Şimdi Ara

Galaxy Buds2 Pro [ANA KONU] ve diğer Buds ürünleri için de ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
15
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Buds2 Pro

www.google.com
    buds 2 pro "silicone" allergy - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?q=buds+2+pro+%22silicone%22+allergy

www.google.com
    samsung buds "silicone" allergy - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?q=samsung+buds++%22silicone%22+allergy
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt

Sağlık raporuylan filan da iadesini talep edin veya Buds 3 Pro ya geçin. Tavsiyem gri kaplamalı olmayanı ... Beyaz sanırım kaplama değil kendi rengi .

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Sağlıkla ilgili bu tip rapor verecek doktor bulmak pek mümkün olmayabilir. Zaten yurt dışı konularda benzer durumu yaşayanlar, samsungun konuyu pek önemsemediğini belirtilmişler. TR de imkansız gibi. Çözüm bulabilirsem kullanırım yoksa birine hediye hederim artık.

• Buds 2 ile Buds 2 pro arasında ses olarak epey fark var değil mi, aynı olması imkansızdır, arada ciddi fiyat farkı var.

Ben ses kalitesi iyi olan bir ürün bakıyorum telefonum da Samsung olduğu için Buds serisine bakıyorum. Buds 3 Pro güzel duruyor ama çok pahalı.

• Selamlar, 2. El temiz kullanılmış sorunsuz faturalı, öncelikli siyah renk veya beyaz buds 2 pro arıyorum Sakarya/Kocaeli İzmit tarafında elden teslim. Düşünenler özelden yazabilir

Ek olarak nasıldır arkadaşlar tavsiye eder misiniz pil ömrü olsun kontrol fonksiyonlar anc ses kalitesi vs. Güncel olarak Oneplus Buds 2 Pro kullanıyorum sesinden çok memnunum anc pek kullanmıyorum ama yaşı gereği pilleri bitik durumda. Alternatif bakıyorum 23 ultra ile LDAC vs. yüksek ses kalite codec formatı destekli olması şart. Normalde 1+ Buds 2 pro da var ama oneui ile çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 16 Kasım 2024; 16:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.