Şimdi Ara

Galaxy Note 3 için Android 4.4.4 güncellemesi başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyisi cyanogen mod s3 minide 4.4 kitkat kullanıyorum güncelleme vermezlerse biz alırız. :) :-)

• işe yaramaz güncellemeler başladı.

ultra power saving mode = YOK
    yeni touchwiz = YOK
    private mode = YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: snomask

işe yaramaz güncellemeler başladı.

ultra power saving mode = YOK
    yeni touchwiz = YOK
    private mode = YOK

+1 katılıyorum

buda yeni moda oldu insanlara baştan stabil romu vermiyorla sonra bakın biz ne güzel firmayız hep güncelleme veriyoruz çok ilgiliyiz demek adına ufak ufak sürüm değişiklikleri yapıyorlar.
  • Çok bir şey değişmeyecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal yoldan halen yok

• Note 2 kullanıcısıyım.Knox olayı yüzünden ne cihazı güncelliyorum ne de note 3-4 almayı düşünüyorum.Root yapamadıktan sonra bu cihazın hiçbir anlamı yok.Hem 2 bin küsür para bayılcam telefon alıcam hem de aldığım cihaza müdahale edemiycem? Hadi lan ordan zamzung.
  • S5 arayüzü gelsin telefonumu satıp alırım.

• android L alacak mı acaba?
  • Samsung yazılım konununda üşengeç olmasa piyasada daha çok tutulur.
  • benim telefon halen 4.4.2 sürümünde.güncelleme yap dediğimde en son güncellemeler yüklenmiş diyor.Bunun 4.4.3'ü ne zaman çıktı ki.Neden telefonum otamatik bulmuyor acaba

• Note 3 ve s4 kullanıpta güncelleme beklemenin pekte anlamı yok mevcut sürüm stabilse boşverin bir sonraki güncelleme ile telefonu yavaşlatma politikası uygulancak diceksiniz neyden bahsediyorsun samsung yeni telefon çıkarıpta eski telefonu hızlandırmak için bir güncelleme sunduğunu nerde gördünüz yeni arayüzü hiç beklemeyelim imkansız ötesi bence htc dğeilki bütün telefonlarına versin sense 6 arayüzünü
  • Samsung artık bişiye yaramiyo note 3 kullaniyorum 3 gb ram var bu donma yapiyor yeni surumu atarsan da dahada agir olucak yeni bir tel çikariyor eski telleri de olduruyor bir yandan yenileri satmak için. !!!

• Launcher yükle

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi bunlar satış stratejisi.note 4 deki arayüz ve diğer özelliklerden gelebilmesi için note4 ün biraz eskimesi lazım.Yani mart nisan 2015 den önce beklemeyin.derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.