Şimdi Ara

Galaxy ace s5830 Hakkında Detaylı Destek ve Oyun paylaşımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
22.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşalar bende 5830i modeli var ve çoğu oyunu kuruyor ama oynayamıyorum. teşekkür eden arkadaşlar not olarak eğer i modeli ise sorunsuz çalışıp çalışmadığını yazabilirler mi. ben asphalt5, nova, nfs, assisined creed kurdum, oyun normal olarak başlıyor ya ekran beybeyaz yada daha sonradan bir hata oluştu diyor .sonuç bu dördünden hiç birini çalıştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sksk

arkadaşalar bende 5830i modeli var ve çoğu oyunu kuruyor ama oynayamıyorum. teşekkür eden arkadaşlar not olarak eğer i modeli ise sorunsuz çalışıp çalışmadığını yazabilirler mi. ben asphalt5, nova, nfs, assisined creed kurdum, oyun normal olarak başlıyor ya ekran beybeyaz yada daha sonradan bir hata oluştu diyor .sonuç bu dördünden hiç birini çalıştıramadım.

5830i nin ekran kartı işte gpusu 5830 dan daha kotu oldugu için o oyunları 5830i de oynayamazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımsewer

quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Arkadaşlar arkadaşımda bu telefondan mevcut galaxy ace s5830
    Arabistan'dan almış ve ön kamerası çalışmıyor.Aklıma arabistanda bazı kuralların olduğu ve sanırım yüz yüze görüşmeye izin vermediği geliyor.

Ana bant sürümü s5830XXKPE

hangi bantı indirip odin ile yazmalıyım ki türkçe olsun ve ön kamera ile diğer şeylere de ulaşalım...
    Yardımcı olursanız çok makbule geçecek. Selamlar...

bu arada sürüm 2.3.3

telefonda ön kamera yok yanlışınız var.sizin telefonunuz farklı model olabilir

Haklısınız yokmuş
    Neyse sorun değil... Türkiye versiynu yükleyeceğim 2.3.3

• kardesım benım telefonda mesala assasien de menu gelıyor play dıyorz ıstenmeyen bır olaydan dolayı kapandı dıyor bırde oyular calıssa bıle her yer bembeyaz oluyor telı yenı aldım
  • ya hocam street fighter in crack işini anlayamadım..crack dosyası hangisi onu nereye yapıstıracağız ? bu işlerin acemisiyim anlatırsan sevinirim..
  • dediğin klasöre giriyorum crack dosyası diye koyduğun dosyanın içindedkilerin aynısı war zaten..yani crack dosyasıyla aynı içeriğe sahip..ama oyun acılmıyor
  • Telefonu alalı 4 ay oldu fakat telefonu keşfedemedim yardımcı olursan sevinirim.Ve kullandığın launcheri çok aradım fakat bulamadım temin edebileceğim linki verebilirmisin ve flash playerin linkini ve kurulumunu verebilirsen çok sevinirim.Video için çok teşekkürler bende telefon hakkında kötü düşünmeye başladım telefondan soğumuştum sayende telefonla aram düzeldi :D Çok yararlı video olmuş tebrikler
  • 5830İ de deneyen var mı acaba
  • ace plus da geldi ya papucumuz dama atılacak en uygun online bridge nedir acaba ben weweweb kulnndım bir müddet
  • uygulamaları hafıza kartına kurma olayında programı indir link i bozulmuş girmiyor dostum bi kontrol edersen sevinirim
  • Samsung Galaxy ace'im var.

Geçen telefonu şarja taktım, şarj olduğunu gösteren bir ibare çıkmadı ama sabah tel şarj olmuştu.

O şekil kullandım, sonra açıkken şarj etmek istedim önce olmadı sonra taktım şarj omaya başladı.

En son telefonu şarjı varken kapattım. Açtığımda pil boş şekli çıktı ve kapandı. 12 saat şarja taktım ekranda %100 şarj ibaresi göründü. Sabah teli açmaya çalışınca tekrar pil boş şekli çıktı ve açılmadan kapandı.

Sizce problem nedir. Şarj cihazında bir sıkıntı yok. Acaba virüs filan mı girdi. Servise göndermeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Samsung Galaxy ace'im var.

Geçen telefonu şarja taktım, şarj olduğunu gösteren bir ibare çıkmadı ama sabah tel şarj olmuştu.

O şekil kullandım, sonra açıkken şarj etmek istedim önce olmadı sonra taktım şarj omaya başladı.

En son telefonu şarjı varken kapattım. Açtığımda pil boş şekli çıktı ve kapandı. 12 saat şarja taktım ekranda %100 şarj ibaresi göründü. Sabah teli açmaya çalışınca tekrar pil boş şekli çıktı ve açılmadan kapandı.

Sizce problem nedir. Şarj cihazında bir sıkıntı yok. Acaba virüs filan mı girdi. Servise göndermeli miyim?

telefonun rootlu ise battery calibration programını indirip deneyebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

Telefonu aldıktan sonra hiç bir güncelleme root vs yapmadım.
    Yaklaşık 1 yıl odu alalı

Sabah açılmayan telefonu şarja takılı iken açmayı başardım ama bir telefonda bir sorun olduğu ortada.

Sorunun ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?

• Galaxy ace Uygulamaları dirEk hafıza kartına kurma
    Usatam link suan çalışmıyor ya

Verdiğin bilgiler duzenli ve anlaşılır emegine saglık sagolasın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

Telefonu aldıktan sonra hiç bir güncelleme root vs yapmadım.
    Yaklaşık 1 yıl odu alalı

Sabah açılmayan telefonu şarja takılı iken açmayı başardım ama bir telefonda bir sorun olduğu ortada.

Sorunun ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı?

simdi telefonu hic kurcalamadıysan direk ver servise

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Süpersın bu konuyu ımzama tasıyacamkı ace hakkında sorusu olanlar baksın dıye

Bu arada

Arkadaşlar Clockwork mod ıle aldıgım yedeklerı yenıden yukleyemıyorum yukle dedıgımde yukluyor ancak islem bıtıp restarta basınca telefon acılıs ekranında takılıp kalıyor boot ekranında

Ancak Odinle yenıden 0 bır rom atınca clockwork moddan ıstedıgım yedegımı secıp yukleyebılıyorum

Bu sekılde oluncada bır anlamı kalmıyorkı ben rootsuz bır orjınal yedegım var onu kullanmak ıstıyorum bazen tıklayıp ona gecmek ıstıyorum bazen root gereklı ısler oluyor bıraz daha farklı bısey kullanayım ıstıyorum ancak telefondan bu gecıslerı saglayamıyorum her seferınde bılgısayar bulamamkı bulsamda herseferınde yenıden orjınal rom mu yuklemem lazım

Ben sıze tam olarak yaptıklarımıda yazayım CWM du acıyorum backup and restoreye gırıp back up dıyorum yedegım alındı bu kadar restart edıp telefonu kullanıyorum

Aldıgım back up ı yuklemek ıcınde CWM yı acıp back up and restorey e gırıp restoreden aldıgım bacp up ı secıyorum yukluyor bıtımınde restart secenegı cıkıyor onu secıp cıkıyorum

Bunların dısında sunuda yapman lazım su sebepden takılıyor dıyebılecegınız bır durum varmıdır ?

Cache'yi temizlemen gerekiyor dostum cache'ni temizlemediğin için yedek doğru yüklenmiyor. daha doğrusu mevcut cache ile yedekteki cache çakışıyor.

• Arkadaşlar ilgili sitemi kapadığım için download linkleri ölmüştür ve yedekleri olmadığı için yeniden yükleyememekteyim şu anki işimden dolayıda konu ile pek ilgilenememekteyim ancak program isimlerinden google'da veya donanımhaber'de bulabileceğinizi umuyorum kusura bakmayın iyi forumlar.
  • Çok sağolasıın hocam :)
  • dead spaceyi açarmı
  • Merhaba arkadaşlar

Eşimde Samsung 5830 var.

Orjinal Android 2.3.6 romunu kurdum.

Normal kullanımda sorun yok ama internete girer girmez batarya aşırı hızlı şekilde bitiyor.
    %50 olan pil %10 a iniyor 5 dk da

Sorunun sebebi nedir acaba?

Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.