Galaxy Buds 2 Ana Konu (22. sayfa)
-
-
Sanmıyorum, bence satıcı eklemiş TWS yi başlık atarken. Sonuçta kablosuz kulaklık demek TWS adam da yazmış muhtemelen.
-
İptal ettim ben. Şikayetvar'da o satıcının sahte kulaklık yolladığına dair fotoğraflı yorum görünce. Hem de aynı kulaklık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses seviyesi ve anc performansı beni de tatmin etmiyor hocam. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garantiye versem mi diye düşünüyorum eskiye göre ya benim kulaklarım gitmiş ya sesi azalmış. Siz ne yapacaksınız hocam
Hocam ben 2 ay önce garantiye verdim, kulaklık çiftlerini değiştirdiler. Sorun hâlâ devam ediyor ama.
Bunun yerine tws öneriniz ne olurduki
Ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam ayrıca garantiden değişmesi ne kadar sürdü
4 gün içinde yeni kulaklıkları verdiler. Kutu değişmedi. Kulaklıklar ilk başta iyi performans veriyordu ama gene eskiye döndü gibi. Bi daha garantiye giderim ben sanırım.
Selamlar.
Buds 2 kulaklığı garantiden aldım ve kutusuyla komple değişim yapılmış .
Şöyle bir sorun yaşıyorum;
Smartthings find üzerinde kulakligim bulunduğunda bana bildir seçeneği açık iken, eski buds 2 kulakligimin kapağını açar açmaz telefonumun Bluetooth'u kapalı olsa bile smartthings find üzerinden kulaklığınız bulundu şeklinde uyarı geliyordu,yerini görebiliyordum. Fakat yeni gönderilen cihazı da kaydettim ne hikmet ise yerini tespit etmiyor. Çevrimdışı bulma için yakınında başka Samsung telefon da var. ama olmuyor.
Acaba sistemsel bir sıkıntı mı var yardımcı olursanız sevinirim.
telefon: a73 5g
Hocam ses azalmasını hangi platformlarda yaşıyorsunuz? Apple music'te ses spotify'dan daba yüksek geliyor bana. Youtube da daha iyi. Uygulamayı silip geri yüklesem normale döner mi acaba? Haftaiçi garantiye bırakacağım, sizi bilgilendiririm.
Youtube music kullanıyorum. Haber verirseniz sevinirim hocam
https://forum.donanimhaber.com/galaxy-buds-2-ana-konu--150535258-21#157080530
İyi akşamlar bende bu cihazı aldım . Sadece dolby atmos ve aktif gürültü engelleme özelliği sebebiyle ama dolby atmos özelliğini sadece a52 cihazda apple music uygulamasını indirip alabiliyorum . Film izlerkende bluetooth ile dolby atmos ses alacağım media player cihazlar varmı . Aslında teknik ve önemli bir konu . Sonuçta tüm kulaklıklar ses veriyor önemli olan dolby atmos vb. Değilmi
Arkadaslar amazondan buds 2 aldım. Öncelikle kulakligin sesi son seviyede bile kulağı rahatsız etmeden dinlenebilecek seviyede, herkes de Boyle mi bilmiyorum ama asil sormak istediğim active noise cancelling aktif iken ben disarida yüksek sesle calisan televizyondaki müziği duyabiliyorum, telefon görüşmesi yaparken karşı taraf da disaridaki müziği duyabiliyor ANC aktif iken. Ben mi ayarları tam yapamadım gözden kacirdigim bir şey mi var yoksa kulaklikta mi sikinti var ?
Kullanan arkadaslar yardimci olursa çok sevinirim.
lastik boyutunu değiştirin bi
@DADAŞ33sizdeki kulaklıkın durumu nasıl bahsettiğim konularda anc üzerinde?
Uç almak istesek buds 2 pro için tavsiyeniz vsr mı
TV nin sesini sonuna kadar açıp aynı odada iseniz tabi biraz ses gelebilir ancak genel olarak memnunum anc açık iken sorun yaşamadım. Ha bide sahte buds 2 olup olmadığını araştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ33 -- 4 Kasım 2023; 19:35:17 >
Arkadaşlar iyi akşamlar bende cihazı hepsi burada üzerinden Samsung a34 yanında hediye olarak aldım. Bende Buds 2 cihazda bugünden beri ortam sesi dinleme ve şeffaf modlara aldigimda sağ kulaklıktan çınlama gibi bir ses geliyor yüksek şekilde bu modlar kapaliyken ses yok herhangi bir düşme sıvı teması da yok. Servise vermeliyim yoksa birsekilde düzeltilebilir mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X