Şimdi Ara

[SATILDI] GALAX RTX 2060 6GB EKRAN KARTI ACİL (PAZARLIK OLUR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 GALAX RTX 2060 6GB EKRAN KARTI ACİL (PAZARLIK OLUR)

2 Ocak 2020 tarihinde Teknobiyotikten toplama sistem ile birlikte alınmıştır,faturası mevcuttur garantisi bitmiştir.

Model yükselteceğim için satılıktır tercihen RTX 3060 veya RX 6700 ile üstüne benim ödeme yapacağım şekilde takas olabilir.

Kart hatasızdır ve mining yapılmamıştır tamamen kişisel amaçlı-oyun için kullanılmıştır, şu an da aktif olarak bilgisayarımda kullanmaktayım istediğiniz testleri yapabilirim.

Kutusu mevcut ancak biraz yırtık onu da istenmesi halinde verebilirim.

Tercihen Ankara il içi elden teslim ve nakit düşünüyorum ama mesaj atarsanız hem detayları hem pazarlık için konuşabiliriz.

Şuan sistemimde kullandığım için fotoğraf koymuyorum ancak isteyene kutunun ve ekran kartının kasa içindeki fotoğraflarını gönderebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba! Ayni temizlikteki ayni model kartimi 2900 liraya sattim gecen hafta (:
    Beklesem 3.200 ederdi
    Ama 4 iddali

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xstrcsxsaa9q6wb kullanıcısına yanıt

haklisiniz hocam fiyati revize ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.