Merhaba galax ace almayı düşnüyorum ama limitim 600 650 tl en fazla acaba peşin olarak bu fiyata bulabilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
güzel başlık hocam bende aynısından düşünüyorum netten takip ediyorum darty.com.tr,bimeks.com.tr,teknosa.com.tr gibi marketler içersinde gözlemledğim kadarıyla 699 tl bimeks bende araştırma yapıyorum
kolay gelsin
Kardes yazik parana alma 2.el lg optimus gibi bisey bul eski bi ace gazisi olarak soyluyorum s1 sl bul vs
ace kötu bır telefon degıl arkaaşar ben ılk aldıgımda tatsızlıklar yasadım fakat suan cok memnunum ve sıfır varken 2.el almam
bende sıfırcıyım herşeyin ilk eli iyidir
cevaplarınız için teşekkürler akadaşlar ama 600 liraya bulmamız mümkünmü acaba?
şuan için pek mümkün görünmüyor net üzerinden satış yapan sitelerden bulabilirsin, ay sonlarında vatanda kampanya oluyormuş heralde vatan bilgisayarın web adresini takip et istersen
gidip galaxy ace yerine nexus s alırım doğubankta o fiyata nexus s dolu daha büyük ekran daha hızlı bir işlemci +google telefonu ve icecream sandwich resmi olarak ilk versiyonu dağıttı!!! fiyatta 700TL kapalı kutu cihaz bence Nexus s tercih et.!!
p.tesi bimeksten 640 liraya aldım. peşin fiyatına 6taksit. bu hafta kampanyası var. ama kalmış mıdır emin değilim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme