Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
586
Cevap
55
Favori
49.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olmaz kulak içi rahatsız edince ona geçersin. Tabi kulaklığa göre de değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker q45 fiyat performans ürünü diolar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En son 26 Haziranda Kontrol etmiştim 26 Haziran -> 3 Temmuz arasında 5 MB lik şöyle bir güncelleme gelmiş. Gelen iki özellikte aradığım özelliklerdendi iyi oldu. Buds 2 Pro için.

Galaxy Buds 2 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Rich -- 3 Temmuz 2023; 14:2:2 >
  • Mr.Rich M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Bende guncellemeden sonra muazzam bir ses azalması durumu oluştu. Sizde de var mı? Önceden 100 yapamazdım, 70-80 bile fazlasıyla yeterli olurdu. Şimdi son ses olmasına rağmen sürekli sesi açmaya çalışıyorum. Ayrıca bass çok arttı. Kulaklığın sesi, karakteri allak bullak oldu. Siz memnun musunuz kulaklıktan guncellemeden sonra?

• 5burak5 kullanıcısına yanıt

Bende de görüşme sesin de ses seviyesi çok düştü , umarım yeni bir güncelleme ile düzeltilir.

• siyasiyabend S kullanıcısına yanıt
    Valla moralim bozuk ya. Kulaklık gereksiz iyiydi. Frenlediler resmen.

Şimdi yakında buds 3 pro çıkarırlar, e baktılar ki 2 ile 3 neredeyse aynı olmuş oyüzden 2yi yazılımla aşağı çektiler :)

Hocam ben ekstra rootlu bir eq. programı kullandığım için ses seviyesinde baslarda tizlerde ekstra ayarlar yaptığım için yüksekliğiyle alakalı bir değişim fark edemedim. Kulağımda bir problem olmamasına rağmen artık %100 ses seviyesi beni hiçbir cihazda kesmiyor üstü olsa üstüne çıkarım o yüzden bir yorum yapamıyorum. Evde de pratik ve tek bir kulaklığı her iki kulağıma da uyduğu için xiaomi kulaklık kullanıyorum o yüzden ben bir fark göremedim.

Ama bir alt yorumda yazdığı gibi sanki görüşme seslerinde bir ufak azalma yaşadım bende.

• Pro ile büyük bir albeni farkı varmi

• Arkadaşlar merhaba . Benim Galaxy buds 2 pro cihazım kablosuz şarj esnasında cızırtı yapıyor . Bugün servise götürdüm normal dediler ama istersem inceleyebileceklerini ama bir kaç süreceğini söylediler . Ben de Audi durumu yaşayan var mı diye arkadaşlarıma sorayım ona göre gün içerisinde getiririm dedim . Sizde de böyle bir sorun var mı ? Sorunun nasıl bir şey olduğunu aşağıya hem video hem de ses kaydı olarak ekledim . Şimdiden teşekkür ederim

• Mr.Rich M kullanıcısına yanıt

Hocam rica etsem bir bakabilir misiniz

• Adanaliisot kullanıcısına yanıt

Hocam cızırtı sesi için etiketlediniz sanırım, evet aynı çok çok düşük tonda cırcır böceği gibi ötme sorunu benim cihazımda da var. Kullandığım kablosuz şarj standından mı kaynaklanıyor dedim ama öyle değilmiş.

Yani evet aynı sorun benim siyah renk cihazda da mevcut, bu bir sorun teşkil ediyor mu bilemiyorum. Kablolu şarjda problem yok.

• arkadaslar bende ilk defa bu kulaklıgı alarak aranıza katıldım bir kaç sorum olacak henüz yeni geldi şarj ettim şarjı yoktu ardından güncellendi kulaklık uyumu zayıf diyor bu ne kadar tutarlı öbür süngerleri denemelimiyim ? birde yapmam gereken ayar varmı s20 fe kullanıyorum direk kutudan çıkar kullan mantığındayım suan hiç bişeyini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Temmuz 2023; 16:14:14 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt

Yedek lastiklerini kullanın mini var orta boy var hangisi uyarsa

• Arkadaşlar merhaba,

bir maruzatımı danışacağım size. 3 gün önce buds 2 yi taktığımda sağ kulakta %70 kadar bir ses azalması farkettim ve uyumluluk testi yaptığımda da sağ tarafta zayıf uyum diyor. temizledim sıfırladım vs. var mı bir fikri olan veya başına gelen. yoksa servise kalacağız maalesef

• Galaxy buds 2 pro modeli 2400tl ye trendyolda Trendyol satıcısından aldım az önce. Galiba piyasadaki en ucuz fiyat şuan bu. Trendyol beni suphelendiriyor bakalım nasıl bir ürün gondericek

• AhmetSelim3481 A kullanıcısına yanıt
    Satıcı trendyolsa sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Hayırlı olsun.

• Galaxy Buds 2 Ana Konu Galaxy Buds 2 Ana Konu Galaxy Buds 2 Ana Konu Galaxy Buds 2 Ana Konu
    Kulaklığın kendi eq ayarı dinamikte kullanın ve bu ayakları yapın. Özellikle bass seven arkadaşlara tavsiye.

• siyasiyabend S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bi ses seviyesi düşme sorunu olmadı sizin telefonunuzun modeli nedir acaba? Bazı telefonların ses ayarlarında "bluetooth cihaz sesine eşitle gibi bi seçenek var o kapalı olabilir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.