Arkadaşlar selam. Yeni bir cihaz alıcağım için cihazımı satmak istiyorum. Cihaz temiz durumdadır 10 üzerinden 9 alır. Herhangi bir darbe kırık vuruk vs yoktur. Zaten sürekli kılıfla kullanılmış üründür bu nedenle çok ayrıntılı kasa resmi çekmedim çünkü darbesi yoktur. Cihaz batarya performansı iyidir bilen bilir zaten internet kullanmadığım zamanlar 2 gün hatta 2 bucuk gün kullandığım oldu. Ekranı tertemizdir sürekli ekran bandı ile kullanılmıştır. Cihazla beraber yanında verileceklere gelirsek; 55 Tl ye Turkcellden aldığım Protective Cover kapak + 1 ad Flip Cover Kapak + 1 adet parlak ekran bandı + sıfır blackberry mikrofonlu kulaklık + usb kablosu + şarj aleti + kutu ve fatura mevcuttur. Cihaz fatura tarihi 18.03.2013 dür yani 4 aylık cihazdır. Cihaz TELPA garantilidir. Cihaz için düşündüğüm fiyat 1075 TL'dir. Muadillerine göre fiyatını uygun tuttuğumu düşünüyorum. Takasa kapalı ilandır. İsteyen avcılar yada taksimde gelip cihazı görebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.