Şimdi Ara

Galaxy ace s5830 Hakkında Detaylı Destek ve Oyun paylaşımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
22.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum aspal5 de de yazlıar gözükmüyor nasıl cözcem yardım edersen cık sevinirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger61

Merhaba.. Videonu izledim bilgilerni paylasmassın öncelikle teskkürler. Bir sorum olucak . Telefonunda hangi sürüm mevcut tabi videodan sonra değiştirmediysen videodakini soruyrm yani gayet stabil gözüküyr da?

Bu konunun içinde bulunan türkçe türkiye afr 2.3.3 gingerbread versiyonu yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RooCk

dostum aspal5 de de yazlıar gözükmüyor nasıl cözcem yardım edersen cık sevinirim :D

quote:

sa arkdaşlar bu nfs yi indirip kursum ancak ekran da yazı vb gözükmüyor bu arada cihazim i modeli ben root işlemi yapmadım ve klan savaşları gibi sitelere girince benden flaş yüklemesi istiyor bu siteleri acmak için ne yapmalıyım şimdiden teşkkürler
    Kardeşim i modelinde denemedim zaten bu oyunlar başlıktanda belli olduğu gibi s5830 için s5830i içinde olur diyemeyeceğim çünki henüz donanımını incelemedim ilerleyen zamanlarda fırsatım olursa onun içinde ayrı bi konu yapıcam sizlere en iyi ışık olacak şey ise tek tek deneyip yanılmak olacak şimdiden kolay gelsin ..

• Takip.
  • Takipteyim, asiri duzgun bir konu tebrikler.
  • Andro Turk Tv&Radio nasıl bilirsiniz.
  • kardesm bu oyunlar için apk olayını anlatsan ? tam olarak
  • Eline sağlık arkadaşım konu ve anlatım tarzın çok anlaşılır olmuş devamını beklerim :) Takipteyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_schizophrenia

quote:

dostum aspal5 de de yazlıar gözükmüyor nasıl cözcem yardım edersen cık sevinirim :D

quote:

sa arkdaşlar bu nfs yi indirip kursum ancak ekran da yazı vb gözükmüyor bu arada cihazim i modeli ben root işlemi yapmadım ve klan savaşları gibi sitelere girince benden flaş yüklemesi istiyor bu siteleri acmak için ne yapmalıyım şimdiden teşkkürler
    Kardeşim i modelinde denemedim zaten bu oyunlar başlıktanda belli olduğu gibi s5830 için s5830i içinde olur diyemeyeceğim çünki henüz donanımını incelemedim ilerleyen zamanlarda fırsatım olursa onun içinde ayrı bi konu yapıcam sizlere en iyi ışık olacak şey ise tek tek deneyip yanılmak olacak şimdiden kolay gelsin ..

merakla bekliyorum :D

• mesajım bulunsun teşekkürler...
  • Şu apk olayını anlatın yaw kiesden dosya atamıyorum sadece müzk rehber falan war
  • kardesim ben yapıyorum dediklerini klasör filan açıyorum yükleniyor ama oyun açılmıyor . apk dosyasının isminide değiştiricez mi ?
  • oyunlar açılmıyor siyah ekran gelip kalıp yardım eder misinz
  • Ben de almayı düşünüyorum, s60 telefonumdan android'e efsanevi bi geçiş olacak Bu arada bildiğiniz kampanya var mı her yerde fix 650 lira telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Ben de almayı düşünüyorum, s60 telefonumdan android'e efsanevi bi geçiş olacak Bu arada bildiğiniz kampanya var mı her yerde fix 650 lira telefon.

vatanbilgisayardan 26/02/2012de 574tlye 5 taksitle aldım. takip etmende fayda var.
    %20 %25 kampanyaları oluyo denk getirirsen bu fiyata alabilirsin
    sanırım ömrünü tamamlamak üzere bu sebepten fiyatı düşecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahsiman1 -- 4 Mart 2012; 11:11:26 >
  • Süpersın bu konuyu ımzama tasıyacamkı ace hakkında sorusu olanlar baksın dıye

Bu arada

Arkadaşlar Clockwork mod ıle aldıgım yedeklerı yenıden yukleyemıyorum yukle dedıgımde yukluyor ancak islem bıtıp restarta basınca telefon acılıs ekranında takılıp kalıyor boot ekranında

Ancak Odinle yenıden 0 bır rom atınca clockwork moddan ıstedıgım yedegımı secıp yukleyebılıyorum

Bu sekılde oluncada bır anlamı kalmıyorkı ben rootsuz bır orjınal yedegım var onu kullanmak ıstıyorum bazen tıklayıp ona gecmek ıstıyorum bazen root gereklı ısler oluyor bıraz daha farklı bısey kullanayım ıstıyorum ancak telefondan bu gecıslerı saglayamıyorum her seferınde bılgısayar bulamamkı bulsamda herseferınde yenıden orjınal rom mu yuklemem lazım

Ben sıze tam olarak yaptıklarımıda yazayım CWM du acıyorum backup and restoreye gırıp back up dıyorum yedegım alındı bu kadar restart edıp telefonu kullanıyorum

Aldıgım back up ı yuklemek ıcınde CWM yı acıp back up and restorey e gırıp restoreden aldıgım bacp up ı secıyorum yukluyor bıtımınde restart secenegı cıkıyor onu secıp cıkıyorum

Bunların dısında sunuda yapman lazım su sebepden takılıyor dıyebılecegınız bır durum varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 8 Mart 2012; 16:51:07 >

• güzel çalışma eline sağlık
  • Arkadaşlar arkadaşımda bu telefondan mevcut galaxy ace s5830
    Arabistan'dan almış ve ön kamerası çalışmıyor.Aklıma arabistanda bazı kuralların olduğu ve sanırım yüz yüze görüşmeye izin vermediği geliyor.

Ana bant sürümü s5830XXKPE

hangi bantı indirip odin ile yazmalıyım ki türkçe olsun ve ön kamera ile diğer şeylere de ulaşalım...
    Yardımcı olursanız çok makbule geçecek. Selamlar...

bu arada sürüm 2.3.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaka -- 11 Mart 2012; 19:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Arkadaşlar arkadaşımda bu telefondan mevcut galaxy ace s5830
    Arabistan'dan almış ve ön kamerası çalışmıyor.Aklıma arabistanda bazı kuralların olduğu ve sanırım yüz yüze görüşmeye izin vermediği geliyor.

Ana bant sürümü s5830XXKPE

hangi bantı indirip odin ile yazmalıyım ki türkçe olsun ve ön kamera ile diğer şeylere de ulaşalım...
    Yardımcı olursanız çok makbule geçecek. Selamlar...

bu arada sürüm 2.3.3

telefonda ön kamera yok yanlışınız var.sizin telefonunuz farklı model olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger61

Şu apk olayını anlatın yaw kiesden dosya atamıyorum sadece müzk rehber falan war

kies'i açtığında solda "müzik, rehber "falanın üstünde telefonun modeli görünüyor 5830 . ona tıklıyorsun. sd kartın boyutu ve kullanılan miktarı görünüyor. yanında windows explorer butonu var ona tıkla, yeni pencerede sd kartın içeriği açılıyor . oraya istediğin gibi kopyala yapıştır yapabilirsin. daha sonra telefonunda sd kartın içine girip apk dosyasına tıkla ve kurmaya başlasın. tabi bunlardan önce " ayarlar-> uygulamalar-> bilinmeyen kaynaklardan kurmaya izin ver 'i " işaretlemen gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.