Cihazım yurtdışından gelme ve rootludur. Sabah uyandığımda telefonum açılışta SAMSUNG GALAXY NOTE2 GT-N7100 yazısı geliyor daha sonra ekran kapanıp yeniden aynı yazı geldi. Zannettim ki telefon yeniden başlıyor fakat sürekli olunca bir sorun olduğu anlaşıldı. Anlayacağınız telefon açılışta sürekli yeniden başlıyor ve hiç açılmıyor. Bataryayı çıkarıp taktığımda ise güç tuşuna basmadan tekrar oluyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? ACİL YARDIM LAZIM. Şimdiden teşekkürler.
3 şubat sabah saatinde aynı sorunu ben de yaşadım. Root nedir bilmiyorum. Güç+ ses yukarı+ orta tuş a basarak wipe factory reset yaptım, reboot ettim ama sonuç yine aynı. Wipe seçeneklerini de denedim sorun yine aynı. Sorun hala aynı.
yazılım falan değil power tuşu bozulmuştur bende de oldu. 20 tl lik bişey alıp kendin bile değişebilirsin video bu https://www.youtube.com/watch?v=QRd7F07kahU bir çok arkadaşım da yaşadı bu sorunu. Hatta dün yine oldu açtım içini değiştirmedim parçayı o pul gibi bişey var üstünde dümdüz olmuş basılı kalıyor . biraz bombe verdim kenarlarına basarak düzeldi. ha bu arada bu olay oluyo mu diye anlamak istiyosan şunu yap ses kısma ve ortadaki tuşa bas . Güç tuşuna basmadığın halde download menu acılıyosa sorun budur büyük ihtimalle.
kaydeshK
kullanıcısına yanıt
Doğru çözüm kardeş.Bozulduğu zaman tamirciye verdim ve bana 50 liraya patlamıştı.