Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
22
Favori
126.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

Merhaba...
    Bizim Note2 de kendini yere attı maalesef Telefon çalışıyor fakat tabii cam çatladı. Muhtemelen ön cam filmli olmasa dağılacaktı. Cam değiştirmenin maliyeti ne kadar oluyor? Ankara'da yaptırabileceğim bir yer var mı?

Herkeze çok geçmiş olsun arkadaşlar bahsi geçen fiyatlar çoook çoook yüksek fiyatlar.
    Eğer dokunmatiğiniz çalışıyorsa muhtemelen çıkacak fiyatı 100 150 arasıdır
    Aynı yerde çalıştığım arkadaşım yaptırdı 130 liraya ve gerçekten güzel oldu, sormak isteyen olursa pm atsın yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFatal

Uğur beye bir teşekkür mesajı da benden gelsin. Oturttuğu sistem çok güzel. İnsanın aklında herhangi bir şekilde soru işareti kalmıyor. Eli de pratiklikte çok üst seviyelere ulaşmış.

Telefon ve tamir muhabbeti dışında ufak bir yorum yapacak olursam da içten ve hoşsohbet birisi. Küçük bir detay gözüme çarpmıştı geçen akşam tamir sırasında bahsetmek istediğim. Telefonumu hiçbir zaman masaya koyacağımda bir bezin peçetenin vs üstüne koymam tabir yerindeyse atarım masanın üstüne. Uğur bey ise telefonu açmadan hemen önce ekranım direk masaya temas etmesin diye peçetenin üstüne koydu. Ben kendi telefonuma dikkat etmiyorken böylesine özenmesi çok iyiydi. Dediğim gibi ufak ama önemli bir jest.

Güvenin yaptırın efendim.

~Nazif.

Nazif Bey güle güle eskitmek nasip olsun. Güveniniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KALIMERA

quote:

Orijinalden alıntı: TheFatal

Uğur beye bir teşekkür mesajı da benden gelsin. Oturttuğu sistem çok güzel. İnsanın aklında herhangi bir şekilde soru işareti kalmıyor. Eli de pratiklikte çok üst seviyelere ulaşmış.

Telefon ve tamir muhabbeti dışında ufak bir yorum yapacak olursam da içten ve hoşsohbet birisi. Küçük bir detay gözüme çarpmıştı geçen akşam tamir sırasında bahsetmek istediğim. Telefonumu hiçbir zaman masaya koyacağımda bir bezin peçetenin vs üstüne koymam tabir yerindeyse atarım masanın üstüne. Uğur bey ise telefonu açmadan hemen önce ekranım direk masaya temas etmesin diye peçetenin üstüne koydu. Ben kendi telefonuma dikkat etmiyorken böylesine özenmesi çok iyiydi. Dediğim gibi ufak ama önemli bir jest.

Güvenin yaptırın efendim.

~Nazif.

Nazif Bey güle güle eskitmek nasip olsun. Güveniniz için teşekkür ederim.

Uğur hocam, zaman zaman iş için 1-2 günlüğüne İstanbul'a geliyorum. Bu işlem kısa sürede biter mi? Bir de maliyeti hakkında bilgi verir misiniz?

• Merhaba arkadaşlar

LG g2 model telefonumu yere düşürdüm ve camı çatladı. Ayrıca aldığımdan beri kamerasında odak sorunu vardı.
    Araştırma yaparken bu konuya rastladım ve Uğur beyle görüştüm. İlk başta insan güvenemiyor hem telefonu gönderip hemde ekran ücretini havale etmek kolay değil tabiki
    Üyelerin yorumlarına dayanarak her şeyi göze aldım ve telefonumu Uğur beye gönderdim.

Az önce telefon elime ulaştı.
    İlk önce şunu belirteyim ki paketleme kalitesi üst düzeydeydi hiç bu kadar özenle yapılmış paketleme görmemiştim.
    Değişim olduğunu farkettirecek bi kusurla karşılaşmadım. Hemen sim kartı takıp telefonu açtım.
    Ekran eski kalitesinde ve dokunmatiği aynı hassasiyetle çalışıyor. Kameranın odak sorununa gelince bu sorun tamamen ortadan kalkmış.

Ayrıca hediye olarak da ekran koruyucu göndermiş

LG G2 odak sorunu yaşayan ve ekranı kırılan arkadaşlara Uğur bey'i tavsiye ederim. Benimde şüphelerim vardı ama bazen risk almak gerekiyor.

Kısacası Uğur beyle olan görüşmeden çok memnun kaldım.
    Kendisine teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramid -- 24 Kasım 2014; 16:47:04 >

• dün beyaz note 2'mi kırıp internetten hemen araştırma yapınca forumda uğur bey (KALIMERA) hakkında epey bir yorum görmüş oldum. açıkcası böyle tamir konularında kime güvenebileceğimizi bilemiyoruz çok fazla yer var etrafımızda ağzı yanan çok kişide var. ama bu kadar fazla yorum görünce iletişime geçtim ve bugün sağ olsun kendisi gelip 15 dakikada işi halletti. artık yeni gri bir note 2'im oldu. teşekkür ederim uğur bey...
  • Bugün NOTE 2 telefonumun camı çatladı, insanlar nerede yaptırmış diye araştırırken bu konuda Uğur Beyin kendi yazdıklarını ve kendisine ekran değişimi yaptıranların yorumlarını gördüm ve mesaj gönderdim. İnşaAllah benim için de aynı güzelliği yapar. Kendisinden cevap bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Bugün NOTE 2 telefonumun camı çatladı, insanlar nerede yaptırmış diye araştırırken bu konuda Uğur Beyin kendi yazdıklarını ve kendisine ekran değişimi yaptıranların yorumlarını gördüm ve mesaj gönderdim. İnşaAllah benim için de aynı güzelliği yapar. Kendisinden cevap bekliyorum.

Murat bey,
    Rengi değişmiş yeni telefonunuzu güle güle kullanmanız dileği ile selamlar,
  • foruma girmediğim sürede bana bir sürü mesaj gelmiş. şimdi gördüm. bu mesajı yazıyorum umarım kimse bir daha mesaj atmaz;

ben aynı telefonu 3 hafta ara ile iki kere kırdım. ikisinde de uğur bey'e (KALIMERA) yaptırdım. 1 sene oldu neredeyse, sorunsuz kullanıyorum. başka bir telefonun daha geçenlerde ekranı kırıldı, yine uğur bey'e başvurdum, o gün konuşamadık. ertesi gün de telefon kırık ekranına rağmen çalındı. demem o ki, bir daha olursa yine kendisinden yardım alırım. bunun dışında söyleyecek bir şeyim yok.
  • Uğur beyle önce sorun yaşamıştık galiba ilk zamanlarına geldim, hatasını düzeltmek için sürekli beni aradı .bir yıl sonunda tekrar cami kırdım çok uygun fiyatla yaptı sağolsun.tertemiz yaptı, dostumn telini de gönderdim .onu da aynı şekilde yaptı, gerçekten işini dürüst yapan biri.bu zihniyetle hayat boyu kazanır.sizde gözünüz kapalı telefonuzu yaptırn derim. Iyi gunler

• Beylikdüzü nere? Tarabya nere? Kolay değil arada çok büyük mesafe var. Uğur beyin verdiği servisi ve hizmeti veren bir firmaya bu güne kadar rastlamadım. Koca koca firmalardan bu hizmetin onda birini alamazsınız. Kırık note 2 camım çok makul bir fiyata 15 dakikada değişti. Üstüne birde aşağıdaki kılıf takıldı. Telefon buldozer gibi oldu. O yağmurda akşamın dokuzunda kırmayıp evime kadar gelen Uğur beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. (Efharisto para poli Kalimera)

Sami Kaptan

• bu kervana ben de yeni katıldım. Sağlık olsun, buna da şükür ki dokunmatik çalışıyor ekran çalışıyor. Ankarada tavsiye edeceğiniz yer var mı arkadaşlar yoksa balıkçıoğlu işhanına mı gitsek?
  • Selamun aleykum arkadaslar 50 tl cam degisimi yapiyorum iscilik + malzeme 50 tl
    Loca yapislani kullanarak
    Uv isiginda kurutarak
    Islemi sonlandiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: piramid

Merhaba arkadaşlar

LG g2 model telefonumu yere düşürdüm ve camı çatladı. Ayrıca aldığımdan beri kamerasında odak sorunu vardı.
    Araştırma yaparken bu konuya rastladım ve Uğur beyle görüştüm. İlk başta insan güvenemiyor hem telefonu gönderip hemde ekran ücretini havale etmek kolay değil tabiki
    Üyelerin yorumlarına dayanarak her şeyi göze aldım ve telefonumu Uğur beye gönderdim.

Az önce telefon elime ulaştı.
    İlk önce şunu belirteyim ki paketleme kalitesi üst düzeydeydi hiç bu kadar özenle yapılmış paketleme görmemiştim.
    Değişim olduğunu farkettirecek bi kusurla karşılaşmadım. Hemen sim kartı takıp telefonu açtım.
    Ekran eski kalitesinde ve dokunmatiği aynı hassasiyetle çalışıyor. Kameranın odak sorununa gelince bu sorun tamamen ortadan kalkmış.

Ayrıca hediye olarak da ekran koruyucu göndermiş

LG G2 odak sorunu yaşayan ve ekranı kırılan arkadaşlara Uğur bey'i tavsiye ederim. Benimde şüphelerim vardı ama bazen risk almak gerekiyor.

Kısacası Uğur beyle olan görüşmeden çok memnun kaldım.
    Kendisine teşekkür ediyorum.

Merhaba, ben öncelikle güveniniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür etmek istiyorum. telefonunuzu güle güle eskitmek nasip olsun.....

• quote:

Orijinalden alıntı: felfinrod

dün beyaz note 2'mi kırıp internetten hemen araştırma yapınca forumda uğur bey (KALIMERA) hakkında epey bir yorum görmüş oldum. açıkcası böyle tamir konularında kime güvenebileceğimizi bilemiyoruz çok fazla yer var etrafımızda ağzı yanan çok kişide var. ama bu kadar fazla yorum görünce iletişime geçtim ve bugün sağ olsun kendisi gelip 15 dakikada işi halletti. artık yeni gri bir note 2'im oldu. teşekkür ederim uğur bey...

Renk değiştirmek insana yeni telefon sahibi olma hissini yeniden yaşatıyor :-)
    Güle güle eskitmenizi diliyorum
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Öncelikle @KALIMERA yani Uğur Bey'e forum aracılığıyla ulaştım. Hemen hemen bir ay önce kırılan Note 2 telefonumun ekranını orjinal samsung ekran ile değiştirdi. Burada yazılan mesajları okuduğumda zaten bir güven hissi yaratmıştı bana ama kendisini aradığınızda bunu daha net anlıyorsunuz. Ben hiç bir telefon tamircisine sormadan, kendisine telefonu göndermeye karar verdim. Gerçekten oldukça ilgili birisi. Telefon ulaştığı gün değişimi sağlayarak tekrar kargoya verdi ayrıca sağolsun ekran koruyucu film hediyesini de eklemiş :) Bundan sonra da kendisiyle dost olacağımızı düşünüyorum :)

Sonuç olarak tamamen güven ilişkisine dayalı destek alabilirsiniz arkadaşlar.
  • Selamlar,

Note 2'nin ekranı kırılmıştı. Uzun zamandır yaptıramıyordum, telefonu telefoncuya bırakmak için yedek al, içeriği sil falan uğraşmak gerekiyordu.

Yaklaşık 6 aydır çatlak ekranla dolaşıyordum, çatlak da her geçen gün yayılıyordu (artık ekran görülmüyordu :) Bu sayfadan Uğur Bey'e ulaştım, dün akşam buluştuk. Çayımızı içip, sohbet ederken telefon hazırdı :)

"Telefona bir de film takayım" diye düşünürken, Uğur Bey'in onu da hallettiğini gördüm. Basit ama ince bir düşünce :)

Çok teşekkürler...
  • quote:

quote:

Bugün NOTE 2 telefonumun camı çatladı, insanlar nerede yaptırmış diye araştırırken bu konuda Uğur Beyin kendi yazdıklarını ve kendisine ekran değişimi yaptıranların yorumlarını gördüm ve mesaj gönderdim. İnşaAllah benim için de aynı güzelliği yapar. Kendisinden cevap bekliyorum.

Murat bey,

Merhaba ugur bey

Arkadaslar sizden oldukca memnun gorunuyor cam degisim hizmetini ayaga hizmet goturerek yapiyorsunuz sanirim. Islemi nasil yapiyorsunuz teknik olarak anlatirmisiniz? Cami sokme temizleme tekrar yapistirma seklinde bazi arkadaslar abartarak anlatmis 10 dakikada hazirdi diye bana inandirici ve guven verici gelmedi sanki yorumlari siz yazdirmis gibisiniz anlatirsaniz eger bende elimdeki 5 adet cihazi size gondermek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

quote:

quote:

Murat bey,

Merhaba ugur bey

Arkadaslar sizden oldukca memnun gorunuyor cam degisim hizmetini ayaga hizmet goturerek yapiyorsunuz sanirim. Islemi nasil yapiyorsunuz teknik olarak anlatirmisiniz? Cami sokme temizleme tekrar yapistirma seklinde bazi arkadaslar abartarak anlatmis 10 dakikada hazirdi diye bana inandirici ve guven verici gelmedi sanki yorumlari siz yazdirmis gibisiniz anlatirsaniz eger bende elimdeki 5 adet cihazi size gondermek istiyorum.

Merhaba burakcan25

Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım;
    1) "Camı sokme temizleme tekrar yapistirma seklinde bazi arkadaslar abartarak anlatmis 10 dakikada hazırdı diye"
    Aklınızda kalan şüphelerinizi giderdiğiniz zaman size bu konuda yardımcı olabilirim
    2) "bana inandırıcı ve güven verici gelmedi sanki yorumlari siz yazdirmis gibisiniz"
    Şüphelerinizi gidermeniz için benden memnun kalan diğer üyeler ile irtibat haline geçmenizi önerebilirim.

Selamlar,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burakcan25

quote:

quote:

Murat bey,

Merhaba ugur bey

Merhaba burakcan25

Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım;
    1) "Camı sokme temizleme tekrar yapistirma seklinde bazi arkadaslar abartarak anlatmis 10 dakikada hazırdı diye"
    Aklınızda kalan şüphelerinizi giderdiğiniz zaman size bu konuda yardımcı olabilirim
    2) "bana inandırıcı ve güven verici gelmedi sanki yorumlari siz yazdirmis gibisiniz"
    Şüphelerinizi gidermeniz için benden memnun kalan diğer üyeler ile irtibat haline geçmenizi önerebilirim.

Selamlar,

Aklimdaki sorulari siz cevaplayin diye yazdim hangi yontemle nasil yapiyorsunuz diye anlatirsaniz aciklik gelmis olur konuya. Loca ile mi oca ile mi yapiyorsunuz oca ile yapabilme imkaniniz yok makineleri yaninizda tasiyamayacaginiz icin.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.