sebep? ben son 15gunde 2 psu 1 ekran karti almadim, cokta hizli kargoladilar ve faturalar da geldi. O sorun nedir avaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
sebep? ben son 15gunde 2 psu 1 ekran karti almadim, cokta hizli kargoladilar ve faturalar da geldi. O sorun nedir avaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kullandıgı sistemlerdeki parçalar kalitesi düşük kalıyor dark kasadan belkide 5senedir aynı kasayı kullanıyorlar hep sistemlerinde. + sosyal medyadaki adminlerinin çocuk oldugunu düşünüyorum.Son olarakta vakti zamanında donanımarşivinin çıkardıgı sistemi küçümseyerek bir sistem çıkardılar. Ondan dolayı çöp bile alınmaz kafanız ağrır. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hayırlı olsun güle güle kullanın :) Inno3D NVIDIA GeForce RTX 3080 IChill x4 LHR C30804-126XX-1810VA36H 12 GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri https://m.n11.com/urun/inno3d-nvidia-geforce-rtx-3080-ichill-x4-lhr-c30804-126xx-1810va36h-12-gb-gddr6x-384-bit-ekran-karti-3687195?magaza=garajonline< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Satış sonrası desteğe işin düşerse anlarsın. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zatan sattıkları ürünü göndermeseler o zaman bu "sorun" değil farklı bir durum olurdu. Sattıkları ürünler için garanti vs. konusunda müşteri memnuniyeti çok düşük bir firma. Sorun o tarafta. |
Teknobiyotik hiç bulaşılmaması gereken bir firma. |