Şimdi Ara

[SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER
    14.05.2024 Gaming.gen faturalı, kutulu, garantili. 1 ay bile kullanılmadı. Tam yük altında %40 (1450 RPM) fan devrinde 63-64 derece.

Forum dışı satılmıştır.
    [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER [SATILDI] SATILDI GALAX RTX 4070Tİ SUPER OC 16 GB RGB EX GAMER
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kilis, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam kusura bakmayın konuyu meşgul ediyorum, aynı karttan bende de var o fanlardaki rgb ışığı nasıl yaptınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • taskonamco kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, hiçbir ayar yapmadım inanın, taktığım an anakarta entegre şekilde fanlarla aynı renkte yandı.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Sizinki ex gamer modeliymiş hocam benimki sg model. Benim de yeni haberim oldu. Hayırlı satışlar :)

• Fiyatta revizeye gidilmiştir, an itibari ile Türkiye'nin en ucuz fiyatıdır. Artık pazarlık kesinlikle düşünmüyorum, almak için özelden iletişime geçebilirsiniz. Takas yoktur, takas durumunda fiyat artacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.