Şimdi Ara

Galaxy Note 20 Ultra'nın yüksek çözünürlüklü fotoğrafları paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka tasarım o kadar kötü'ki yapacak yorum bulamadım.
  • Siz 3-4 kelime demişsiniz ancak ben tek sayfaya 10 satır yazı yazabiliyorum. Belli ki sizin için uygun bir telefon değil bu ama bir çok kişi de benim gibi kullanışlı özelliklerinden yararlanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalemli galaxy s serisi işte. Samsung’un yerinde olsam note serisi ve galaxy s serisini birleştirirdim. Atıyorum galaxy s plus modeli kalemli olsun gibi.

• Note 8 kullanıcısıyım, kalem olmadan herhalde ömür boyu telefon kullanamayacağım. Mimar olduğum için sürekli elimde. Alışınca kalemi bırakamıyor insan. Kalemsiz telefon almaya korkuyor hale geldim. İstemsizce elimde, bir kere kırdım (üzerinden araba geçti) hemen yenisini almak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugurgok -- 19 Haziran 2020; 18:41:34 >
  • Kavisli şekilde gelmesi Note serisi için üzücü bir durum.

• yasinbjk1903 kullanıcısına yanıt
    Ultra fiyatla gelir.

• Bu telefonu telefon olarak kullanırsam 3 ayda kırarım ben :)

• hyksl H kullanıcısına yanıt
    Haha bende keşke öyle kısa notlarım olabilse.

• Note serisi ve s-pen kullanmaya alışkın insan başka telefon kullanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 19 Haziran 2020; 21:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çokta güzel kullanır, mesela ben huawei mate serisi kullandım ve daha iyiydi, hatta en iyisi, kalemle yazı yazmayı sadece oyun için kullanır sonra sıkılırsın gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmuratc -- 19 Haziran 2020; 23:12:26 >
  • Turkcell hatla çalışcak mı yoksa, bin TL lik telefonu olan arkadaşla oyun oynarken, hattımız aniden kopunca, arkadaşa kendimizi güldürecez mi yine..

Eşimiz falan aradığında telefonun niye kapalı dediğinde, bi saat açıklama yapmak zorunda kalacaz mı..

• Note serilerinin tasarımı her zaman güzel oluyor ama kullanışı malesef çok kötü, sıfır çerçeve her ne kadar güzel gözüksede kullanımı bir o kadar kötü. İstemsizce dokunuyor elinizin bir yerleri. Ve arayüz heb berbat, yüz tanıma ise vasat çalışıyor. En son note 10 kullandım ve 10 gün zor dayandım. Kırılacak diye indan tedirgin oluyor çünkü kalite hissiyatı çok kötü

• Önceden Galaxy ve Note serisinin haberleri çıkınca sayfalarca yorum olurdu.Şimdi her hafta yeni model tanıtılıyor,ben de takip etmiyorum artık.Geçmişteki Galaxy S3'ü Note 2'yi bekleme heyecanı yok şimdi.

• Portraitclub kullanıcısına yanıt

15 yıldır DH ye üyeyim. Her yıl daha kötüye gidiyor. Kötüye gittikçe; kullanıcı sayısı hem azalıyor hem de kalitesi düşüyor.Gelenlerin büyük çoğunluğu eski alışkanlıkla geliyor. Yaptığınız yorumlar, forum kurallarına uysanız da gerekçesiz silinebiliyor. Kendilerine çeki düzen vermezlerse gidişatları kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: homebird

15 yıldır DH ye üyeyim. Her yıl daha kötüye gidiyor. Kötüye gittikçe; kullanıcı sayısı hem azalıyor hem de kalitesi düşüyor.Gelenlerin büyük çoğunluğu eski alışkanlıkla geliyor. Yaptığınız yorumlar, forum kurallarına uysanız da gerekçesiz silinebiliyor. Kendilerine çeki düzen vermezlerse gidişatları kötü.

Valla hocam ben de 9 yıldır burdayım, eskiden sayfa sayfa yorum olurdu. Artık insanlar yorum yapmıyor yorum yapmadığı gibi habere bile tıklamıyor haber anlayışları da değişti belki de yeterince reklam almadıkları için böyle bilmiyoruz ama eskiden tuhaf alakasız haber görmezdik şimdileri bir trafik kazaları ve magazin haberleri eksik. Haberi görüyorsun kendine soruyorsun ne alakası var?

Türkiye'nin bilgisayar teknolojisi üzerine kurulan ilk web sitelerindendir diyor. İyidi de yapılan haberin teknoloji ile alakası ne? Vaka sayısı paylaşıyorlar, sokağa çıkma yasağı paylaşıyor, lgs yeni bir dizi çıkıyormuş onu paylaşıyor. Neresinde teknoloji var bunun? Sık sık güncellenen haber sitesiymiş. Bu kadar kendisiyle çelişen başka bir site var mı acaba?

• Note10+ bile muhteşemdi, bu kimbilir ne akılalmaz üstünlüklere sahiptir... Ancak paramız yetmez buna... Note8imin pilini değiştirip, belki Note21Ultra yı alırım, zira Note3, Note5, Note8 diye gidiyorum :)

• Exynos çöpü ile gelir kesin.

• Yorumları anlamıyorum cidden. Kaleme alışan kullanamazmış. Note serisinde yapıp da S seriside yapılamayan ne var biri yazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Önceden Galaxy ve Note serisinin haberleri çıkınca sayfalarca yorum olurdu.Şimdi her hafta yeni model tanıtılıyor,ben de takip etmiyorum artık.Geçmişteki Galaxy S3'ü Note 2'yi bekleme heyecanı yok şimdi.

Samsung dan konuşursak, Note 8 in bile hayli hayli yeterli olduğu bir dönem var artık. Cita yukarılara çıktı ve orta seviye telefonlar dahi yeterli seviyede gelir oldu. Olay tamamen donanım yarışına döndü. O yüzden apır sapır Çini firmalar türedi ve bunlarda piyasayı telefona boğdu, Samsung da cevap verdi o da alfabenin tüm harfleriyle telefon çıkardı. Piyasa çöplüğe döndü böylece. Fiyatlarda kredi çekip alınabilecek seviyeye geldi. Haliyle hem eldeki cihazların yeterli olması, hem her hafta telefon lansmanı hem de fiyatlar buna etken. Eski heyecanı bulmaması çok normal.

• O ekrandaki delikle 1000 lira yine vermem. Note 8 kullanıyordum, o rezalet delik yüzünden Note 9 ile devam ediyorum. Bu full ekran belasını çıkaranın...

Note 3,4,5,8, kullanan biri olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 21 Haziran 2020; 1:10:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.