Bildirim
GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (26. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar uğur beye nasıl ulasabilirim note 4 ekranım kırıldı :( kendisine msj gönderdim ancak en son 9 gün önce giriş yapmış. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. -
Cam değişimi için olmasada power tuşu bozulduğu için sürekli restart atan note 2 telefonumu Uğur beyin yardımıyla hallettik.Uğur bey çok beyefendi ve yaptığı iş de güven telkin eden böyle durumlarda hiç çekinilmeden aranabilecek rehberde bulunulması elzem bir güzel insan.Artık yakın dost akraba çevresine tavsiye edebileceğim bir kişi.sağolsun varolsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dokunmatikte en ufak sorun yok. Sadece ön cam değişimi kaç tl acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maltepede bir yerde cam ve dokunmatik değişimini toplam 150 TL ye yaptırdım. Götürdüm bıraktım 1 gün sonra geri aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: majesteleri23
Merhaba,
Benim de telefonumun ekranı kırıldı. Dataları kurtarıp yeni bir telefon mu alsam, yoksa camını yaptırıp kullanmaya devam mı etsem diye düşünürken bir yandan da kaliteli ve güvenilir bir destek almak için araştırma yapıyordum. Forumdaki diğer arkadaşların yorumlarını okuyarak KALIMERA (Uğur Bey ) ile irtibata geçtim. Satıcı edasıyla değil de problemi giderip sıkıntımızı çözmek için elinden gelen çaba ve çözüm önerisini sunan KALIMERA (Uğur Bey ) çözüm önerilerini düşündükten sonra 26/06/2015 cuma günü kendisine ulaşıp telefonumun kırık camını ve dışının tamamını değiştirmek istediğimi söyledim. Daha önceden arayıp haber vermememe rağmen o gün içinde bulunduğum yere gelerek istediğim her şeyi kaliteli,titiz çalışarak gözümün önünde güvenilir bir şekilde keyifli sohbetiyle izah ederek 15-20 dakika gibi bir sürede telefonumu ambalajından pırıl pırıl yeni çıkarılmış şekilde test ederek teslim eti.
Çok memnun kaldım. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim. Benim gibi problem yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim
Telefonunuzu güle güle eskitmek nasip olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erge.Erkan
Selamlar uğur beye nasıl ulasabilirim note 4 ekranım kırıldı :( kendisine msj gönderdim ancak en son 9 gün önce giriş yapmış. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
mesajlarımın altında telefon numaram yazıyor -
Sony Xperia Z3 Compact Telefonumun ekranı kırıldı,bende bu akşam Uğur bey ile iletişime geçtim,elinde ekran yokmuş "tedarikçi ile konuşup yarın sabah size dönerim" dedi..Bakalım.. Bekliyorum... -
Merhabalar,2 gün önce Note3 üm merdivenlerden düşüp ekranı deyim yerindeyse tuzla buz olduğunda bende bu durumu yaşamış olanlar gibi çok üzüldüm ve ne yapacağımı bilemedim çünkü nereye sorarsam sorayım uçuk fiyatlar vereceklerini biliyordum. Hemen internetten araştırmaya başladım ve şanslıyım ki hemen bu siteyi buldum. Bende ilk başta Uğur Bey ( KALIMERA ) ile ilgili yorumları okumaya başladığımda kendisinin yazdırmış olduğunu düşünmedim değil ama sayfalar ilerledikçe 2013'den bu yana bir çok olumlu yorum aldığını gördüm ve bu kadar insan yalan söylemiş olamazdı. Bende hiç tereddütsüz Uğur Bey'e ulaştım. Hemen konuyla ilgilendi gerekli açıklamaları yaptı nasıl olacağını,nasıl bir işlem uygulayacağını sırası ile anlattı. Nazik uslubu ve güven veren konuşmasıyla beni ikna etti, belkide hayatımda ilk defa internetten birisine güvendim. Konuştuğumuz günün akşamı yaşadığım yere kadar gelip telefonumu aldı ve ertesi sabah yani bugün sorunsuz ve yepyeni hali ile bana ulaştırdı.Telefonum gittiğinde aklımda soru işaretleri olmadı değil ama zaten onun ederi artık "100" liraydı.Bu zamanda herkese bu kadar kolay güvenemeyeceğimizi hepimiz biliyoruz ama Uğur Bey kesinlikle yaklaşımı,tavrı ve yaptığı işin çabukluğu ve temizliği ile yüzde yüz güveni hak etmiyor değil. Bizim gibi bu konularda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar kesinlikle Uğur Bey'e güvenle ulaşabilirler. Şöyle düşünün hiç yorulmanıza uğraşmanıza gerek kalmadan telefonunuz evinizden alınıp ertesi gün veya aynı gün içerisinde size sorunsuz teslim ediliyor,üstelik bana söylenen yüksek fiyatların aksine gayet makul bir fiyatla..
Buradan tekrar çok teşekkür ediyorum Uğur Bey ilginiz ve alakanıza.Böyle sorunlarda tekrar sizi rahatsız edeceğimden emin olun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam dolandirici cikti riza baba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: resitale
quote:
Orijinalden alıntı: majesteleri23
Merhaba,
Benim de telefonumun ekranı kırıldı. Dataları kurtarıp yeni bir telefon mu alsam, yoksa camını yaptırıp kullanmaya devam mı etsem diye düşünürken bir yandan da kaliteli ve güvenilir bir destek almak için araştırma yapıyordum. Forumdaki diğer arkadaşların yorumlarını okuyarak KALIMERA (Uğur Bey ) ile irtibata geçtim. Satıcı edasıyla değil de problemi giderip sıkıntımızı çözmek için elinden gelen çaba ve çözüm önerisini sunan KALIMERA (Uğur Bey ) çözüm önerilerini düşündükten sonra 26/06/2015 cuma günü kendisine ulaşıp telefonumun kırık camını ve dışının tamamını değiştirmek istediğimi söyledim. Daha önceden arayıp haber vermememe rağmen o gün içinde bulunduğum yere gelerek istediğim her şeyi kaliteli,titiz çalışarak gözümün önünde güvenilir bir şekilde keyifli sohbetiyle izah ederek 15-20 dakika gibi bir sürede telefonumu ambalajından pırıl pırıl yeni çıkarılmış şekilde test ederek teslim eti.
Çok memnun kaldım. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim. Benim gibi problem yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim
Ben de aynen memnun kaldım Uğur beyden Sağolsun.Hanımın note 2 sinin camı yoldan geçen bir Angut tarafından koluna HIZLA çarpmak suretiyle düşürülmüş ve camı çatlamıştı.Uğur Bey'le telefonla irtibata geçip buluştuk.İşinin ehli olduğu her halinden belli olan Uğur bey çok kısa bir süre içerisinde telefonu söküp ekranını değiştirdi.Hanım 4-5 gündür kullanıyor hiçbir sorun yok.Etrafımdaki herkese Uğur beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim.Tekrar kendisine teşekkür ederim.
Telefonunuzu güle güle eskitin. Sizleri mutlu görmek beni de mutlu ediyor
-
Arkadaşlar merhaba hepinizin yeni yılı kutlu olsun öncelikle. Note 2 ekranım bozuldu. Problem camda değil lcd de. 400 500 TL fiyat çekiyorlar. Aşağıdaki linkte şöyle bir ekran buldum. Ne düşünüyorsunuz?
http://www.alibaba.com/product-detail/Touch-screen-digitizer-lcd-full-assembly_60304683784.html?spm=a2700.7724857.29.93.DYPQCh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valaraukar -- 2 Ocak 2016; 18:25:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Valaraukar
Arkadaşlar merhaba hepinizin yeni yılı kutlu olsun öncelikle. Note 2 ekranım bozuldu. Problem camda değil lcd de. 400 500 TL fiyat çekiyorlar. Aşağıdaki linkte şöyle bir ekran buldum. Ne düşünüyorsunuz?
http://www.alibaba.com/product-detail/Touch-screen-digitizer-lcd-full-assembly_60304683784.html?spm=a2700.7724857.29.93.DYPQCh
yanlış yerden bakmışsın hocam alibaba toptancıdır aliexpress perakendecidir
http://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-lcd-screen-with-touch-screen-digitizer-assembly-Grey-color/1779877826.html?spm=2114.031010208.3.108.BAkvEY&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_1
yanlız buradan getirteceksen önceden satıcı ile irtibata geçmeni öneririm yanlış veya eksik ürün gelmesi durumunda iade olayı çok uğraştırıyor hatta iade etme olasılığın satıcının insiyatifine kalmış
Benimde note 1 in ön camı çatlak kasa kırık dökük komple alt üst kasa ve camı değiştireceğim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Warrior_Knight
quote:
Orijinalden alıntı: Valaraukar
yanlış yerden bakmışsın hocam alibaba toptancıdır aliexpress perakendecidir
http://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-lcd-screen-with-touch-screen-digitizer-assembly-Grey-color/1779877826.html?spm=2114.031010208.3.108.BAkvEY&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_1
yanlız buradan getirteceksen önceden satıcı ile irtibata geçmeni öneririm yanlış veya eksik ürün gelmesi durumunda iade olayı çok uğraştırıyor hatta iade etme olasılığın satıcının insiyatifine kalmış
Benimde note 1 in ön camı çatlak kasa kırık dökük komple alt üst kasa ve camı değiştireceğim...
Ya ben alibabadan da getirtebiliriz sanıyordum. Bu ürün tek ürün ama 10 adet vs fiyatı değil. Toptancı olunca kurum adına getirtmek gerekiyor şahıs olarak alamıyor musun? Aliexpress den birkaç defa alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı ama dediğiniz gibi dikkatli olmak lazım. Yine de 90 dolar yaklaşık 270 TL yapıyor. Bunu uygun fiyata temin edebilmenin imkanı yok mu? Size de geçmiş olsun bu arada.
-
uğur bey note 2 marka telefonumun camını değiştirdi. sağolsun bayaa kibar bir beyefendi. telefonumu pazar sabahı teslim ettim. pazartesi öğlen getirip teslim etti. işçiliği muntazam. emeği için teşekkür ederim. fiyat olarak da gayet makul. -
Merhabalar,
Başımdan geçen bir olayı anlatayım istiyorum burada. Buraya yazıyorum çünkü ben de bu sayfaları okuyarak Kalimera nickli şahsa telefonumu emanet ettim.
Baştan anlatayım; Note 2 telefonumun camı kırılmıştı ve de araştırmalar sonucunda bu sayfadan kendisiyle iletişime geçtim. Benden kasa dahil 170 tl istedi, farklı yerlerde kasa ile birlikte 180 tl ile 200 tl arasında değişen fiyatlar istenmişti. Ben de buradaki referansları da baz alarak, birkaç konuşmadan sonra kendisine yaptırmaya karar verdim. Kendisine teslim edene kadar telefonumda herhangi bir arıza yoktu. Kırık haliyle de 5-6 gün kullandım telefonu.
Telefonu teslim aldığımdan kısa bir süre sonra da Wireless'in ve Bluetooth'un çalışmadığını gördüm, ayrıca ufak bir işlem yaparken bile aşırı ısınma yapıyordu. Kendisiyle iletişime geçtiğimde de bana stres boşalması olabileceğini vs. gibi saçma sebeplerle kendi hatası olmadığını ama isterse ilgili kişiye yönlendirebileceğini söyledi. Ben daha tam arızayı açıklamadan benden 60 tl para istedi. Ben de Wireless'ın ve Bluetooth'un cam kırılmasından sonra da çalıştığını, cam değişiminden sonra çalışmadığını, herhangi bir yazılımlık iş yapılmadığı halde böyle arızaların olmaması gerektiğini defalarca söylememe rağmen beni geçiştirip durdu. Bu tarz durumların olabildiğini söyleyip durdu. Sonuç olarak elimde Wireless ve Bluetooth'u çalışmayan, ufak işlemelerde bile ısınan bir telefon var. Ayrıca kullandıkça farkettim ki dokunmatikte de algılamama sorunu var.
Şu an elim kolum bağlı arızalı telefonum ile devam etmeye çalışıyorum. Bir işletmeye yaptırmış olsam hak iddia edebilirim ama bir şahıs karşısında ne yapabilirim ki... En basitinden Cam değişimi sonrasında en gerekli testleri yapması gerekiyordu ki belki de yaptı ama sesini çıkarmayıp, geçiştirebileceğini dahası daha fazla para kazanabileceğini düşündü.
Kısacası sizin de benim başıma gelen olayın gelmemesi için 3-5 kuruştan kaçmayın dostlar. İşi ehline verin ki saçmalıklarla başınız ağrımasın. Önüne gelen kendini uzman sanıyor bu ülkede ancak daha karakterli duruş bile sergileyemiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: guistar
Merhabalar,
Başımdan geçen bir olayı anlatayım istiyorum burada. Buraya yazıyorum çünkü ben de bu sayfaları okuyarak Kalimera nickli şahsa telefonumu emanet ettim.
Baştan anlatayım; Note 2 telefonumun camı kırılmıştı ve de araştırmalar sonucunda bu sayfadan kendisiyle iletişime geçtim. Benden kasa dahil 170 tl istedi, farklı yerlerde kasa ile birlikte 180 tl ile 200 tl arasında değişen fiyatlar istenmişti. Ben de buradaki referansları da baz alarak, birkaç konuşmadan sonra kendisine yaptırmaya karar verdim. Kendisine teslim edene kadar telefonumda herhangi bir arıza yoktu. Kırık haliyle de 5-6 gün kullandım telefonu.
Telefonu teslim aldığımdan kısa bir süre sonra da Wireless'in ve Bluetooth'un çalışmadığını gördüm, ayrıca ufak bir işlem yaparken bile aşırı ısınma yapıyordu. Kendisiyle iletişime geçtiğimde de bana stres boşalması olabileceğini vs. gibi saçma sebeplerle kendi hatası olmadığını ama isterse ilgili kişiye yönlendirebileceğini söyledi. Ben daha tam arızayı açıklamadan benden 60 tl para istedi. Ben de Wireless'ın ve Bluetooth'un cam kırılmasından sonra da çalıştığını, cam değişiminden sonra çalışmadığını, herhangi bir yazılımlık iş yapılmadığı halde böyle arızaların olmaması gerektiğini defalarca söylememe rağmen beni geçiştirip durdu. Bu tarz durumların olabildiğini söyleyip durdu. Sonuç olarak elimde Wireless ve Bluetooth'u çalışmayan, ufak işlemelerde bile ısınan bir telefon var. Ayrıca kullandıkça farkettim ki dokunmatikte de algılamama sorunu var.
Şu an elim kolum bağlı arızalı telefonum ile devam etmeye çalışıyorum. Bir işletmeye yaptırmış olsam hak iddia edebilirim ama bir şahıs karşısında ne yapabilirim ki... En basitinden Cam değişimi sonrasında en gerekli testleri yapması gerekiyordu ki belki de yaptı ama sesini çıkarmayıp, geçiştirebileceğini dahası daha fazla para kazanabileceğini düşündü.
Kısacası sizin de benim başıma gelen olayın gelmemesi için 3-5 kuruştan kaçmayın dostlar. İşi ehline verin ki saçmalıklarla başınız ağrımasın. Önüne gelen kendini uzman sanıyor bu ülkede ancak daha karakterli duruş bile sergileyemiyor.
Benim telefonumun camı değişince Bluetooth çekim gücü onda birine düştü. Note 2'de de yeni telefonumda da Bluetooth hoparlörden müzik dinlerim ve farkettim ki iki adım uzaklaşınca hoparlörden ses gelmiyor. Başka telefona bağladım, birbirlerine bağladım yine aynı. Kendisiyle tekrar buluştuk ama sorun aynı kaldı ben de en azından çalışıyor diyerek fazla üstelemedim ama sebebin kafama takmam olduğunu söylemişti o çok yanlış bir yaklaşımdı :) Bluetooth ve wireless çekimi 2-3 metre, antenlerin bağlantısından kaynaklı diye düşünüyorum.
Yani teknik bir olay bu sonuçta, kullanılan parçalardan kaynaklı olabilir çözüm üretmek gerekir. İşini iyi yapan birisi ben yine memnunum ama sorun çıkınca çözmek ve kullanıcıya biraz güvenmek de gerekir.
Bence iletişimi koparmayın ve Kalimera Bey sorunu çözer diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 4 Haziran 2016; 11:01:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratkaya
quote:
Merhabalar,
Benim telefonumun camı değişince Bluetooth çekim gücü onda birine düştü. Note 2'de de yeni telefonumda da Bluetooth hoparlörden müzik dinlerim ve farkettim ki iki adım uzaklaşınca hoparlörden ses gelmiyor. Başka telefona bağladım, birbirlerine bağladım yine aynı. Kendisiyle tekrar buluştuk ama sorun aynı kaldı ben de en azından çalışıyor diyerek fazla üstelemedim ama sebebin kafama takmam olduğunu söylemişti o çok yanlış bir yaklaşımdı :) Bluetooth ve wireless çekimi 2-3 metre, antenlerin bağlantısından kaynaklı diye düşünüyorum.
Yani teknik bir olay bu sonuçta, kullanılan parçalardan kaynaklı olabilir çözüm üretmek gerekir. İşini iyi yapan birisi ben yine memnunum ama sorun çıkınca çözmek ve kullanıcıya biraz güvenmek de gerekir.
Merhaba, yaklaşım başlı başına yanlış kesinlikle. İşin uzmanı olmadığı size de yaptığı yorumlardan belli.
Herhangi bir çözüm önerisiyle gelmediği gibi "olur öyle şeyler. Note 2'lerde oluyo yaa" gibi bir yaklaşım söz konusu. Ayrıca daha ne olduğunu tam izah etmemişken benden üste para istemesi üçkağıtçılık ve şerefsizliktir. Çünkü arızayı yaptığı için ne olduğunu bildiğini ama düzeltmek için bir şeyler yapmak yerine benden üste para istediğini düşünüyorum.
Velhasılı beni oldukça zor durumda bıraktı. Aldığı para burnundan gelsin isterdim bir şekilde.
Şu anda işsizim, yeni telefon almaya gücüm yok, cam kırılması bile bütçemi çok zorlamışken telefonun bu şekilde telef olması çok canımı sıkıyor. Kimin olsa sıkılır.
En çok da bir yaptırımımı olmaması, şu anda benden aldığı parayla gezmesi insanın canını baya sıkıyor ama bir şekilde çıkartır bunun acısını Allah.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: muratkaya
quote:
Merhabalar,
Merhaba, yaklaşım başlı başına yanlış kesinlikle. İşin uzmanı olmadığı size de yaptığı yorumlardan belli.
Herhangi bir çözüm önerisiyle gelmediği gibi "olur öyle şeyler. Note 2'lerde oluyo yaa" gibi bir yaklaşım söz konusu. Ayrıca daha ne olduğunu tam izah etmemişken benden üste para istemesi üçkağıtçılık ve şerefsizliktir. Çünkü arızayı yaptığı için ne olduğunu bildiğini ama düzeltmek için bir şeyler yapmak yerine benden üste para istediğini düşünüyorum.
Velhasılı beni oldukça zor durumda bıraktı. Aldığı para burnundan gelsin isterdim bir şekilde.
Şu anda işsizim, yeni telefon almaya gücüm yok, cam kırılması bile bütçemi çok zorlamışken telefonun bu şekilde telef olması çok canımı sıkıyor. Kimin olsa sıkılır.
En çok da bir yaptırımımı olmaması, şu anda benden aldığı parayla gezmesi insanın canını baya sıkıyor ama bir şekilde çıkartır bunun acısını Allah.
Vaad edilen hizmet için para alıp söz verilen hizmeti vermemek/yarım bırakmak ahlaki değil haklısınız. Sayın Kalimera'nın konu hakkındaki düşüncelerini yazması gerekiyor, gıyabında kötü düşünmek olmaz, belki farklı bir durum vardır.
-
Merhaba, note 2'im düştü ve sadece en üst camda çatlak oluştu. dokunmatik yada renk kayması yada başka hiçbir problem yok. sadece en üst cam çatlak. ANKARA'da bunu en iyi yapacak bi yer var mı bana önereceğiniz? birde hazır en üst cam değişmişken kasanın komple kapak ve yan çıtalarını da değiştirmek istiyorum. telefonum Orjinaldir rengi FÜME. yine füme olmasını istiyorum.
yardımcı olur musunuz,? resim atmama gerek varmı? dediğim gibi telefonun tüm fonksiyonları çalışıyor. sensör dokunmatik herşey..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X