Bildirim
galaxy gio 389 tl
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
teknosa da mı çalışıyorsunuz ? -
ne ilgisi var kardeşim. siteyi iyi incelersen teknosa ile ücret iadesi konusunda davalık olduğumu görebilirsin. bu forumda teknosayı en fazla eleştirenlerden biriyim. o yüzden senin gibi art niyetli insanlara rağmen yazıyorum. bu sitede son bir kaç aydır teknosaya iade ettiğim telefonun yerine yeni bir telefon almak için araştırma yapıyorum. hem ucuz hem de android bir telefon bulmak için çok bekledim. şimdi de vatanda 440 tl ye satılan bir ürün teknosa da 389 tl ye düşmüş.Bu foruma katkı sağlamak yerine içi boş kendisi boş bir cevap vermişşin. Bir başkasının sorununa çözüm ya da öneri sunmadığın sürece neye yararsın sen? sende varsa benzer bir indirim vs. mağaza fark etmez paylaş. ama sadece ucuz bir telefon önerisi için en azından gölge yapma. kavga çıkarmaya gelince senin gibiler saat kaç olsa hemen cevap yazar ama biri soru sorarsa biri şunu nerde bulurum derse de diliniz lal olur tek kelime çözüm üretmezsiniz saçma sapan yorumlarla forumda yer işgal edersiniz. gölge etme yeter. gerçekten.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- telefon ses ayarları sıfırlama
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung a15 ne zaman çıktı
- s22 ultra özellikleri
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X