< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali Çifçi -- 3 Haziran 2021; 9:30:47 > |
GALAX 2080 ti Kapanma Problemi
-
-
Hocam kimseyi tanımıyorum eskiden bu sorun olduğunda biz fırınlardık kartları düzelirdi. Youtubeda kart tamiri yapan bir arkadaş varmış, onun dışında herhangi bir yere verebilirsiniz kartı, kendisinin tamir ettiğinin 2 katı kadar kartı geri dönülemez şekilde bozduğundan bahsediliyordu.
Bu arada GALAX kartlara ülkemizde kim bakıyor? Arena falansa oraya servise verilebilir diye düşünüyorum. İşinin ehli adam sayısı pek fazla değil ülkemizde.
-
Sistem nedir? PSU sorunu da olabilir. Sürücü sorunu da olabilir. Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Siyah ekran gelince fanlar nasıl çalışıyor?
-
teknobiyotik ve getireceği üründen ne bekliyorsunuz ki :)))
-
DSP HYDRO G 850 Pro güç kaynağı kullanıyorum. -
Fırınlama bence eski kartlara yapılmalı. VRAM problemi olabilir mi acaba? -
Teknobiyotik den alınmadıki :) -
Teknobiyotik tamam amatör çöp bir firma ama Galax sadece Nvidia kart üreten sağlam firmadır.
-
Kartı başka makinada denedin mi hocam?
-
Denedim, maalesef olmadı. PSU dan tutun RAM lere kadar hepsini değiştirip denedim olmadı. -
Hocam saçma bir soru soracağım, acaba başka monitör ile denediniz mi? Farklı bir çıkıştan mesela. Örnek veriyorum hep hdmi bağlıyorsanız dp den falan başka monitör ile deneyin.
-
Garanti varsa garantiye gönder. GALAX Türkiye ile konuş. Yoksa ekran kartı tamiri için yerler var, onlara gönder. İstanbul'da benim bildiğim 3 tane var mesela.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X