Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 İ9300 Wi-fi Sorunu Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
20.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, foruma ilk defa mesaj yazıyorum, bu sebeple yanlış bir şey yapıyorsam bilmediğimdendir, affınıza sığınarak yazıyorum.

Samsung Galaxy S3 telefonum var, her şeyi normal çalışıyor, Android 4.0.4 sürüm yüklü. 3G ile internete bağlanabiliyorum fakat wi-fi ile bağlantım önce sağlanıyor daha sonra kopuyor. Evdeki wi-fi modemime bağlantı kurabiliyorum, IP alıyor telefonum, kısa bir süre internete girebiliyorum fakat bir dakika geçmeden internet bağlantısı kesiliyor. Bu sırada modeme bağlantı devam ediyor, IP hala görünüyor, telefonun üst kısmında wi-fi işareti üzerinde yukarı yönlü ok (Upload) yanıyor fakat aşağı yönlü ok (Download) yanmıyor ve internete girmiyor.

Araştırmalarıma göre WPA şifrelemesi sebebiyle olabilir diye okudum, modem şifre türünü Wep yaptım sorun devam ediyor hatta şifrelemeyi kaldırdım fakat yine sorun devam ediyor. Acaba bir ayarı mı düzeltilmeli yoksa donanımsal bir sorun mu vardır?

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden herkese teşekkür ederim.

• Daha önce bu sorunla karşılaşan kimse yok mudur acaba? Yardım için dört gözle bekliyorum.
  • Hocam bendede olmustu eger wifi aginda birden fazla aygit var ise ve statik ip kullaniyorsaniz (dns yuzunden) 192 ile baslayan kismin son rakamiyla biraz oynayin 2.1 ise 2.3 gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim ama aynı sorun oluştu, IP adresini 192.168.2.2 'den 2.15 'e kadar denedim ama hep aynı durum oldu, önce bağlanıyor bir dakika sonra internet kopuyor ama ağ bağlantısı devam ediyor gibi gözüküyor, bağlantı hızında 0 Mbps yazıyor.
  • Benzer sorun bende de var. JB kurulumundan sonra oldu. İşin ilginç tarafı sadece evdeki modemimde bu sorunu yapıyor başka yerde düzgün şekilde çalışıyor. Bir sürü şey denedim fakat halen düzeltemedim.
  • Iste hocam ben 2.3 aldim oluyodu yani bide soyle deneyin.: (eger dns kullanmiyorsaniz ilginc bir durum gercekten) once li ayarini dinamik yapin dns otomatik olsun daha sonra wifi yi kapayin ve butun internete giren aletleri baglayin wifiya ardindan telefonun dns ayarlarina gelin ordaki ip adresini kendine gore alicak 192.168.2.3-4 gibi...

• Hepsini denedim ama yine olmadı :( Modemin kanalını 11 yap dediler o da işe yaramadı. Sanırım çözemeyeceğiz bu sorunu. Servise vermenin vakti geldi gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecell

Hepsini denedim ama yine olmadı :( Modemin kanalını 11 yap dediler o da işe yaramadı. Sanırım çözemeyeceğiz bu sorunu. Servise vermenin vakti geldi gibi.

bende de aynı sorun var. donanımsal olduğunu sanmıyorum ama siz yine bi verin. Eğer donanımsal ise bizde verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

bende de aynı sorun var. donanımsal olduğunu sanmıyorum ama siz yine bi verin. Eğer donanımsal ise bizde verelim

Siz bir çözüm bulabildiniz mi veya ne tür yollar denediniz acaba? Benim denemediğim varsa belki işe yarar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

Siz bir çözüm bulabildiniz mi veya ne tür yollar denediniz acaba? Benim denemediğim varsa belki işe yarar.

walla siz söyleyince fark ettim bende hocam 4.1.2 Polonya romundayim şu an için.. kopmalar ya yok yada ben alistigimdan fark etmiyorum.. su anda pek sıkıntım yok... siz hangi romdasiniz?

• 4.0.4 sürüm yüklü ama orijinal geldiği haliyle kullanıyorum, rom işinden filan çok anlamıyorum.
  • quote:

4.0.4 sürüm yüklü ama orijinal geldiği haliyle kullanıyorum, rom işinden filan çok anlamıyorum.

yeni çıkacak olan romu bekleyin duzelmes ise verirsiniz yine servise.. 4.1.2 romu çıktığı zaman Firaristt in konusuna bakın orda vardır linki. egerki geçmez de servise verirseniz sonuçları burada da. paylaşır saniz sevinirim

• hocam sorun hakkında bir çözüm üretebildiniz mi herhangi bir şekilde sunuç elde ettiniz mi? bende aynı dertten yakınıyorum...
  • arkadaşlar malesef bu 4.1.1 ve 4.1.2 romlarında wifi ayarları ile ilgili bir çok problem yaşanıyor. ki bende aynı durumdan ötürü servise verdim. her zaman yaptıkları işi yani formatlamayı yapıp gönderdiler. çözüm yok. sadece modem wifi şifreleme sistemini wpa2 olarak değiştirdim. zorlamayla bağlanabiliyorum :( bu olay samsung'un pil ömrünü uzatmak için telefona rom içinde attığı yazılımların wifi de güç tasarrufu sağlama amacıyla (ne alakaysa, güç tasarrufu yapacağız diye wifi den kısıyorlar, telefon modemden ip alamadığı için internete bağlanamıyor) dolaysıyla wifi yi devre dışı bırakma problemidir.

bir çok bağlanma seçeneği mevcut bunlardan birisi de telefona statik ip numarası ve manuel dns ayarları girmek, ben denedim bi kaç kez, telefonum bu kez wifi den veri alamadı.
    modemin şifreleme sistemini değiştirenler var. ben de bunlara dahilim. ki bu yol %50 başarı sağlıyor. bazen bağlanmıyor telefonu yeniden başlatıyorsunuz bağlanıyor, modeme reset atınca bağlanıyor.... vsvs
    diğeri ise rom içinden bir dosyanın silinmesi olarak yapılıyor. abd forumlarında gördüm denemedim. deneyebilirim. bakalım bu kez sonuç ne olacak?

ama gerçek şu ki, iphone kullanıcıları samsung kullanıcıları ile dalga geçmekte son derece haklı duruma geldiler bu kesin :D samsung yüzünden evde bile el aleme rezil olmaya başladık artık

• *#0011# yapin secenek tuşu, wifi, alttaki on yazısını off yapın

• Arkadaşlar merhaba;

Ben android 4.0 lı bir s3 aldım. Benim sorunum wife seçmesi kendi evimde airties marka modem var bununla sıkıntısız olarak wife den internete bağlanıyorum. Lakin Kayınbabamgilin evine gittiğim zaman diğer samsung 5620 monte cep telefonum wife ye bağlanıyor. S3 marka telefonum bağlanmıyor. şifre doğru v.s ama bağlanmıyr. buda ttnetin vermiş oldğu modem:S

sorun nedir ne yapmam gerekiyor. acil cvp
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem81

*#0011# yapin secenek tuşu, wifi, alttaki on yazısını off yapın

Ben böyle çözdüm arkadaşlar. Şu anda sorunsuz...

• Bende S3 aldım ilk günden bu yana WiFi sorunu yaşıyorum, ertesi gün müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular, müşteri hizmetlerinden yazılım yüklemesinde veya yükseltimde hata olabileceği söylendi, en sonunda servise gittim donanım arızası olduğu ortaya çıktı. Parça değişecekmiş. Cihazın değişmesi için mücadele ediyorum. Anlayacağınız arızalı ürünleri piyasaya vermişler.
  • sorun çözüldü google playden network booster yükle wifi yi aç prıgramı çalıştır bitti
  • arkadaşlar s3'deki sorunun tek bir çözümü var. *#0011# yi arayıp seçeneklerden wi*fi ye gekip kapadınız ama bu yeterli değil. veya bunun dışındaki seçeneklerde yeterli gelmiyor. sorun yine devam ediyor, zaten deneyimsel olarak da gözlemlemişsinizdir.
    şimdi yukarıda ki işlemi yaptıktan sonra yapmanız gerekeni söylüyorum;
    Telefunun ayarlar menüsünden wifi ye giriyorsunuz ve bağlı olduğunuz ağın üzerine parmağınızı basılı tuttuğunuz karşınıza gelen iki seçenek 'ağı unut' ve 'ağ yapısını değiştirin' siz AĞ YAPISINI DEĞİŞTİRİNi tıklıyorsunuz.önünüze çıkan ekranda 'GELİŞMİŞ SEÇENEKLERİ GÖSTER' seçeneğini tıklıyorsunuz. aşağıda ki butonlardan ise; IP AYARLARI seçenğinden STATİK'i seçiyorsunuz. daha sonrasında aşağıda DNS 1 VE DNS 2 çıkacaktır. büyük ihtimal pc'de de dns ayalarları bir çoğumuzun 8.8.8.8 8.8.4.4. dür. telefonun Dns ayarlarını da aynı yapıyorsunuz el ile. böylece sorun çözülmüş oluyor. samsung büyük ihtimal sürümlerden dolayı modem ile uyumsuz dns kullanıyor. bunun için de sorun oluyor. dns farklılığından kaynaklanan bir sorun. dediklerimi yaparsanız sorun da hallolmuş demektir. güle güle kullanın telefonunuzu..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.