Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın canlı videosu ilk defa ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra'nın canlı videosu ilk defa ortaya çıktı
    Samsung, merakla beklenen Galaxy S25 serisini önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Serinin tepe modeli olan Galaxy S25 Ultra ilk defa canlı olarak görüntülendi.

Galaxy S25 Ultra çalışır halde görüntülendi

Galaxy S25 Ultra'ya yönelik daha önceki sızıntılarda telefonun tasarımı ortaya çıkmıştı. Önceki modele göre yuvarlatılmış köşelere ve düz kenarlara sahip olan telefon bir Reddit kullanıcısı tarafından videoya alınarak yayınlandı. Kullanıcı daha sonra hesabını sildi.

Galaxy S25 Ultra'nın sızdırılan videosundaki cihazın erken üretim aşamasına mı ait olduğu yoksa prototip bir cihaz mı olduğu bilinmiyor. 10 saniyelik kısa videoda telefonun titanyum çerçeveleri, siyah halkalı kamera lensleri ve yeni One UI 7 kullanıcı arayüzü net bir şekilde görülüyor.

Ayrıca Bkz.Samsung One UI 7 güncellemesinden ilk video paylaşıldı! İşte yenilikler

Qualcomm'un Snapdragon 8 Elite işlemcisinden güç alacak olan Galaxy S25 Ultra, 6,8 inç büyüklüğünde ekrana ve önceki modelden biraz daha ince bir gövdeye sahip olacak. Kamera kısmında, Galaxy S25 Ultra'nın selefi S24 Ultra ile benzer bir yapı sunması bekleniyor. 200 MP ana kamera ve 50 MP periskop telefoto kameranın yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca 5x optik yakınlaştırma ve OIS desteği de mevcut olacak. 

Kaynak:https://wccftech.com/leaked-video-of-galaxy-s25-ultra-shows-design/

• Bakalım fiyatı ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıkıcı görünüyor

• Artık hiç heyecan vermiyor, her sene aynı modeli 2-3 değişiklik yapıp tekrardan piyasaya sürüyorlar.

• her sene über yenilik beklemek biraz fazla gibi.

yani sen 24 ten 25 e geçmek için hiç sebep yok kahrolsun samsung dersin, diğeri 23 ten geçer 22 den geçer yahut başka markadan alır , ama alır.

illa beyin yakan şeyler görmek için donanımın yahut yazılımın çağ atlaması gerekiyor artık.

ai işte en son çıktı artık bulaşık makinasına bile aydıyorlar yenilik diye satmak adına..

• Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Aslında çok komik bir durum bu. Misal 15 pro max yanlış bilmiyorsam $1.199 ile piyasaya sunuldu, 16 pro max'de $1.199 ile sunuldu ama boyutları değişti, donanımını değişti aslında. Samsung'un dolar bazlı ya da kendi ülkesindeki çıkış fiyatlarını bilmiyorum ama iPhone'da nasıl ki 80 küsür bin liralara 15 pro max satılıyorken şimdi 16 pro max 100 küsür bine satılıyorsa artık aslında aşağı yukarı aynı fiyatlara çıkan cihazları sürekli devleşen fiyatlarla alıyoruz. Evet kur farkı her yıl daha da katlanıyor, Samsung özel fiyatlandırma işinde daha iyi diye biliyorum (yanlış biliyorda olabilirim 🤷🏻‍♂️), umarım öyle 80-90 bin seviyelerinde başlangıç fiyatına sahip olmaz. Zaten yine Samsung ilk çıktığında bir süre alınmaz diye bir düşünceye de sahibim (genel olarak bunu doğrular nitelikte şeyler söyleyenler de az değil), nedeni hızlı bir düşüşle aslında cihaz 80.000'e çıktı diyelim. 65.000'e gerilerse evet uzun süre özel indirimler ya da kampanya dönemleri haricinde 65.000'e oturuyor fiyatı. Samsung'un telefon ve saat tarafından böyle olduğunu gördüm ve bu sebeple ilk çıkış zamanında almanın bir mantığı olmadığını hatta olası donanımsal, yazılımsal hatalardan da korunmanın anahtarı gibi ilk 3-5 ay almamak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam, Samsung cidden bayağı bir ucuzluyor. Apple o kadar ucuzlamıyor ama Samsung da bu dediğinizi gördüm evet.

• çok kötü tasarım çok. s24 ultranın keskin hatlarından sonra oldukça basit çinli telefon tasarımlarına benzemiş. gram heyecanlandırmadı.

• S24 ultra tasarım olarak zirveydi, şimdi tekrar düşüşe geçtiler, çerçeveler çok kötü duruyor Ayrıca s24 ultra keskin kenarlarıyla daha estetik duruyordu, gideceği yere kadar kullanmayı düşünüyorum s24 ultrayı :)

• Samsung tasarım olarak S3 e doğru gidiyor tekrar

• Yorumlarda amma gömmüşsünüz tamam köşeli tasarım güzelde boyut arttıkça eziyete dönüyor S23 U daki kavisli ekranı kaldırıp flat ekrana döndüler bunda da köşeleri yuvarlayıp iphone benzeri tasarıma dönmüşler nesini beğenmiyonuz eğer işlemcide sıkıntı yoksa on numara olmuş

• Samsung S24 Ultra'nın kenarlarini kullanici sikayetleri sonrasi köşeleri yumusatmak zorunda kaldi

• böyle gitmeye devam ederse samsung yakında paket olur :D

• Köşeler yuvarlatılıp, kasa küçültülüp ekran büyütülürse tadından yenmez. Ne öyle tuğla gibi telefon mu olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S24 ultra kullanıyorum almaz olsaydım ön kamerası samsung en kötü kamerası s25 nekadar güzel olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.