Şimdi Ara

Galax RTX3080 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sebep?

ben son 15gunde 2 psu 1 ekran karti almadim, cokta hizli kargoladilar ve faturalar da geldi. O sorun nedir avaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandıgı sistemlerdeki parçalar kalitesi düşük kalıyor dark kasadan belkide 5senedir aynı kasayı kullanıyorlar hep sistemlerinde. + sosyal medyadaki adminlerinin çocuk oldugunu düşünüyorum.Son olarakta vakti zamanında donanımarşivinin çıkardıgı sistemi küçümseyerek bir sistem çıkardılar. Ondan dolayı çöp bile alınmaz kafanız ağrır.

• 18600e hemen alabileceğiniz 12gb 3080 vardı demin. Fiyat muhteşem bir fiyat değil

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    Nerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun güle güle kullanın :)

m.n11.com
    Inno3D NVIDIA GeForce RTX 3080 IChill x4 LHR C30804-126XX-1810VA36H 12 GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/inno3d-nvidia-geforce-rtx-3080-ichill-x4-lhr-c30804-126xx-1810va36h-12-gb-gddr6x-384-bit-ekran-karti-3687195?magaza=garajonline

• burak_bt kullanıcısına yanıt

Satış sonrası desteğe işin düşerse anlarsın.

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, garip öyle bir tasarımla daha serin olmasını bekliyordum. Marka güzel tasarım güzel. İki kart ile ödeme alsaydı iyi olacaktı. Alışveriş kredisine bakayım dedim aman Allahım o nasıl faiz öyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burak_bt kullanıcısına yanıt

Zatan sattıkları ürünü göndermeseler o zaman bu "sorun" değil farklı bir durum olurdu. Sattıkları ürünler için garanti vs. konusunda müşteri memnuniyeti çok düşük bir firma. Sorun o tarafta.

• Teknobiyotik hiç bulaşılmaması gereken bir firma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.