Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
22
Favori
126.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğur beyi sizler gibi bende forumdonanım dan buldum arkadaşlar ve kendisiyle iletişime geçtiğimde bir çok telefoncuyum diye gezinenlerin yaklaşık 4 ayda halledemedikleri sorunu yaklaşık 1 hafta gibi kısa bir sürede teslim etti. Sadece işi ile değil gerçekten muhabbeti ile de insana güven veren bir kişi. Konu ile ilgili sürekli bilgilendirme yapmak için aramasıda bunun cabası. Kendisine çok teşekkür ediyorum yardımları için sonunda Note 2 me tekrar kavuştum Uğur bey sayesinde

Bu işte KALIMERA'dan daha iyisi kesinlikle yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enver Ç. -- 26 Haziran 2014; 14:44:53 >
  • öncelikle herkeze s.a note 2 beyaz renkte var bende 6 kattan aşığa düştü garantisi var garantiye götürsem garanti yaparmı bi bilgi almak ıstıyorum
  • Note 2 ust dokunmatik degisimi 60 tl arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper061

öncelikle herkeze s.a note 2 beyaz renkte var bende 6 kattan aşığa düştü garantisi var garantiye götürsem garanti yaparmı bi bilgi almak ıstıyorum

Aleykumselam. Yapar ama para alır.

• iki gün önce kırılan note 3 ön ekranını serviste degiştirmeye karar vermiştim, internette fiyatını araştırken forum donanımdaki kalimera nickli ugur beyin bu işte iyi oldugunu ve telefonu yerinden alıp servis yaptıgını okuyunca süper demiştim. Fakat inanmayarak forumdan bir iki arkadasından yorumunu aldım. Bugun 17:00 gibi iş yerinden teslim ettigim telefonu 24:00 itibariyle süper bir şekilde elime ulaştırmış bulunuyor.. Teşekkür ederim kalimera
  • Benimde 3 gün önce note 2 cihazım yere düştü ve ekran çatladı ama hiç görüntü gelmiyordu.Forumdan sevgili KALİMERA yı buldum aradım.Cihazı Ankaradan kendisine gönderdim.Eline ulaştığı aynı gün ekranı değiştirip gönderdi.Ertesi gün hiç kırılmamış gibi telime kavuştum.Yanındada ekran filmi göndermiş.Bu kadar hızlı asla halledemezdim.Kendisine sonsuz teşekkürler.Çok ilgili ve beyefendi birisi...Herkese tavsiye ederim ve yakınımdakilere etmeye başladım bile :)
  • Gecmis olsun :(

• Sa ben note aldim 2.el ekrani bana degismis gibi geliyor nasil anlarimki bunu bazen degisik yesil ekran oluyor mesela video izlerken renkler bulutlaniyor tesekkurler

• Kapagi cikarip vidalarina bakin vidalarda tornavida izi olur

• Vidalar mi sadece goruntude bulutlaa var daha oncede kullandim note ama boyle.degildi hele galeriye girerken videolari acinca siyah arka ekran renk degistiriyor

• En net ordan anlarsiniz gruntude varsa sıkınti zaten orjinal degildir zaten

• Herkese Merhabalar

Bu foruma üye olma sebebim KALİMERA nick li Uğur abi ye teşekkür etme isteğimdir.
    Kendisine gene bu forum sayesinde ulaştım. Ertesi gün aradım ve toplamda 4 saat içinde telefonumu tamamen sıfırlanmış olarak bana teslim etti. Telefonumun iç ekranı kırıktı. Bana verdiği fiyat son derece makul idi. Ayrıca beyaz olan telefonumu gri renge çevirmesini istedim. Çok düzgün , beyefendi , konusuna hakim ve güven veren birisi. Kendisine tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER'imi iletiyorum. Bundan sonra gene bu tarz bir ihtiyacım olduğunda veya çevremdeki arkadaşlarımın ihtiyacı olduğunda gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim.

Herkese iyi günler,

Saygılarımla

Yakup TAŞÇI (Çaylak Üye )
  • KALIMERA kullanıcısına yanıt
    Uğur bey merhaba
    Bende bugün talihsiz bir şekilde 1m den note 2 mi kaldırıma düşürdüm ön cam çatladı. Ekran ve dokunmatikte v.s hiçbirşey yok sadece ön plastik kırıldı. Size birkaç sorum olacaktı.

1) kullanacağınız parça orjinal mi? Yan sanayi mi ?
    2) benim cihazım garantili bu değişim sonrası garantiden çıkar mı ?
    3) ben hatay/antakya'da yaşıyorum size nasıl ulaştırabilirim ve işlem ka gün sürer. Son olarakta bu işin maliyeti ne olur
    Cevaplarsanız memnun olurum kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sorularınıza buradan cevap vermek istiyorum. Eğer başka sorularınız olursa beni her zaman 532-2754691 den arayabilirsiniz.
    1) Cam tamirlerinde orjinal cam kullanıyorum
    2) Ekran kırığı nedeni ile cihazınızın garantiden çıkıp çıkmadığı hususunda değişik uygulamalar var. Bu konuda size bişey diyemiyorum. Ancak Cam değişimleri sonrasında camın değiştiğini anlamak pek kolay olmuyor.
    3) Ben Istanbulda bulunuyorum. Kargo ile tarafıma gönderilen telefonlar kargo varışının ertesi günü kargo ile geri gönderilmektedir. Aynı gün kargo ile geri yollayamıyorum zira işlem uzun sürmekte ve belli bir süre test etmeden de geri yollamak istemiyorum. Özetle 3 gün başka bir telefon bulmanız gerekecek.

Daha hızlı iletişim için beni her zaman cep telefonumdan arayabilirsiniz.

Selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsungeon

Ben de dün Galaxy Note 2'imi düşürdüm ve ekranımı (ön camını) kırdım. Hemen google üzerinden hızlı araştırmalara girdiğimde forumda Uğur Beyi, nam-ı diğer KALIMERA'yı, gördüm. Bugün kendisini aradım ve hemen iş yerime yolunu düşürdü. 15 dakikada yeni baştan bir telefon yarattı (maviden beyaza dönüş yaptım) ve oldukça güzel bir şekilde tüm süreci anlattı. Böyle nazik ve yardımsever bir forumdaş ile hem güzel sohbet edip telefonumun ince ayrıntılarını öğrenmek hem de çok sevdiğim telefonumun sıfırdan yeni bir telefona dönüşmesini görmek çok güzeldi.

Her ne kadar telefonumun kırılmasına üzülsem de hem Uğur Beyle tanışmak hem de kötü bir durumdan çok çabuk bir şekilde daha güzel bir duruma geçebilmek beni sevindirdi.

Uğur Beye teşekkür ediyorum. Herkese de kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba tsungeon,

Sizin sorununuzu bu denli hızlı çözebildiğime ve mutlu olmanıza ben de çok sevindim. Güle güle eskitmek nasip olsun inşallah.
    Selamlar,
    0532-2754691
    ugur

• Uğur beye soruyu sorduğum sabah bi tavsiye üstüne tanıdık bi telefoncuya gönderdim cihazı (o henüz cevaplamadan önce) cihaz bugün elime ulaştı. Oda nesi ekran takılmış ama etrafında uhu gibi birşey kalmış ve sanki yerine tam oturmamış eskiden home tuşu daha üstteydi şimdi altta kalmış. Neyse sonra ekran pis diye spreyle temizliyim dedim bi sıktım spreyi daha silmeye kalmadan bi baktım ekranın içinde su var bekledim bekledim gitmedi üstelik ekranın neresine bastırırsanız o tarafa doğru su ilerliyo.

Zaten soğuduğum telefondan iyice soğudum pirincin içine attım şimdi belki geçer diye kurursa direk satıcam
    Keşke milleti dinlemeyip uğur beye gönderseydim

• cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.
    Sanırım sizin su var dediğiniz aslında su değildir. Ekran camı ile dokunmatik katmanı arasında yapışkan uygulaması yapılmadığı zaman ekrana bastırdığınız yerde sanki su varmış
    görüntüsü oluşmaktadır. Pirince yatırmanız bir şey değiştimeyecektir bu durumda.
    Selamlar, @cetiner19
  • KALIMERA kullanıcısına yanıt
    Evet bende sonradan farkettim cam yerine tam oturmamış gibi Peki bu durumda ne yapılabilir ? İlle yeniden cam mı almak gerekir yoksa bu sökülüp yapılabilir mi ?
    Aynı adama tekrar vermek istemiyorum cihazı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEViDARIM

KALIMERA yı bu konuda tek geçetim gerçekten. Yaptığı iş sadece kaliteli değil aynı zamanda sunduğu hizmette bi numara.
    Note 3 ekranım çatlamıştı leventteki iş yerimden alıp aynı günün geceyarısında ümraniyedeki evime sapasağlam teslim etti. 4 gündürde kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Teşekkürler tekrar

Merhaba,
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Güle güle eskitmek nasip olsun.
    selamlarımla,... 0532-2754691
  • Oğlumun kullandığı note 2 nin camı kırılmıştı,sürekli takip ettiğim Donanım Haber Forumunda bir araştırma yaptım,KALİMERA nickli arkadaşla ilgili yazılanları okuyunca bölgemizde bulunan tamircilerle uğraşmaktansa telefonu kendisine göndermeye karar verdim.Kendisiyle mesajlaşarak telefonla ilgili durumu aktardım;gerek ilgisi gerekse güven veren konuşmaları beni son derece memnun etti,hiç düşünmeden telefonu kendisine ulaştırdım,gri olan ve biraz da yıpranmış telefonun kasasını da değiştirmek isteğimi söyledim,beyaz yapabileceğini söyledi,Ayni gün kargoya verdiğim telefonu bir gün sonra bana geri gönderdi telefon sanki yeni alınmış kadar temiz ve güzeldi.Note kullanan ve bu tür ekran ve cam sorunu yaşayan arkadaşlar hiç düşünmeden telefonlarını göndersinler,onarım süreci ile ilgili daha çok övgü dolu sözler yazmak isterdim,ancak inandırıcılığımı yitirmek istemediğimden süreci yaşayacak arkadaşlar bunu yaşayınca kendileri görsün istedim.
    Teşekkürler KALİMERA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-match -- 19 Temmuz 2014; 8:49:49 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.