Şimdi Ara

Galaxy Buds 3'ün kutu açılış videosu ortaya çıktı: İşte Samsung'un yeni kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Buds 3'ün kutu açılış videosu ortaya çıktı: İşte Samsung'un yeni kulaklığı
    Galaxy Unpacked 2024 etkinliği 10 Temmuz’da TSİ 16.00’da başlayacak. Etkinlikte Samsung’un yeni katlanır telefonları, akıllı yüzüğü, saatleri, kulaklıkları gibi birçok ürün tanıtılacak. Etkinliğe saatler kala bir cihaz daha tüm detaylarıyla sızdırıldı. Galaxy Buds 3’ü şimdiden elde etmeyi başaran bir kişi, Reddit’te kutu açılış videosunu paylaştı.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro'nun fiyatı sızdırıldı

Galaxy Buds 3 Pro’nun ardından Galaxy Buds 3 modeli de tanıtım etkinliği öncesinde sızdırıldı. Samsung Galaxy Buds 3'ü beyaz ve gri renk seçeneğiyle gösteren fotoğraf ve videolar yayınlandı. Kulaklığın hangi yolla satın alındığı belli değil.

Görüntüler ve videolarda, şeffaf kapaklı şarj kutusu, kulaklıkların üstündeki şeritler ve kulaklıkların oturma yerindeki kırmızı-yeşil ledler dikkat çekiyor. Kulaklıkların daha yuvarlak bir şekilde olan geleneksel kulaklıklara kıyasla açılı bir tasarıma sahip olduğu görülüyor.

Bu son sızıntı, bir Reddit kullanıcısının Galaxy Buds 3 Pro'yu satın alıp görselleri ve kısa izlenimleri çevrimiçi olarak yayınlamasının ardından geldi. Kullanıcı, Pro model için 250 dolar ödediğini paylaştı. Standart Buds 3, elbette çok daha düşük bir fiyatla gelecek.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-buds-3-video-leak-3458045/

• Çin üretimi kulaklıklara benziyor, hem apple a özeneyim biraz da kendimden katayım derken ucube bir tasarım ortaya çıkarmışlar tebrik ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    Biraz inovasyona açık olun be kardeşim ya onu eline alınca anlarsın gayet şık zarif ve sportif bir tasarım. Aynısını epıl yapsa vaaaaooo hoooo aaaaaww dersiniz. Sizi gidi elmacilar.

• TGrdL kullanıcısına yanıt
    Ne elmacısı S23u saatimden kulaklığıma kadar Samsung hepsi, buds 2 pro kullanıyorum

Tamam kardeşim güle güle kullan inşallah. Ama tasarım ve ergonomi olarak gayet güzel duruyor.

• TGrdL kullanıcısına yanıt

Pro modeli degil ama buna da Buds denilmesi ismen yersiz ... Apple cakmasi iste ... Samsung urunlerine sahibim Buds 2 Pro da var ...

• İsmini değiştirin bari. Bu tasarıma buds demek çok saçma olur

Belki saçma gelecek ama ben tasarıma takılmıyorum. ANC performansı, ses ve mikrofon kalitesi iyileştirilsin, iş tamam.

• fena değil

• Gayet spor bir tasarımı var ben baya beğendim.

fiyatı da özenti

• sorun;
    dışarda konuşurken kimse ne konuştuğumuzu anlamıyor.
    kaptma ayarlarınıda yaptık ama sorunu bulamadık
    yardımcı olabilecek varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.