Şimdi Ara

Galaxy Ace Sıfır Nakit Peşin fiytaı acil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba galax ace almayı düşnüyorum ama limitim 600 650 tl en fazla acaba peşin olarak bu fiyata bulabilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• güzel başlık hocam bende aynısından düşünüyorum netten takip ediyorum darty.com.tr,bimeks.com.tr,teknosa.com.tr gibi marketler içersinde gözlemledğim kadarıyla 699 tl bimeks bende araştırma yapıyorum

kolay gelsin
  • Kardes yazik parana alma 2.el lg optimus gibi bisey bul eski bi ace gazisi olarak soyluyorum s1 sl bul vs
  • ace kötu bır telefon degıl arkaaşar ben ılk aldıgımda tatsızlıklar yasadım fakat suan cok memnunum ve sıfır varken 2.el almam
  • bende sıfırcıyım herşeyin ilk eli iyidir
  • cevaplarınız için teşekkürler akadaşlar ama 600 liraya bulmamız mümkünmü acaba?
  • şuan için pek mümkün görünmüyor net üzerinden satış yapan sitelerden bulabilirsin, ay sonlarında vatanda kampanya oluyormuş heralde vatan bilgisayarın web adresini takip et istersen

kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gidip galaxy ace yerine nexus s alırım doğubankta o fiyata nexus s dolu daha büyük ekran daha hızlı bir işlemci +google telefonu ve icecream sandwich resmi olarak ilk versiyonu dağıttı!!! fiyatta 700TL kapalı kutu cihaz bence Nexus s tercih et.!!
  • p.tesi bimeksten 640 liraya aldım. peşin fiyatına 6taksit. bu hafta kampanyası var. ama kalmış mıdır emin değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.