Şimdi Ara

galaxy gio 389 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosa da inanılmaz indirim. gio 389 tl. aynı telefon vatanda 440 tl. bu indirim gerçekten kaçmaz. telefonu biliyorum hızlı ve kesinlikle o en ucuz android telefonlardan değil. tavsiye ederim

• teknosa da mı çalışıyorsunuz ?
  • ne ilgisi var kardeşim. siteyi iyi incelersen teknosa ile ücret iadesi konusunda davalık olduğumu görebilirsin. bu forumda teknosayı en fazla eleştirenlerden biriyim. o yüzden senin gibi art niyetli insanlara rağmen yazıyorum. bu sitede son bir kaç aydır teknosaya iade ettiğim telefonun yerine yeni bir telefon almak için araştırma yapıyorum. hem ucuz hem de android bir telefon bulmak için çok bekledim. şimdi de vatanda 440 tl ye satılan bir ürün teknosa da 389 tl ye düşmüş.Bu foruma katkı sağlamak yerine içi boş kendisi boş bir cevap vermişşin. Bir başkasının sorununa çözüm ya da öneri sunmadığın sürece neye yararsın sen? sende varsa benzer bir indirim vs. mağaza fark etmez paylaş. ama sadece ucuz bir telefon önerisi için en azından gölge yapma. kavga çıkarmaya gelince senin gibiler saat kaç olsa hemen cevap yazar ama biri soru sorarsa biri şunu nerde bulurum derse de diliniz lal olur tek kelime çözüm üretmezsiniz saçma sapan yorumlarla forumda yer işgal edersiniz. gölge etme yeter. gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de Lumia 535 429 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.