Şimdi Ara

Galaxy Note 20 Ultra'nın yüksek çözünürlüklü fotoğrafları paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 20 Ultra, ön taraftan görüntülendi. Samsung ile ilgili sızıntılarıyla ünlenen Ice universe (@UniverseIce) isimli Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan yüksek çözünürlüklü görseller, Galaxy Note 20 Ultra'nın ekranını ve önden görünümünü gözler önüne seriyor. 

Geçtiğimiz yıl duyurulan Galaxy Note 10+'ın halefi konumunda olan Galaxy Note 20 Ultra, ekran çerçeveleri noktasında sınırları zorlayacak. Galaxy Note 10+'a kıyasla yanlardan 0.29 mm tıraşlanan çerçeveler, üst ve alt taraftan ise toplam 0.4 mm kırpılmış. Ayrıca ön kameranın yer aldığı deliğin çapı da 1 mm inceltilmiş. Bu sayede oldukça agresif bir ekran/kasa oranı elde eden Samsung, telefonun gövdesini de 0.3 mm inceltebilmeyi başarmış. 

Ayrıca Bkz.AirPower için tünelin ucundaki ışık göründü: İşte AirPower'a ait son prototipin görüntüleri

Galaxy Note 20 Ultra nasıl olacak?

Ön cepheden Galaxy Note 10+ ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olan Galaxy Note 20 Ultra, teknik özellik bakımından ise önemli iyileştirmelere sahne olacak. 

Galaxy Note 20 Ultra'nın 2560 x 1440 (QHD+) çözünürlükte 120Hz tazeleme hızı sunabilen LTPO OLED ekran paneline sahip olacağı bilgisi paylaşılmış durumda. Bununla birlikte, gücünü Snapdragon 865+ yonga setinden sağlayacağı söylenen telefonun, yenilenen S Pen'e ve gelişmiş özelliklere sahip bir kamera modülüne sahip olması bekleniyor. Samsung'un Galaxy Note 20 serisini 5 Ağustos'ta tanıtacağı tahmin ediliyor. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Galaxy Note 20 Ultra önden böyle görünecek!

Kaynak:https://twitter.com/UniverseIce/status/1273848555250180097

• S Pen sadece not almak için kullanılmıyor ki. Üstüne geldiğin yabancı kelimenin Türkçe çevirisinden tut, mesela fotoğraf düzenleme yaparken fırça gibi kullanmaya kadar birçok fonksiyonu var. Ben note 8 kullanıyorum, bir ara ekran kırıldı ekranın bir kısmı dokunmayı algılamaz oldu, o aralar durumum yoktu ekran değiştirmeye kalem imdadıma yetişti, kalemi algılamaya devam etti ekran. Bir süre öyle idare ettim ekranı yaptırana kadar. Bazı oyunlarda, hassas işaretleme yapılan foto düzenleme gibi uygulamalarda, uzun süreli basmayla olmayan metin seçip kopyalamalarda filan gerçekten işe yarıyor. Benim bilmediğim daha detaylı kullananlar da vardır.
  • Site yönetimi! Aloooo neden yorumları beğenince oturum kapanıyor bu kadar küçük bir sorunu çözemiyor musunuz? YouTube hesabınız ve forumdaki hesapların çalışıldığından beri ne yapacağınızı şaşırdınız. Bir silkelenip kendinize gelin!

• Note 20 ultra türkiyeye gelirmiki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sefer s pen'e sozde ne yenilik katicaklar. Samsungun hala note serisini diretmesine hayret ediorum. 2020 de kim kalemle telefona not alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alırım.

• O kamera çıkıntısı çok fazla.
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde de tasarımcıları, milletin tasarımlarını eleştiriyordu LinkedIn'de. Buradaki hele forumdaki tasarımın ekran görüntülerini paylaşmamak için kendimi zor tuttum. Çünkü hala DonanımHaber'i seviyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakikaten ben de beğenmedim. Telefon kalınlığı kadar kılıf lazım şimdi o da çok kaba gösterir. Zaten büyük cihaz.
  • yasinbjk1903 kullanıcısına yanıt
    15 bin

• 10k+ H.O

• Portraitclub kullanıcısına yanıt
    işin kötü yanı 7-8 aydır böyle, ve donanimhaber yönetiminin umrunda bile değil

• Kaldırsınlar o zaman beğeni butonunu. Zaten anasayfada en üst de yer almıyor artık en beğenilen yorum, en azından oturum kapanmamış olur. Daha da yorum yazmayacağım haberlerin altına. Kimsede yazmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 19 Haziran 2020; 16:29:47 >
  • Fotoğraflarda ki Note 20 değil Note 10..

• Note serisi kullanan biri Note serisinden zor vazgeçiyor. Note4 kullanıyorum. Ve sonraki telefonlarım da büyük ihtimal bu seri ile devam edecek. Ayrıca SPen çok pratik bir araç. Asıl 2020'de kim kalem/kağıt ile not alır?

• çok güzel tasarımlar yapıyorlar gel gelelim kılıfı takınca her şey gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

Note serisi kullanan biri Note serisinden zor vazgeçiyor. Note4 kullanıyorum. Ve sonraki telefonlarım da büyük ihtimal bu seri ile devam edecek. Ayrıca SPen çok pratik bir araç. Asıl 2020'de kim kalem/kağıt ile not alır?
    Kucucuk ekrana kac kelime not alabilirsinki en fazla 4-5 kelime yazabilirsin. Bende note 4 kullaniyorum bi sefer bile kullanamdim. Not alcagim zaman ya fotosunu ekiyorum ya cihazin klavyesiyle note uygulamanasna yaziyorum. Pratikte hic ise yarar bide degil bence.

• R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliyorum note 3 kullaniyordum note 10+ a gectim

• Telefon arkası kamera olmuş :) note serisi bir başka zaten samsungta başka telefon alınmaz

• Edge tarzı ekranları bir türlü sevemedim.

• S Pen sadece not almak için kullanılmıyor ki. Üstüne geldiğin yabancı kelimenin Türkçe çevirisinden tut, mesela fotoğraf düzenleme yaparken fırça gibi kullanmaya kadar birçok fonksiyonu var. Ben note 8 kullanıyorum, bir ara ekran kırıldı ekranın bir kısmı dokunmayı algılamaz oldu, o aralar durumum yoktu ekran değiştirmeye kalem imdadıma yetişti, kalemi algılamaya devam etti ekran. Bir süre öyle idare ettim ekranı yaptırana kadar. Bazı oyunlarda, hassas işaretleme yapılan foto düzenleme gibi uygulamalarda, uzun süreli basmayla olmayan metin seçip kopyalamalarda filan gerçekten işe yarıyor. Benim bilmediğim daha detaylı kullananlar da vardır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.