Havala ile alınırsa 9588 TL ye denk geliyor iyi fiyat. akakce.com Galax RTX 3060 Ti 1-Click OC LHR 36ISL6MD1VQW 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-3060-ti-1-click-oc-lhr-36isl6md1vqw-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1402569335.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckribrahim -- 21 Ağustos 2022; 0:55:52 > |
Galax RTX 3060 Tİ 9734 TL
-
-
Garantisini akortek bilişim (teknobiyotik) sağlıyorsa, ki yüzde 99.99 öyle diye düşünüyorum, firmayı araştırmanız konusunda uyarmak istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
garantiye verdiğim ürünler oldu en ufak sorun yaşamadım işini bilirsen haklarını bilirsen hangi firma olursa olsun işini çözersin dostum
-
Teşekkürler hocam
Bu yoruma katılıyorum. Garantiye ürün göndermiştim onlara adamlar “ürün değiştirildi” diye aynı ürünü bana geri gönderdiler. Seri numarası bile aynıydı. Bu adamlardan da ürünlerinden de uzak durun. Boş bir yer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay burada zaten, garantiyi sunması gereken firmanın işini bilmek zorunda değilsin. Onlar yapacak işini, düzgün şekilde. Türkiye için ütopik nedense bu beklenti...
-
Akortek = Dark = Garantisiz ürün
bu denklem yıllardır değişmedi.
-
sen üstüne düşmez isen onlar işini yapmaz ben bu firmadan en ufak sorun yaşamadım çok kez garantiye değişime gönderdim ya tamir ettiler yada sıfır ürün gönderdiler
-
üstüne düşmek nedir? ben garantiye gönderdiğim ürünün tamir edilmesi ya da değişimi için savaş vermek zorunda değilim. senin gibiler oldukça bu servisler daha çok ekmek yer.
-
Biz ürünü alıp parasını verirken zaten üstümüze düşeni yapmış oluyoruz. Daha ne yapayım ya servise verdiğim ürün için? Yok süresini geçecek mi, yok kullanıcı hatası mı diyecek, yok gerçekten tamir edecek mi vs. ben kendimi bitireceksem onların yapacakları iş için, o zaman yasalar, garanti ve servis niye var?
-
Bütün Galax ekran kartlarının garantisine akortek mi bakıyor?
-
Başka yerde görmedim hocam o sebeple yüzde 99 dedim. Sorgulayın isterseniz.
Edit: Şöyle düşünün bu firma hangi marka ürünlerin distribütörlüğünü yapıyor diye takip ediyorum....
O marka ürünleri satıcısı Amazon.com.tr değilse almıyorum varın siz düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 24 Ağustos 2022; 14:16:58 >
bir süredir ekran kartı almak için bu bölümü kontrol ediyorum, şimdiye kadar beğenilen bir indirim göremedim :)
-
Bu başlıkta ki indirimde sorun yok hocam, akortek bilişimde sorun var
Bunun en güzel açıklaması youtube kanalımda var ağlamayana meme yok usta işini hakkını ve yasaları bilirsen kazanan sen olursun ben sana servis hikayelerimi burada anlatmayım şimdi Sıkıntılı servisler var bende çok yaşadım ve tüketici hakem heyetinden tüm haklarımı aldım haklı olduğum için
Yasaları bilirsen haklıysan korkma hertürlü hakkını alırsın
Ne alaka dediğimle?
6 aydır tüketici hakem heyetinde başvurum var gram ilerleme yok, sonuç çıkınca karşı taraf itiraz için mahmekeye giderse 6 yıl daha beklerim herhalde. Verdiğim para 1000 lira zaten şuan oldu 1500 lira birde ithal ürün kampanyalı ürün işte elektronik ürün olunca aynı ürünler şuanda 2500 lira. Nasıl alayım 2500 lirayı?
Burada daha uygun (9308,04TL)
-
bekleyin daha çok düşecek
Garantisini akortek bilişim (teknobiyotik) sağlıyorsa, ki yüzde 99.99 öyle diye düşünüyorum, firmayı araştırmanız konusunda uyarmak istiyorum.
|
Bu yoruma katılıyorum. Garantiye ürün göndermiştim onlara adamlar “ürün değiştirildi” diye aynı ürünü bana geri gönderdiler. Seri numarası bile aynıydı. Bu adamlardan da ürünlerinden de uzak durun. Boş bir yer. |
üstüne düşmek nedir? ben garantiye gönderdiğim ürünün tamir edilmesi ya da değişimi için savaş vermek zorunda değilim. senin gibiler oldukça bu servisler daha çok ekmek yer. |
Akortek = Dark = Garantisiz ürün bu denklem yıllardır değişmedi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X