harry Kewell ile de yollarını ayırıyor.
  • Bu konuda kaliteden ziyade sağlanan fayda baz alınmalıdır. 1-2 senedir sakatlıktan bir türlü kurtulamayan oyuncular direk gönderilmeli. Serkan Çalık ve Linderoth gitti. Şimdi Emre Güngör var sırada. 2 sene önce oynadığı zaman çok beğeniyordum oyununu ancak bir sakatlandı sonra gitti adam.. Artık da iyileşmesi beklenmemeli boşuna. Nonda ise zaten artık malum. Her an gidebilir olası bir yabancı transferiyle. Şimdi gitmese bile sene sonu gitmesi kesin. Aydın da Rijkaard'ın elinde bile kendini futbola veremiyorsa zaten işi olmaz bu saatten sonra. Emre Aşık da zaten artık 36 yaşında. Kısacası ilk aşamada:

Emre Güngör, Emre Aşık, Nonda ve Aydın.

Bu oyunculardan sonrası tamamen teknik heyet kararı olur. Kewell konusu mağlum zatean ama bu şekilde ayrılmayı taraftar hiç istemiyor en azından 1 sene daha kalmalı Kewell bana göre. Gökhan Zan ve Ayhan konusu yönetim kararı. Bence ikisi de gitmeyecektir ama. Gökhan Zan stoper rotasyonu için kalır tahminimce, Ayhan da bu saatten sonra Galatasaray'dan başka takımda zor oynar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Forumdan gitmesi gerekenler.

1-Frédrick
    2-......
    3-......
    .
    .
    .
    .
    .

Kimler geldi, kimler geçti hocam buralardan
  • Buyrun defansı orta sahası ve hücumu ile gitmesi gereken bir 11

1- Arda (çok sevdiğim için, medya çok üstüne gidiyor çocuğun, psikolojisi bozuldu artık yıpranmasın gitsin üst düzey bir takıma)
    2-Nonda (dede)
    3-Ayhan (sayko dede)
    4-Leo Franco (3 senelik anlaşma yapmıştık 2+1 şeklindedir inş, yoksa göndermek çok zor olur)
    5-Serkan Kurtuluş (genç ve potansiyel var, kiralık verilmeli, daha 4 senelik sözleşmesi var bizimle yanlış hatırlamıyorsam)
    6-Emre Güngör (müzmin sakat)
    7-Uğur Uçar (çok sevdiğim bir oyuncuydu ama sakatlık sonrası kendine güveni hiç kalmamış, iyi pas atmakta ve koşmakta zorlanıyor)
    8-Aydın Yılmaz (maalesef eline geçen hemen hiçbir fırsatı değerlendiremedi, çok korkak)
    9-Gökhan Zan (namı diğer CamAdam)
    10-Kewell (çok sevdiğim, takımdaki 2.Ergün bana göre ama sakatlık sonrası işi biraz zor, sözleşme uzatılmaması daha iyi olur bence)
    11-Barış (son derece fevri hareketleri olabiliyor, bazen kendini C.Ronaldo sandığı oluyor ve bu bize pahalıya patlıyabilir)

• Leo Franco, Gökhan Zan, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Shabani Nonda ve tüm sağlık ekibi
  • Ayhan için sabredilmeli forma girmesi uzun sürer yaşlı sonuçta.
    Ayhan bu işi çok iyi yapan bir oyuncu.
    Herkes Ayhan'a top kaptırdığı için kızıyor.
    Adam Topal ve Sarp tan farklı oynadığı için kaptırıyor.
    Hiç Topal veya Sarp Ayhan gibi Servet ten veya diğer stoperden topu gidip aldı mı?
    Ayhan bunu yapıyor ve topu ileri taşımaya çalışıyor.Bence çok iyi niyetli bir oyuncu.Ligin başında bunu çok iyi yapıyordu hatırlarsanız.Şuan ise formda değil.Ayakta duramıyor.Hiç kimse bu adama laf etmesin.Ayhan da Sarp ve Topal gibi oynasa oda kaptırmaz.Ama hep topu alıp taşımaya çalışıyor.Bu gerçekleride görmek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

Ayhan ve Serkan Kurtuluş gitsin yeterlidir bence.
    Ben Emre Güngör'ü beğeniyorum, elbette sağlıklı olduğu sürece...

serkan kurtuluş mu? adam çok genç, a2'de oynuyor zaten, ileride tecrübe kazanır yetişir oynar, bu kadar kötü oyuncu varken serkan kurtuluş nereden çıktı? tuhaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

en önemli yabancı golcü mü ?
    jardel ne oluyor öyleyse ?

makakula nın 5. jenerasyonu tekrar karşımızda

yok yok gerçekten zenci hastalığı var sende, git bi jinekoloğa görün
    quote:

Orijinalden alıntı: Frédrick

Emre Güngör:Sakatlığı üzerinden atamadı.Çok sabredildi ama artık gitmesi lazım.

Ayhan Akman:Galatasaray'a vereceğini verdi.Artık yaşıda Kemale erdi yollanması lazım.

Harry Kewell:Seni taraftar çok seviyor ama geldin artık 31 yaşına bi de sakatlandın.Bundan sonra zor toparlarsın.Ama Taraftar seni unutmaz.

Shabani Nonda:Galatasaray tarihindeki en önemli yabancı golcü.Yaşın 32 olmuş Nonda.Seni ne kadar sevsemde gitmen lazım.Sen artık torunlarına bak.

Sezon sonu gidecek futbolcular bence bu şekilde olmalı.Sizin fikirleriniz neler

• Galatasaray'dan taraftar olarak önce sen gitmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: giza

quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

quote:

quote:

quote:

quote:

Nonda,Aydın Yılmaz,Leo Franco,Ayhan,Barış Özbek,Gökhan Zan..

Neden kalmalı? Bu sezon iyi oynadıgı tek maç var mı sence?

diğer yazdığın adamlarda bariz performans düşüklüğü var.
    onlarda hem fikiriz..
    ama barışın sezonun ortalarından itibaren yükselen form grafiği var...
    ayrıca orta sahada sarp ve topalın sakat veya formsuzlığunda oyanatılabilecek bir oyuncu.
    yaşıda genç..
    dikkat ettiysen üzerinde baskı olmadığı zaman gol de atabiliyor
    sezon başında uefa maçında 2 gol atmıştı
    son denizli beleddiye maçındada 2 gol attı
    biraz tecrübesiz...

Bana göre Sarp da GS'de ilk 11 oynayacak kapasitede değil,arada duran toplardan gol bulduğu için sanki çok verimliymiş gibi görünüyor ama 4-3-3'ün kilit noktası olan ön liberoda yetersiz 50-55'ten sonra bariz bir şekilde düşüşe geçiyor,geriden ileri top taşıyamıyor dolayısıyla takımı da düşürüyor..Yani Sarp'tan ancak iyi yedek olur,keza Topal da bu sezon bir türlü istikrar sağlayamadı,1 maç iyyse 2 maç kötü gidiyor..

Kısaca ön libero'ya bir transfer şart Barış'ı da yedeğin yedeği şeklinde kadroda tutmak gereksiz,zaten Barış tek başına ön libero'da oynayamaz esas yeri orta sahanın ortası..Bu sene de formunun giderek yükseldiğine pek katılmıyorum oynadığı maçlarda ne rakibin atağını kesmede etkili,ne de geriden top taşıyabiliyor,ancak dediğin gibi fizik olarak güçlü iyi koşuyor pres yapıyor ama ötesi yok..

senin hesaba göre topal-sarp-barış'ın yerine başkaları oynaması lazım yani transfer.
    ama eldeki malzeme bu.
    bu kadroyla bunlar oynar ama kim istemezki jo-baros-kewell gibi marka bi ön libero..
    o zaman gs tadından yenmez..

Sezon sonu o bölgeye takviye illa ki yapılacak,Sarp-Topal 11 için yetersiz...Barış ve Ayhan da büyük ihtimal yollanır..

• Yabancılar olarak Nonda ve ne yazıkki Kewell

Türklerden de hiç forma şansı bulamayanlardan sorun çıkaran ya da gitmek isteyenler gönderilmeli yazık olmasın onlara da bir sezon boyunca maça çıkamayan oyuncular var.
  • Hem yabancı kontenjanının açılması,diğer kalecilerden tecrübe hariç başka bir artısı bulunmadığı ve aykut ve ufuk'a kadroda yer açılması için leo franconun gitmesi lazım.Tabi başka klüp bulabilirse karşılıklı fesh ediliceğini sanmıyorum kontratının doğal olarak maaşının geri kalanını ister.

Emre güngör veya gökhan zandan birisinin gitmesi lazım 3 stopere sahibiz zaten servet,neill ve gökhan zan yada emre güngör 2 stoperimizden biri sakatlansa stoperde oynayabilecek 2 kişiye daha sahibiz hakan balta ve mehmet topal bu bölgede sıkıntı çekiceğimizi sanmıyorum.

Emre aşıkla artık yollar ayrılmalı mümkünse insan gibi ayıralım yollarımızı jübilede yapılması iyi olur tabi ama oda masraf şimdi İleride kırgınlıkları bitirmek gibi bir proje var biliyoruz hakan ünsal hakan şükür falan işte..Emre aşıkıda onlara katabiliriz çok emeği geçti sağolsun hep sevdik geçen sene yaptıklarını unutmadık unutmayacağız.

Canerin performansı böyle devam ederse(çok umutlu değilim hep böyle oynayamaz)bonservisini almalıyız.

Uğur sabrinin yedeği olarak iyi bir alternatif.Hakan balta gitmesin stoperdede oynayabiliyor zaten sol beke alıcağımız her oyuncu hakan balta tarzında olucaktır sözleşmesi bitiyorsa yenileyebilirizde.

Mustafa sarpın sözleşmesini uzatalım bir tane orta sahaya mustafa sarp gibi mücadeleci ve ayak tekniği iyi olan(ernst,emre belozoglu) yani barışın yerine oynayabilecek bir orta saha alalım.

Barış kalabilir ama ortasahada seneye ona yer yok gibi umarım olmaz tek yaptığı koşmak ama kalabilir Türkiye kupası yada formalite maçlarda diğer oyuncuları dinlendirmek adına sonradan oyuna girebilir.Ayhanı emre aşıkın kategorisine alabiliriz geçen sene iyiydi ama bu sene çok kötü oynuyor tabiiki yaptıklarını unutmıcaz genele bakarsak galatasarayda çok başarılıydı.

Nondayla sezon sonu yollarımızı ayıralım ama emre aşıkın kategorisine almayalım gerek yok. Yok yok çok gol attı oda ama artık faydalı olamıyor aksine zararı dokunuyor dünkü maçta mustafa sarp olmasa şuan çok kötü durumdaydı.Tabi nondayın yerine jonun bonservisini alalım 15 milyon gibi tuzlu bir rakamsa forvet bol fransadan birtane siyahi oyuncu alalım.

Bende çok seviyorum ama kewella yollar ayrılsın.

Milan baros,keita,elano kalsın arda mümkünse değeri düşmeden gitsin 5 sene sonra yine gelsin ardanın parasıyla sol tarafa,jonun bonservisi falan alınsın yararlı yerlerde kullanılsın o para dos santosla 5 yıllık sözleşme yapılsın yada sol tarafa başka genç oyuncu alınsın,emre çolak orta sahaya monte edilsin,stat bitsin,localar satılsın,riva projesi hayata geçsin ve gazetede yazan 700 milyon bize gelsin flaş transferler yapalım,fenerbahçeyi saraçoğlunda birkez yenelim sonra 10 sene daha rahat olalım.

• çok şey istiyorsun.
    Mustafa sarpın sözleşmesini uzatalım bir tane orta sahaya mustafa sarp gibi mücadeleci ve ayak tekniği iyi olan
  • Evet öyle yazıyım dedım hayallerimdeki galatasarayı Benim canımı sıkan jo ve dos santos bu adamları niye kiralıyoruz sezon sonunda alıcakmıyız alıcaksak niye satın alma opsiyonlu almıyoruz adam bizde iyi oynarsa fiyatı artıcak o zaman nolucak 6 aylığına bir oyuncu neden kiralanır bunları anlayamadım ben.
  • barış kesinlikle kalmalı, orta sahaya en gerekli isim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.