Merhaba, uzun zaman oldu bu foruma yazmayalı. Benden bu güne kadar memnun kalmış ve memnuniyetini de buradan ifade eden herkese çok teşekkür ederim. Zaman içerisinde telefon modelleri değişti teknolojiler değişti hatta fiyat / ekonomiklik oranları bile değişti. Tabi ki şu an Note 2'nin ekranını komple değiştirmek fiyat açısından bir avantaj sağlamıyor artık.
Merhaba, KALIMERA nickli kullanıcı sayesinde 1 yıldır WIFI'si ve Bluetooth'u çalışmayan bir telefon kullanıyorum.
Yeni telefon da alamadığım için her ay ekstra internet paketleriyle 1 yılda bir telefon parası ek fatura ödedim.
Paranızı sokağa atmak istiyorsanız kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. Uyarı benden olsun.
İyi günler...
quote:
Orijinalden alıntı: canjan
Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle @KALIMERA yani Uğur Bey'e forum aracılığıyla ulaştım. Hemen hemen bir ay önce kırılan Note 2 telefonumun ekranını orjinal samsung ekran ile değiştirdi. Burada yazılan mesajları okuduğumda zaten bir güven hissi yaratmıştı bana ama kendisini aradığınızda bunu daha net anlıyorsunuz. Ben hiç bir telefon tamircisine sormadan, kendisine telefonu göndermeye karar verdim. Gerçekten oldukça ilgili birisi. Telefon ulaştığı gün değişimi sağlayarak tekrar kargoya verdi ayrıca sağolsun ekran koruyucu film hediyesini de eklemiş :) Bundan sonra da kendisiyle dost olacağımızı düşünüyorum :)
Sonuç olarak tamamen güven ilişkisine dayalı destek alabilirsiniz arkadaşlar.
Paylaşımım üzerinden 2 yıl daha geçti kendisine bu süreçte 2 defa daha kırılan IPAD ekranımı yaptırdım. Önermeye devam ediyorum, dürüst ve güvenilir.
Bodrum'dan selamlar ! :)
@KALIMERA
Arkadaşlar kalimera nicli arkadaş hala ekran tamirine devam ediyor mu acaba ? birkaç olumsuz yorum var ama kafa karıştırıcı. Birde tamirleri nerede ne şekilde yapıyor acaba ? birtane iphone 7 var ekranı kırık, ne diyorsunuz, tavsiye edermisiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme