Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy K Zoom kullanıyorum, alalı yaklaşık bir ay oldu. 3G ya da wifi üzerinden internete bağlanıyorum sorunsuz şekilde ama sürekli kopma oluyor. Wifi nin dibinde olduğu ve sinyal full olduğu zaman bile internet kopuyor ve tekrar bağlanıyor. 3G ile bağlandığımda da aynı sorun var. İnternet deneyimim çok kötü ve sinir bozucu. Kurduğum uygulamalardan olma ihtimali var mı? Telefonu alır almaz uygulamaların neredeyse hepsini aynı gün kurdum o yüzden hangi uygulama bilemiyorum. Ya da başka bir sorun mu?
Kurduğum Uygulamalar: Avast Avea Online İşlemler WhatsApp Facebook Facebook Messenger Yandex Navigasyon AirDroid KentKart Mobil Vine Qr Barcode Scanner Applock Doviz.com Garanti Bankası Cepbank - Cep Şifrematik ve Cep Şubesi Ziraat Mobil
Oyunlar: Okey Gunman Clive Hill Climb Driver 3D Hill Climb Racing: Animals 4x4 Off Road Rally Racer Drift Sözcük Bulmaca RGB Express 1010! Odd Bot Out Dots Dumb Ways Blue Block
Hepsini yazdım belki başkasının da başına gelmiştir. Yardım ederseniz çok sevinirim