Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
22
Favori
126.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burakcan25

quote:

Orijinalden alıntı: KALIMERA

quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Bugün NOTE 2 telefonumun camı çatladı, insanlar nerede yaptırmış diye araştırırken bu konuda Uğur Beyin kendi yazdıklarını ve kendisine ekran değişimi yaptıranların yorumlarını gördüm ve mesaj gönderdim. İnşaAllah benim için de aynı güzelliği yapar. Kendisinden cevap bekliyorum.

Murat bey,
    Rengi değişmiş yeni telefonunuzu güle güle kullanmanız dileği ile selamlar,

Merhaba ugur bey

Arkadaslar sizden oldukca memnun gorunuyor cam degisim hizmetini ayaga hizmet goturerek yapiyorsunuz sanirim. Islemi nasil yapiyorsunuz teknik olarak anlatirmisiniz? Cami sokme temizleme tekrar yapistirma seklinde bazi arkadaslar abartarak anlatmis 10 dakikada hazirdi diye bana inandirici ve guven verici gelmedi sanki yorumlari siz yazdirmis gibisiniz anlatirsaniz eger bende elimdeki 5 adet cihazi size gondermek istiyorum.

Önceden hazırlanmış ön cam ve yan çerçeve sağlam halde getiriyor, sizin kırık olan ön camı çerçeveyle beraber çıkarıyor ve hazır getirdiği parçayı takıyor. Arada anakartla bağlantılar, anten bağlantıları falan var onları bağlıyor, vidaları sıkıyor o kadar. Kaç kişi yaptırmış adamı ve bizi töhmet altında bırakmak yerine yaptıranlara sormak bunun aksine ahlaklı bir davranış olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün NOTE 2 telefonumun camı çatladı, insanlar nerede yaptırmış diye araştırırken bu konuda Uğur Beyin kendi yazdıklarını ve kendisine ekran değişimi yaptıranların yorumlarını gördüm ve mesaj gönderdim. İnşaAllah benim için de aynı güzelliği yapar. Kendisinden cevap bekliyorum.

Murat bey,

Merhaba ugur bey

Arkadaslar sizden oldukca memnun gorunuyor cam degisim hizmetini ayaga hizmet goturerek yapiyorsunuz sanirim. Islemi nasil yapiyorsunuz teknik olarak anlatirmisiniz? Cami sokme temizleme tekrar yapistirma seklinde bazi arkadaslar abartarak anlatmis 10 dakikada hazirdi diye bana inandirici ve guven verici gelmedi sanki yorumlari siz yazdirmis gibisiniz anlatirsaniz eger bende elimdeki 5 adet cihazi size gondermek istiyorum.

Önceden hazırlanmış ön cam ve yan çerçeve sağlam halde getiriyor, sizin kırık olan ön camı çerçeveyle beraber çıkarıyor ve hazır getirdiği parçayı takıyor. Arada anakartla bağlantılar, anten bağlantıları falan var onları bağlıyor, vidaları sıkıyor o kadar. Kaç kişi yaptırmış adamı ve bizi töhmet altında bırakmak yerine yaptıranlara sormak bunun aksine ahlaklı bir davranış olurdu.

Murat Bey selam,
    Tayininiz çıkmış diye duydum. Doğru ise yeni yerinizde mutluluklar diliyorum. Konuyu özetlediğiniz için de ayrıca teşekkür ederim

• Merhaba Burakcan25

Konu hakkında bana sormanıza gerek bırakmayacak kadar bilginiz olduğunu ifade ediyorsunuz. Sorduğunuz sorulara aslında kendiniz cevap vermiş oluyorsunuz.
    Selamlar,
  • KALIMERA kullanıcısına yanıt
    uğur bey merhabalar.

dün gece note 2 telefonumun ekranı kırıldı sadece ses var ve görüntü yok.

unun maliyeti bana kaça olur ??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Murat bey,

Merhaba ugur bey

Murat Bey selam,
    Tayininiz çıkmış diye duydum. Doğru ise yeni yerinizde mutluluklar diliyorum. Konuyu özetlediğiniz için de ayrıca teşekkür ederim

Teşekkürler Uğur Bey. Tayin değil de İstanbul'da askerdim askerlik bitince memlekete döndüm.

Şu diğer elemanla ilgili de akıl mantık diyorum. Telefon numaranız burada arayınca buluşacak yer belirleniyor. Şimdi diyelim ki bu arkadaş sizi aradı, sizinle buluşunca ne olacağını düşünüyor acaba :)

• Bu başlığa 14 Maysı 2014 te bir mesaj bırakmıştım.. ekran kırıktı.. bilgi aldım.. Daha sonra Ankarada elden yaptırdım.. 3 gün sonra cebimde yine cam çatladı.. kırık çok belli olmdığı için yaptırmadım.. Üstüne yine çatlaklar arttı.. yine yaptırmıyorum... Özellikle SAMSUNG marka telelfonlarda var bu problem.. Hasseten arkaaşları kınıyorum..
  • @KALIMERA

Merhaba Uğur Bey

Nore 2'nin ekranı kırıldı (sadece cam değil) Acaba ücreti nedir ve ne kadar sürede yaparsınız?
  • SpeCTRuM S kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu güle güle kullanmak nasip olsun. Nazik düşünceleriniz için de teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mono

35-40 cm, fayans, sabah, kılıfın arkaya katlı.
    hmmmm
    deliller ışığında kesin olarak söyleyebilirim ki; klozette otururken note 2 kullanmayın.

• Geçmiş olsun hocam

• Herkese Merhabalar

Dün itibariyle kullanılmaz halde bulunan note 2 marka telefonumu KALİMERA nick li Uğur bey yaklaşık olarak 15 dakika içinde sıfır haline geri getirdi. Telefonu yaklaşık 24 saattir kullanıyorum ve eskisinden hiçbir farkı bulunmamaktadır. Kendisine bu forum sayesinde ulamıştım öncelikle Uğur Bey'e sonrasında forum olanaklarına çok teşekkür ediyorum

Telefonumun dokunmatik ve kenar çerçevesi tamamen kırık arka kapakta büyük çatlaklar vardı. Ayrıca dış çerçeve olan parlak gri bölüm tamamen kırılmıştı. Tüm bunlara rağmen verdiği fiyat son derece makul. Ayrıca beyaz olan telefonumu gri renge çevirme opsiyonu dahi bulunmaktaydı. Güleryüzü ve güzel sohbetinin yanında da konusuna hakim ve güven veren birisi. Kendisine tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER'imi iletiyorum. Bundan sonra gene bu tarz bir ihtiyacım olduğunda veya çevremdeki arkadaşlarımın ihtiyacı olduğunda gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim.

Herkese iyi günler,

Saygılarımla

• UĞUR BEYİN (KALİMERA) TELEFON NUMARASINI BİLEN VARMI ARKADAŞLAR
    GÖRÜŞMEM LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekayin

UĞUR BEYİN (KALİMERA) TELEFON NUMARASINI BİLEN VARMI ARKADAŞLAR
    GÖRÜŞMEM LAZIM

Bende dün baktımda en son 2 ay önce mesaj yazmış. Ama dün foruma giriş yapmış. Benimde kırık note2 cam değişimi ile ilgili danışmam lazım.
  • Dun sabah note 2'nin ön camı kırıldı nerde nasıl tamir ettiririm diye düşünürken, DH Forum sayesinde KALIMERA nick li Uğur Bey'in numarasını buldum ve bu sabah Uğur bey ile telefonda görüştük, yaptığı işlemleri detaylıca anlattı, kafamdaki soru işaretlerini cevapladı daha sonrada gelip telefonu teslim aldı, bir kaç saat sonrada telefonu teslim etmek için tekrardan kapıma kadar geldi.

Bu hizmeti için kendisine çok teşekkür ederim, telefonun durumuna gelecek olursak, ekran önceki halinden bile daha güzel olmuş, elimde sıfır note 2 varmış hissi uyandırıyor. Donma, kasma vb. sorun yaşamadım işçilik gerçekten çok iyi, ekran koruyucu film jesti içinde çok teşekkür ederim, forumdaki bu kadar insanın yazdığı onlarca teşekkür mesajı boşuna değil, hiç çekinmeden güvenebilirsiniz, elinize sağlık Uğur Bey

Ayrıca belirtmek isterim; kendisi sadece note 2 değil, bir çok akıllı telefonun ekran onarımını yapabildiğini söyledi, çevremde ekranı kırık akıllı telefonu olan birisini gördüğüm anda Uğur Bey'i gönül rahatlığıyla rahatsız edeceğim

• Mekayin kullanıcısına yanıt
    mesajlarımın altında telefon numaram yazıyor
  • Merhaba,

Benim de telefonumun ekranı kırıldı. Dataları kurtarıp yeni bir telefon mu alsam, yoksa camını yaptırıp kullanmaya devam mı etsem diye düşünürken bir yandan da kaliteli ve güvenilir bir destek almak için araştırma yapıyordum. Forumdaki diğer arkadaşların yorumlarını okuyarak KALIMERA (Uğur Bey ) ile irtibata geçtim. Satıcı edasıyla değil de problemi giderip sıkıntımızı çözmek için elinden gelen çaba ve çözüm önerisini sunan KALIMERA (Uğur Bey ) çözüm önerilerini düşündükten sonra 26/06/2015 cuma günü kendisine ulaşıp telefonumun kırık camını ve dışının tamamını değiştirmek istediğimi söyledim. Daha önceden arayıp haber vermememe rağmen o gün içinde bulunduğum yere gelerek istediğim her şeyi kaliteli,titiz çalışarak gözümün önünde güvenilir bir şekilde keyifli sohbetiyle izah ederek 15-20 dakika gibi bir sürede telefonumu ambalajından pırıl pırıl yeni çıkarılmış şekilde test ederek teslim eti.

Çok memnun kaldım. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim. Benim gibi problem yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim

• istanbulda yel servis diye bir firma var onlara göndermeyinde ne yaparasanız yapın adamlar tam sahtekar yapmadıkları iş için para aldılar nerdeyse ayrıca telefon bana 20 günde ulaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesteleri23

Merhaba,

Benim de telefonumun ekranı kırıldı. Dataları kurtarıp yeni bir telefon mu alsam, yoksa camını yaptırıp kullanmaya devam mı etsem diye düşünürken bir yandan da kaliteli ve güvenilir bir destek almak için araştırma yapıyordum. Forumdaki diğer arkadaşların yorumlarını okuyarak KALIMERA (Uğur Bey ) ile irtibata geçtim. Satıcı edasıyla değil de problemi giderip sıkıntımızı çözmek için elinden gelen çaba ve çözüm önerisini sunan KALIMERA (Uğur Bey ) çözüm önerilerini düşündükten sonra 26/06/2015 cuma günü kendisine ulaşıp telefonumun kırık camını ve dışının tamamını değiştirmek istediğimi söyledim. Daha önceden arayıp haber vermememe rağmen o gün içinde bulunduğum yere gelerek istediğim her şeyi kaliteli,titiz çalışarak gözümün önünde güvenilir bir şekilde keyifli sohbetiyle izah ederek 15-20 dakika gibi bir sürede telefonumu ambalajından pırıl pırıl yeni çıkarılmış şekilde test ederek teslim eti.

Çok memnun kaldım. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim. Benim gibi problem yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim

Ben de aynen memnun kaldım Uğur beyden Sağolsun.Hanımın note 2 sinin camı yoldan geçen bir Angut tarafından koluna HIZLA çarpmak suretiyle düşürülmüş ve camı çatlamıştı.Uğur Bey'le telefonla irtibata geçip buluştuk.İşinin ehli olduğu her halinden belli olan Uğur bey çok kısa bir süre içerisinde telefonu söküp ekranını değiştirdi.Hanım 4-5 gündür kullanıyor hiçbir sorun yok.Etrafımdaki herkese Uğur beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim.Tekrar kendisine teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcalisici

Herkese Merhabalar

Dün itibariyle kullanılmaz halde bulunan note 2 marka telefonumu KALİMERA nick li Uğur bey yaklaşık olarak 15 dakika içinde sıfır haline geri getirdi. Telefonu yaklaşık 24 saattir kullanıyorum ve eskisinden hiçbir farkı bulunmamaktadır. Kendisine bu forum sayesinde ulamıştım öncelikle Uğur Bey'e sonrasında forum olanaklarına çok teşekkür ediyorum

Telefonumun dokunmatik ve kenar çerçevesi tamamen kırık arka kapakta büyük çatlaklar vardı. Ayrıca dış çerçeve olan parlak gri bölüm tamamen kırılmıştı. Tüm bunlara rağmen verdiği fiyat son derece makul. Ayrıca beyaz olan telefonumu gri renge çevirme opsiyonu dahi bulunmaktaydı. Güleryüzü ve güzel sohbetinin yanında da konusuna hakim ve güven veren birisi. Kendisine tekrar tekrar TEŞEKKÜRLER'imi iletiyorum. Bundan sonra gene bu tarz bir ihtiyacım olduğunda veya çevremdeki arkadaşlarımın ihtiyacı olduğunda gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim.

Herkese iyi günler,

Saygılarımla

Oğuz bey telefonunuzu güle güle kullanmak nasip olsun. Her tür marka ve model konusunda yardımcı olmaya çalışacağım. selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: teyubesk39

Dun sabah note 2'nin ön camı kırıldı nerde nasıl tamir ettiririm diye düşünürken, DH Forum sayesinde KALIMERA nick li Uğur Bey'in numarasını buldum ve bu sabah Uğur bey ile telefonda görüştük, yaptığı işlemleri detaylıca anlattı, kafamdaki soru işaretlerini cevapladı daha sonrada gelip telefonu teslim aldı, bir kaç saat sonrada telefonu teslim etmek için tekrardan kapıma kadar geldi.

Bu hizmeti için kendisine çok teşekkür ederim, telefonun durumuna gelecek olursak, ekran önceki halinden bile daha güzel olmuş, elimde sıfır note 2 varmış hissi uyandırıyor. Donma, kasma vb. sorun yaşamadım işçilik gerçekten çok iyi, ekran koruyucu film jesti içinde çok teşekkür ederim, forumdaki bu kadar insanın yazdığı onlarca teşekkür mesajı boşuna değil, hiç çekinmeden güvenebilirsiniz, elinize sağlık Uğur Bey

Ayrıca belirtmek isterim; kendisi sadece note 2 değil, bir çok akıllı telefonun ekran onarımını yapabildiğini söyledi, çevremde ekranı kırık akıllı telefonu olan birisini gördüğüm anda Uğur Bey'i gönül rahatlığıyla rahatsız edeceğim

teyubesk39 yorumunuz için çok teşekkür ederim. Telefonunuzu güle güle eskitmenizi diliyorum

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.