Şimdi Ara

GALAXY A7(2015) MAĞDURUYUM. NE YAPMALIYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dalga geçmiyorum, 1700tl ödediğiniz telefon bozuldu diye samsung size direkt üst model vermez ödediğiniz para onları iade hariç ilgilendirmez, burada yasalara ve firmanın tutumuna göre yorum yazıyorum, siz kullanmak istemiyorsunuz 2015'den soğudunuz ama samsung bunu umursamaz, telefon şu an 1300tl keşke değişim yerine iade için zorlasaydınız, fark verip 2016 almak bence yine mantıksız siz bu telefona 1700tl ödediniz zaten 2016 modeli 1700tl fazladan para vermiş olacaksınız, işiniz sizinle muhatap olacak yetkilinin insafına kalmış, aradıklarına mutlaka 2016 için bastırın telefonumu düzgün kullanamadım yenisi çıktı değeri düştü diye belirtin uğraşırım diyorsanız değişim talebinizi geri çekip iade isteyin, bence 1700tl olan fatura bedelini geri alıp yeni bir telefon almak daha mantıklı.

Hakkınızda hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Dalga geçmiyorum, 1700tl ödediğiniz telefon bozuldu diye samsung size direkt üst model vermez ödediğiniz para onları iade hariç ilgilendirmez, burada yasalara ve firmanın tutumuna göre yorum yazıyorum, siz kullanmak istemiyorsunuz 2015'den soğudunuz ama samsung bunu umursamaz, telefon şu an 1300tl keşke değişim yerine iade için zorlasaydınız, fark verip 2016 almak bence yine mantıksız siz bu telefona 1700tl ödediniz zaten 2016 modeli 1700tl fazladan para vermiş olacaksınız, işiniz sizinle muhatap olacak yetkilinin insafına kalmış, aradıklarına mutlaka 2016 için bastırın telefonumu düzgün kullanamadım yenisi çıktı değeri düştü diye belirtin uğraşırım diyorsanız değişim talebinizi geri çekip iade isteyin, bence 1700tl olan fatura bedelini geri alıp yeni bir telefon almak daha mantıklı.

Hakkınızda hayırlısı.

her sorun çıkan direkt üst model talep ediyor 7 defa servise gitmiş markadan memnun değilsiniz ama üst modele hayır demiyorsunuz.

Mağduriyetimi görmüştünüz bu nedenle bu tepkiyi hiç hoş karşılamadığımdan bu sözünüze itafen dalga geçmemenizi söylemiştim. Aslına bakarsanız bu konuda hiç bilgim yoktu. Yani değişimin bile çok çok zor olduğunu düşünerekten iadenin kabul edileceğini hiç bilmiyordum. Bu nedenle iki defa iade talebinde bulundum. Telefonu sadece ben kullanmıyorum tabii ki hiç sorunla karşılaşmamış, mağduriyet yaşamamış olanlar olabilir. Ama ben bu kadar mağduriyet yaşadıktan sonra hani derler ya "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" o şekilde hareket ediyorum. Söylediğiniz cümleler için teşekkür ederim. Güzel bir şekilde hakaretsiz, üslubumu aşmadan konuşacağım. Umarım böyle bir konuda yardımcı olurlar. Yorumunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkürler. İyi forumlar..

• nyaotml01 N kullanıcısına yanıt
    Sorununuz çözüldü mü? merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Sorununuz çözüldü mü? merak ettim.

Öncelikle kusura bakmayın bayramdan dolayı bilgisayar başına geçemedim.

Bayramın 2.günü SAMSUNG tarafından arandım ve Galaxy A7(2016) model vereceklerini söylediler. Renk seçimimi sorup ardından ulaşım süreci hakkında bilgi aldım. Maalesef bayramdan dolayı bu işler de aksadı. Bir haftaya kadar elime geçeceğini düşünüyorum. Ardından yeni model telefonundaki deneyimlerimi de burada paylaşacağım.
  • Hayırlı olsun 2016 vermeleri iyi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nyaotml01 N kullanıcısına yanıt
    4. seferden sonra tüketici haklarından (para iadesi) alınabiliyor. uğraşmana değer fakat para iadesi alırsan git s5 al o paraya karlı çıkarsın
  • Konuyu güncelliyorum.

SAMSUNG 7.kez servis sırasında yazdığım 4 sayfalık notu dikkate alıp ardından beni mağdur eden model yerine üst modeli göndermeyi de kabul edip 36.günde cihazı elime ulaştırdı. Forumda yorumlarla destek sağlayan, bilgilerii paylaşan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. Telefon dün elime ulaştı, bugün anca güncelleyebiliyorum konuyu. Cihazdan bir görüntü atarak yorumu sonlandıracağım. Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Sorular olursa vakit buldukça cevap verebilirim. Asla pes etmeyin.

GALAXY A7(2015) MAĞDURUYUM. NE YAPMALIYIM?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.