Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
22
Favori
126.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz garantide çıkıyorsa o zaman neden 550tl vereyim ekrana. Alırım parçasını kendim takarım yada taktırırım bir yere.Tokatlanmaya gerek yok boş yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
    O yüzden telefonu alırken cepkask aldım telefonu hiç düşürmem ama çok büyük oldugu için korktum aldım içim rahat
  • cepkask için şikayetvarda çok sikayet var.
    sanırım düzgün çalışmıyorlar.
    cepkask almaya değer mi aceba?
  • şimdi görüyorum bu konuyu. 7 aralıkta bende telefonu 1 metreden düşürdüm ve ekranın yarısı kırıldı. flip cover vardı kapalıydıda yere düştüğünde iyiki varmış fedim çünkü yere düştüğünde kapak üstüne geldi. telefonu kaldırdığımda ekran kırıktı. ekranın sol alt köşesine tam cam ucuna denk gelmiş ve kırılmış. 560 tl servis fiyat çekiyor telpa.
    ben samsungun bunu bilerek yaptığını düşünüyorum. ekranı tam kşesine denk getirip hafif dışarıya çıkıntı vermek iyi niyetli birşey değil. yazıklar olsun bu kadar hassas olurmu bir telefon.

• ebaydan aldığım lcd hariç gorilla glass ekran bugün geldi. şimdi taktırabilcek yer arayışındayım. 22 euro tuttu toplam kargo dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

ebaydan aldığım lcd hariç gorilla glass ekran bugün geldi. şimdi taktırabilcek yer arayışındayım. 22 euro tuttu toplam kargo dahil.

S.a hocam ekranı e-baydan nerden aldınız birde taktırabildiniz mi?
    Fikirlerinizi paylaşırsanız seviniriz,bende aynı durumdan muzdaribim..
  • Bu cihazı otterbox defender la korumaktan başka seçenek yok gibi görünüyor. En azından 1 metre civarı yukseklikten düşse kırılmaz diye düşünüyorum.

• geçmiş olsun. dikkat etmek gerekir_!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

Dışarıda telefonu kurcalattığın anda telefon garanti dışı kalacaktır unutma.

ilk önce servise gönder; genpa ya veya telefon aç; ekspertiz raporu çıkart. eğer ki maliyeti yüksek oluyorsa; yaptırmazsın olur biter.

100tl için gidip garantiyi yakma boşuna. nitekim o 100tl yi dert etmemişsin ki yurtdışı değil, genpa cihazı almışsın.

geçmiş olsun

Not: s2 imi bu yüzden seviyorum. damdan düşse bişi olmuyor mübarek :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=dDtNCiBQ8lc

garanti bi b8ka yaramıyo vala

• Konuyla alakası yok ama benim Gio aldıgımdan beri en az ( abartısız söylüyorum !! ) 45 kere düşmüştür. Alçak terden de değil üstelik baya 1 metre felan . Sadece dışındaki plastikte aşınmalar felan var azıcık ekranı felan çalışıyor
  • Geçmiş olsun :((
  • ist.Beşiktaşta samsung servisini aradım 760 TL fiyat çektiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi douganx -- 12 Ocak 2013; 9:35:17 >
  • Elektronik Şans işi Türkiyede zaten garanti diye birşey yok .İnsanları nasıl sövüşlerim diye bişey var.Satana kadar ondan sonra ne yaparsan yap.

• Benimde gecen ay basima geldi.gecmis olsun oncelikle. Senin gibi dusurdum ve sag ust ekran kosesinde catlak olustu.ekran tamamen gitti.

Turkcell platinium ile gorustum. telefonu gelip aldilar. Kadikoy yetkili samsung merkezi olan Başarı ya goturduler.5 gun sonra da telsim ettiler. 560 tl para verdim.

• İşte cihazımın son hali , ne şanstır yaa 1 hafta oldu daha alalı :) :(:(

Ekran fiyatları uçmuş , ebayde orjinal ekranlar 260/360 dolar civarı. Türkiyede 550 ile 760 TL arası. Artık ister istemez vereğim bu parayı...

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
  • sabah s2 elimden ekranın üstüne şap diye düştü ama bir çizik olmaz mı telefonda bu yüzden çok seviyorum baya sağlam tel
  • Geçmiş olsun hocam
  • http://www.mobilcadde.com/hoco-samsung-n7100-galaxy-note-2-lux-kapakli-siyah-deri-kilif-6675
    Bu kilifla iyi bir koruma saglayabiliriz sanki. Siz ne dusunuyorsunuz ?

Bu arada gecmis olsun hocam bende alali 4 gun oldu flipcoverls kullaniyorum korkaya basladim acikcasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: douganx

İşte cihazımın son hali , ne şanstır yaa 1 hafta oldu daha alalı :) :(:(

Ekran fiyatları uçmuş , ebayde orjinal ekranlar 260/360 dolar civarı. Türkiyede 550 ile 760 TL arası. Artık ister istemez vereğim bu parayı...

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!

Geçmiş olsun :((, umarım uygun fiyata tekrar eski haline geri döner.
  • Ekrandaki kırıklar dağılmasın diye şimdilik ekrana şeffaf koruyucu bantlarda taktım , arık bi süre böyle kullanırım. İyiki telefonun diğer donanımlarınada birşey olmadı.

Youtubeda felan ekranın nasıl değiştirileceği ile ilgili aslında videolar mevcut , sadece LCD üzerindeki kırılan camı çıkarmak gerekiyor. Bu camda LCD üzerine yapıştırıldığı için çıkarması biraz zor. Diyelim çıkardınız bu seferde LCD üzerinde yoğun yapışkan izleri kalıyor , bu izleri bir şekilde temizledikten sonra artık 20 USD lik ön camdan alıp yapıştırtılabilir.

Ebay Note 2 Ekran Fiyatları
    http://www.ebay.com/sch/Replacement-Parts-Tools-/43304/i.html?_from=R40&_nkw=Note+2+screen

Videolar

Şimdilik piyasada fiyat vs.. araştırıyorum. Uygun birşeyler bulursam paylaşırım mutlaka.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.