< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy Buds 2 Ana Konu (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar buds 2 pro yu eski sayıla bilecek yada bluetooth 5.0 ile sorunsuz kullanan varmı? varsa bana yaza bilirmi?
-
Arkadaşlar sağ kulaklığı yanıma almayınca veya takmayınca uzaklaşınca sağ kulaklıktan konuşma yapamadığımı fark ettim kullanım kılavuzuna bakıyorum fakat sağ kulaklıkta mikrofon var gözüküyor acaba konuşma yapmaya uygun değil mi ? Sağ kulaktan hiç ses almıyor uzağa götürüp deneyebildim sadece soldan ses alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Eylül 2023; 17:1:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone ile kullanmak için buds2 pro alacağım bağlantı sorunları oluyor mu kullanan arkadaşlar şikayetiniz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
galaxy a32 ile kullanıyorum bluetooth 5.0 var bir sıkıntısını görmedim bazen nadir takılma oluyor seste o da yt music kaynaklı diye düşünüyorum, pcde ise bluetooth 4.0 adaptör olması lazım onunla da sıkıntısız kullanıyorum
-
Ben bilgisayarda kullanıyorum 5.0 ile herhangi bir sorun yok. Bluetooth versiyonu birebir uyması gerekmez zaten hocam. Ablam Buds 2'yi Huawei P20 Pro ile kullanıyor mesela. O cihaz da 4.2
-
hocam buds 2 mi buds 2 pro mu? 2 sinin arasında bile fark var.
-
Ben bilgisayarda 5.0 ile pro kullanıyorum hocam. Ablamdaki 4.2 ile kullanılan düz buds 2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
buds 2 lerde sorun yok hocam. buds 2 pro lar ses dosyası üst seviye bir dosya kullanıyormuş ses kalitesi yuksek olması icin. telefonlarımızdaki ses dosyaları ve kullandığımız uygulamaların (spotify youtube gibi) ses dosya formatı da normal olunca sorun oluyormuş.
-
Hocam Samsung'un bir codec'i var Samsung telefonlar için ama diğer türlü sorun olacağını zannetmiyorum en azından ben öyle bir sıkıntı yaşamadım s10+, S21 ve iki PC'de kullandım. PC'lerin biri 5.0 adaptör ile diğeri ise laptop tam sürümünü bilmiyorum bir bakayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 11 Eylül 2023; 10:43:18 >
valla ben yaşadım hocam. suan servis kaydını yaptırdım yarın sabah gonderiyorum. bak size söyle söyleyeyim. elimde buds 1 de var. ben hergün spor yapan birisiyim. 5 yıl boyunca sorunsuz kullandım kullanıyorum. buds 2 pro yu gordum 1 2 youtuber seyrettim. yok şöylede yok böylede. kandım video lara . gittim satın aldım. sana yemin ederim buds 1 ve buds plus pro 2 ye taş cıkartır.cok daha kaliteli sesi var. buds 1 ve plus ın. sıfır bir tane plus bulsam alcam koycam kenara. ayrıca tasarım ve kutu olarak da berbatlar. buds 2 gibi kulakta daha sağlam durmuyorlar. kutusunun kapagı ne tarafa acılcak belli degil. kutusunun icine koyarken zorlanıyorsun. buds plus da ve 1 de böyle bişey yok şak diye mıknatıs cekiyor kulaklıgı.
ayrıca avrupa daki forumlarıda okudum. kulaklıgın (buds 2 pro ) tam bir cöp olduğunu yazmışlar. satış sayılarıda az oldugu icin simdi de s23 tel alanlara yanında hediye veriyorlarmış. eğer iadem onaylanırsa cok daha kaliteli bir şey alırım.
-
Yani ben kullanıyorum her gün dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım buds 1 vs. ile kıyaslayamam tabii ama kullanıcı yorumu olarak tam bir çöp olduğuna dair bir şey göremedim :) açıkçası herhangi bir inceleme de görebilmiş değilim kötü bir kulaklık olduğuna dair. Gayet iyi bence :) Sizin cihazınızda arıza olma ihtimali çok yüksek.
-
hocam durduk yere ürün hakkında bunları söylemem. sadece google a buds 2 pro sound problems yazmanız ve satın alan kişilerin yorumlarını okumam yetti. avrupa forumlarını tek tek cevirdim baktım ne sorunlar yazdıgını.
sizin kulaklık insallah sıkıntısız uzun yıllar kullanırsınız.hiçte arıza vermez insallah. bende sorun yaşamamak icin gittim samsung telefonuma samsung kulaklık aldım. ancak 50 tllik surriyelinin afganların kulagındaki airpods muamelesi gördüm. gidipde sennhiser da alabilirdim 5k idi. ama dedimki tam uyumlu olsun dedim ama sıkıntıyı görüyorsun. ah keşkem kulağımdaki problemi bi anlık görebilseydin keşke. kulğımdan cıkartıp ayağımın altında ezmemek icin zor zabdettim kendimi.
-
Buds 2 veya JBL Tune Flex almayı düşünüyorum milrofon kalitesi ön planda olmalı hangisini önerirsiniz?
Buds 2 kapalı ofis ortamında kullanmak için ideal, sokakta tırt, JBL i bilemiyorum ama.
-
Hocam hiç fantazi yapıp ekosistemden çıkmayın, apple ürünlerine yönelin.
-
iPad ile buds 2 kullandım bir sorun yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır galaxy buds 2 pro kullanıyorum. Telefonum galaxy a32 (bluetooth 5.0 kullanıyor) ve takılmalar oluyor bazen sanki müziği durdurmuşum gibi takılmalar oluyor sonra düzeliyor ama bunlar sık olmaya başladı. Avm içindeki samsunga sorduğumda hatalı ürün vakit kaybetmeden iade edin dedi telefonun alt segment olmasıyla alakası yok yani dedim hayir kesinlikle alakası yok iade edin dedi ben de bunun üzerine amazonda değişim talebinde bulundum ancak sürecin 2 haftaya kadar uzayabilecegini söylediler. Kulaklığı aktif olarak iş için kullanıyorum 2 hafta benim için ciddi bir süre, sıkıntılı geçecek. Sizlere bunu neden anlattım şunu sormak için sizce ürün hatalı mı yoksa telefonumun 5.0 bluetoothlu olmasıyla mı alakalı? Gerçi 4.2 bt adapter kullanan masaüstü bilgisayarımda bir kere bile takılma olmadı. Yani yeni gelen ürün de telefonum yüzünden takılma yapacaksa hiç iadeyle uğraşmama gerek yok. Şimdiden çok teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
up arkadaşlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X