Bildirim
Galaxy Ace klavye çalışmıyor
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
swype uygulamasına birşey olmuş sizin formatlamanız sadece telefondaki data ve cache yi silecektir düzeltmek için rom atın veya başka klavye kullanın -
Rom nasıl atıcam anlamıyorum bu android den .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rollini
Rom nasıl atıcam anlamıyorum bu android den .
Ana konu ya girin mutlaka bulursunuz olmassa yarın yazarım buraya açıklarım şimdilik başka klavye kullanmayı deneyin
başka klavye yükleyin. -
Klavye yüklenmiyor biri yardım etsin lütfen.
Klavyenin çıkması için menü tuşuna(sol alt köşedeki yarı dokunmatik tuş) uzun bas. Zaman zaman bende de takılıyor klavye. -
Ok teşekkürler herkeZe halletim.
slm arkadaşlar benim telefonum samsung ace 2 format attım ve klavye sorun var tam yazarken bir anda yazmamaya başlıyor ne yapmam lazım bide yukarıda wifi kısmında hemen yanında geri dönüşüm işareti var onu nedir bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yemek üzereyim çünkü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X