Şimdi Ara

GALAX RTX 4070 TI SUPER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar fiyat çok az yazın konuşalım kutu fatura garanti var üst karta geçeceğim için satıyorum . 26 kasım 2024 te aldım.

Fiyat olarak 32.000 düşünüyorum . Dediğim gibi fikrinizi belirtin konuşalım.

Konum istanbul sancaktepe get vs ile de satarım

GALAX RTX 4070 TI SUPER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar, fiyat belirtmek için yeni kartların çıkması lazım hocam az veya çok demek yanlış olur, sadece ilk verilen rakamlara göre satması zor fiyat olur yazdığınız.

• Düzgünce öldürmeden verilen teklifleri değerlendireceğim zaten . Pazarlık olduğu için 1 tl yazsam 50 kuruş olmaz mı diye sorulmasını sevmiyorum tabi ki düzgünce güzel pazarlık yaparız isteyenle

• paslicivii P kullanıcısına yanıt

aynı kartı 2 ay önce 27.5k dan aldım hocam şuan aynı fiyattan almam öyle söyleyim size hocam. 550$ fiyat etiketi 5070 için çok etkisi oldu bu düşüncemde. 550$20k yapıyor buna 10kda vergi vs eklesek 30k müthiş fiyat hem sıfır hem 4090 a yakın oyun performansı vaadi. yanlış zaman satış için.

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    Güzel ülkemde ucuz olacağını sanmıyorum ama inşallah olurda ben zarar etmeye razıyım . Birde 4090 yakın olayı yazılımsal ve pazarlama hilesi diye okumuştum saf güç olarak değil . Nvdia da döndü apple a bakalım bizi daha neler bekliyor.

Birde 27.5 a nereden almıştınız ben de 2 ay önce aldım sayılır görememiştim düşük fiyat meraktan soruyorum

• forumdan almıştım hocam nick hatırlamıyorum 29k dan ilandaydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben sıfır aldınız sandım o zaman normal çünkü 30 a kadar düştü bi ara ama taksit yüzünden pazaramadan sıfır aldım ben

• Dediğim gibi yanlış zamanda almış yada satıyorsunuz.. İyi forumlar

• 35k dan düşük olmaz 5070 2k ve 4k da saf güç olarak ta 4070 ti superi geçeceğini sanmam . 1080p de geçebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Logitechg300s kullanıcısına yanıt
    4070 ti çıkış fiyatı ile tr de ki fiyatı arasında ki farktan az çok çıkar aslında 5070 ti ne olacak . Bizim satıcılar aç olduğu için 50 deselerde şaşırmam o derece.

Ben de 27'ye sattım, 1.5 ay kadar önce. Ama şu an piyasa bir tık yükseldi. Yeni seriden bağımsız olarak şu an ortalama 30'a gider bu kart. Ama yeni seri ne değiştirir bilemiyorum. Bu arada soğutması çok iyidir, malzeme kalitesi de gayet güzel kartın.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam satarsam pişman olacağım gibi gelmiyorda değil nvdia da iyice apple a döndü tek satma sebebim yurtdışından kart getirme imkanım var yoksa bana fazlasıyla yetiyor . Bakalım yeni kartlar ne kadar olacak . Birde yanlış görmediysem sizde amd vardı bi ara 7900xtx hep aklımda kalmıştır amd geçsem mi geçmesem mi diye nasıldı tecrübeniz.

AMD saf kas gücü olarak iyidir hocam, hakkını yiyemem. Ama genel anlamda her türlü Nvidia'cıyım açıkçası. Teknoloji olarak çok önde AMD'ye göre. AMD artık üst segment kart da üretmeyecek zaten bu seride. Onun için 5070 Ti üzeri rakipsiz olacak büyük ihtimalle. Sizin kart çok güzel, Dlss 3.0 ile daha da güzel. Piyasaya bir şey diyemiyorum ama yurtdışı imkanınız varsa değerlendirilebilir. 4000 serisinde onlarca kart denedim, alıcı arkadaş da emin olsun en iyi modellerden birini alacak, fiyatına göre en iyisi olabilir.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgiler için , almak isteyen arkadaşa yardımcı olacağım zaten yurtdışı fransada şubatta çıkacakmış onu bekliyorum şuan için 884 euro 5070 ti fark açılırsa bu karttan devam ederim yoksa bunun sonu yok gibi sanırım.

• ilan takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.