< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy Buds 2 Ana Konu (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kulaklığı yeni aldım ve gayet beğendim. Güncellemeyi yaptım ama 360 derece ses özelliğini denemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zamanında kimsede yokken bende vardı o sorun. kulaklıkdan sogumustum. buds plus satın alıp onla devam etmiştim. şimdi tekrar cıktı.
-
-
Şimdi denedim bende bir sorun gözükmüyor. Duruş açınız ya da postürünüz etkiliyor olabilir. Dik oturup telefonu tam karşınıza sabit koyun ve o şekilde bir deneyin isterseniz. Çok nadir kullandığım bir özellik ama bana hassasiyeti artmış gibi geldi. Buds 2 düz.
-
Buds 2 ve 2 proya gelecek diye bliyorum.
-
S24 Serisi için geçerli. Önceden telefonda yüklü bir uygulama ile birlikte çalışıyor.
İleride diğer telefonlara da gelebilir.
ustad ne yapalım kulaklıgı taktığımız put gibi direk karşıya bakacak şekilde ve telefonu tam kafa hizamızdamı kullanalım? insanlar spor yaparken kullanıyor. koşu yaparken kullanıyor . kafanızı sağ tarafa biraz ceivirince bağlantı gidip geliyor mesala bende. ne yapayım yoldan karşıya gecerken mesala sağ tarafa kafamı cevirmeyim mi?
-
Problemi tam olarak anlamak için demiştim aslında:) deneyimledigim kadari ile kafam biraz yamuk dursa bile ses yönünü etkiliyor.
ya 360 denilen sistem ya bu kulaklıkda berbat calısıyor yada herkeste sorunlu. düzgün çalışsa bile sesin kalitesi bozuluyor veya insanlar sanki sorun varmış zannediyor. kulaklıgın birisinden ses azalıyor bişiler bişiler oluyor diğerinden daha yüksek veya daha farklı veriyor. berbat bir özellik. 360 ı kapattım ben. eski usül. hic kesilme yok hic azalma yok ses kalitesi bozulmuyor.
-
S24 ultra kullanıyorum şuanda. Ozaman buds 2 yle ben kullanabilicem yani.
Aynı olay bendede oluyor. Ama daha önce 360 ı kapattığımdada aynı şekilde olmuştu.
360 ı kapattığımda bende de oluyor artık en son güncelleme ile. ama bir önceki güncelleme de olmuyordu.şuan sorun tekrar hortladı
-
Live Translate uygulaması yüklü mü? Alttaki açıklamada bu uygulama ile kullanabilir yazıyor. Ayrıca daha Türkçe dil desteği de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 23 Mart 2024; 10:30:16 >
Daha o uygulama yüklü değil.Dediğiniz gibi şuan Türkçe dil desteği yok.
yetkili servise bırakırken kulaklar ve kutusu yeterli oluyor mu?
-
Evet yeterli
Teşekkür ederim
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X