Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
22
Favori
126.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuz0000042

Arkadaşlar Güney Kore'de öğrenciyim.
    Benim de bir arkadaşım Note II telefonunun ekranını kırdı.
    (Elinden düşürdü, üzerinde yumuşak silikon kılıf vardı)

Beraber gittik samsung servisine, 20 tane kadar mühendis vardı.
    Sıra numaramızı çektik, 2 dk sonra çağırdı bi mühendis.
    Oturduk masanın karşısına, ön panel değişecek dedi, 133.000won[220TL] fiyat söyledi.
    Tamam dedik, mühendis hemen açtı telefonu, sıfır ön paneli taktı, bitti.

Faturayı incelediğimde 30TL işçilik ücreti, gerisi ön panel ve vergiler olarak görünüyordu.
    Yani ön panel 200TL bile değil. Neden Türkiye'deki servisler 500-600TL fiyat çekiyor anlamış değilim.

Yedek parçaları Güney Kore'de üretildiği için bu kadar ucuz olabilir belki ama yine de Türkiye'de pahalı ...

• Benimde note 2 camim kirildi.KALIMERA nickli Ugur Beyle görüştüm yüzyüze.Gayet samimi bir sekilde herseyi bana anlatarak telefonumun ekranini degistirdi.İçim çok rahat çünkü gözümün onünde hiç bir şeyi gizlemeden gayet şeffaf bir şekilde sundu hizmetini bana.Hıç boşuna servislere filan para vermeyin tonlarca bence.Uğur Bey e teşekkürlerimi sunarim.

Orhan USLU
    Matematik Öğretmeni
    0542 559 8139

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm kardeşim keşke demenin bir anlamı yok.Bence servisle bir konuş kendi başına halletmeye çalışma en ufak kurcalamadan nem kapıyor bu adamlar.

• Ekran değişimi yapılır en uygun fiyat bizde..pm atınız

• Octawa kardeşim garantili ürün de servis bile degistirse cami artik garanti kapsamindan cikiyor ürün. .yani bi çuval para vermek ve garantisi bitecegine ragmen biraz tuhaf bir durum..

Orhan Uslu
    Matematik Öğretmeni
    0542 559 81 39

• quote:

Orijinalden alıntı: proforhan

Benimde note 2 camim kirildi.KALIMERA nickli Ugur Beyle görüştüm yüzyüze.Gayet samimi bir sekilde herseyi bana anlatarak telefonumun ekranini degistirdi.İçim çok rahat çünkü gözümün onünde hiç bir şeyi gizlemeden gayet şeffaf bir şekilde sundu hizmetini bana.Hıç boşuna servislere filan para vermeyin tonlarca bence.Uğur Bey e teşekkürlerimi sunarim.

Orhan USLU
    Matematik Öğretmeni
    0542 559 8139

Orhan Bey,
    Bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum.
    Telefonunuzu güle güle kullanın.
  • arkadaslar merhaba .. 3 gun once samsung note 2 cıhaızımın ekranı kırıldı .. telefonculara sordugumda 550 600 tl gıbı rakamlar aldım . bu forum sayesınde tanımıs oldugum KALIMERA nıck lı ugur beyle ırtıbata gectım we sımdı yepyenı bır samsung um war sankı .. ellerınıze saglık tesekkur edıorm ..
  • dnz11 D kullanıcısına yanıt
    Deniz Hanım,
    Güle güle kullanmanız dileği ile selamlar,

Arkadaşlar 14 - 24 Haziran arasında tatilde olacağım.
  • Gecen gun eylemdeydim basket sortu vardi telefon cebimdeydi zipliyorduk ziplarken arkamdan biri durttu telefon dusmus al dedi bi baktim yuzukoyun yerde eyvah ekran gitti dedim ama icimde rahatti kaskoluydu telefonu elime bi aldim hicbisey yok betola yuzukoyun yaklasik 1mden dustu bisey yok 2mm lik plastik kilif korudu sanirim

• benimde ekranım kırılmıştı lcd de birşey yoktu ebaydan satın aldım ve herşey dahil 22 tl ye gelmişti 1 haftada ön cam. kendim takmaya çalıştım lcd çatladı ve 560 tl bayılmıştım şimdi flip coveri attım sadece arka kapakla kullanıyorum. ekran camıa yatıyor çekmecede.

• Uğur Bey ile bugün buluşup kırılmış olan note 2'nin ekranını değiştirdik kendisi gerçekten iyi ve düzgün bir insan işinin ehli gözü kapalı söküp taktı note 2'yi bana da izlemek düştü :) Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz sayesinde telefonumuz ekranı sıfırlandı. İnşallah kimsenin ekranı kırılmaz ama kırılırsa da korkmayın hemen Uğur Bey'i arayın :) Sıkışık programımızda 20 dakikada işimizi halledip gitti. Çok çok teşekkür ediyoruz kendisine :)
  • aynı olay benimde başıma geldi ekrana 580 tl istediler garip olan dükkanın girişinde 82 ekran lcd 599 tl

http://www.idealkapak.com/
  • Bende telefonu kapaklı kılıfla kullanıyorum ama kaza anında genelde telefonu kullandığımız için kapak açık oluyor ve koruma adına bi anlamı kalmıyor maalesef. Bende masadan düşürdüm. Serçe parmağımın tırnağı kadar bir çizik oluştu tam ekranın ortasında. Çok sinir bozucu.

Görülmeden anlaşılmaz ama ben anlatmaya çalışıyım. Çizik boyunca ekran aşırı parlak (Sadece çizik parlak yani çok ince bi kısımda. Çiziğin etrafında birşey yok) Dokunmatikte veya telefonda bir sorun yok ayrıca parlaklık olan yerde renkleri alıyorum yani maviyse mavi kırmızıysa kırmızı ama çok parlak. En güzel benzetme ıslak parmakla ekrana dokunulmuş gibi olur.

Aslında ekranın tam ortasından sol tarafına doğru komple çizik. Parlak çizik dışındakiler ancak kapalı ekranda dikkatli bakınca gözüküyor yani bi zararı yok. Ve parlak çiziğe ekran kapalı bakınca altta bir tabakadada aynı çizik var. 3 tabakadan oluşuyor denilmiş galiba. Benim telefonumda veya dokunmatikte hiçbir sorunum yok sadece görsel bi sıkıntı. Sadece dış camla halledilemiyecek birşeymidir bu acaba?

Garanti ötesi sigortasıda var telefonu elimden düşürsemmi diye düşündüm ama yorumları okuyunca çok riskli olduğuna karar verdim. Bir çizik için 700 lira ödeme ihtimalim var.

En son çare koruyucu jelatin deniyicem. Belki parlaklığını azıcık olsada alır.

Gorilla cam var anahtarla bile çizilmez filan diyolardı masadan düşünce çizildi. Hadi ekran kırılsa veya sivri bi cisim denk gelse anlıycam.

• quote:

Orijinalden alıntı: proforhan

Octawa kardeşim garantili ürün de servis bile degistirse cami artik garanti kapsamindan cikiyor ürün. .yani bi çuval para vermek ve garantisi bitecegine ragmen biraz tuhaf bir durum..

Orhan Uslu
    Matematik Öğretmeni
    0542 559 81 39

Serviste cam değiştikten sonra nasıl garantiden çıkabilir ki?

• Benim ki de gitti :( daha yarım saat oldu. yürürken elimden kaydı. kapağı da vardı ama açıldı. direk yapıştı yere. bu da fotoğrafı. Uğur beyi arıyacağım tek çözüm o gözüküyor. en azından bir çözüm var diye umutlandım. GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-note2-n7100-dokunmatik-cam-montaj-87825388 burdaki işlem baya ucuz görünüyor..bilgisi olanlar varmı? eğer güvenilir kişilerse mağdur olan arkadaşlar bu kişilerle irtibata geçebilir..400-500 tl ücret ödememiş olurlar..başka ilanlarda var sayfadahttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-note-2-dokunmatik-on-cam-orjinal-88153226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobilge -- 26 Haziran 2013; 11:09:25 >

• nec85 kullanıcısına yanıt
    merhaba nec85

Mutlu olmanıza çok sevindim. tanıştığımıza da çok memnun oldum. telefonunuzu güle güle kullanmanız dileği ile...
  • kolaveri K kullanıcısına yanıt
    merhaba kolaveri
    geçmiş olsun
    bana cepten ulaşabilirsiniz.
    selamlar
  • KALIMERA kullanıcısına yanıt
    Forumda bana yazılan özel mesajları okuyamıyorum.
    Birkaç gündür farklı browserlerle de denemiş olmama rağmen bana gelen 5 adet yeni ileti içeriklerini okuyamadım.
    Bana mail veya telefon ile ulaşmanızı rica ederim.

Selamlar,
  • Merhabalar ben Eskişehirden Emre. Benimde note 2nin cam kırılmıştı ve burdakiler kadar da çatlak görünümlü değildi bi tarafı tuz buz şeklindeydi. Yorumları okuduktan sonra Uğur abiyle iletişime geçtim ve telefonu direkt ona yolladım. Telefonu halledip dün yolladı bana ve bugün elimdeydi. Gerçekten 10 numara olmuş eskisi gibi hiçbir fark yok :) Telefonu yollarken ki paketlemesi filan muazzamdı zaten. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz telefonla konuştuğunuzda anlayacaksınız zaten nekadar yardımsever olduğunu. Tekrar tekrar teşekkür ederim abicim :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.