Şimdi Ara

Galaxy Note 3 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor : OIS kamera, Android 4.3, 3450mAh gücünde batarya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • note 2 den buna geçmek için hiçbir sebep göremedim daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note kullanıcısıyım. Bu telefonu bekliyorum. Lakin,Samsung'un bizi şaşırtıp tasarım değişikliğine gideceğini düşünmüyorum.
    S4 kasa,300 Mhz arttırılmış işlemci hızı,ayıp olmasın diye koyacakları 3GB ram. Al sana Note 3.

• Umarım Türkiye'ye 32 ve 64 gb'lık versiyonlarıda gelir.

• ufak bi hatırlatma
    huawei ascend mate in pili 4050 mAh :)

• Bomba gibi gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgtiphone 5 ve 10 eylülde yeni duyurulacak olan 5s ile bu telefonunda şansı kalmıyor malesef. Tıp ta ölü doğma diye bir terim vardır bilen bilir!! Zaten android olması gözümde bitirmişti!
    Beyin terk.

performansa alerjinmi var?? :D sango kardeş

• Lan ben iphone aldıktan sonra mı geliyor bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfxf

quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgtiphone 5 ve 10 eylülde yeni duyurulacak olan 5s ile bu telefonunda şansı kalmıyor malesef. Tıp ta ölü doğma diye bir terim vardır bilen bilir!! Zaten android olması gözümde bitirmişti!
    Beyin terk.

performansa alerjinmi var?? :D sango kardeş

Hocam bu tiplere he deyin geçin adama sorsan hayatı boyunca note kullanmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

O ekran AMOLED oldukça, renk dizilimi PENTILE oldukça, telefon PLASTIK oldukça alınmaz asla.

Hadi ordan köylü Super Amoled ekranda pentile dizilim mi olur sağdan soldan iki satır okuyan kendisini profesör sanıyor..
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

Şu an Note 2 kullanıyorum S4 çıktığında almaya niyetlenmiştim ama ekranı küçültmek içime sinmemişti.Mega'ya baktım ama cihaz yeterli görünmedi yani özetle aylardır bu cihazı bekliyorum.Piyasadaki en iyi cihaz olacak her türlü.Umuyorumki çıkışının ikinci haftasında 1600-1800 arası fiyatla alınabilir.

• 2. en büyük batarya değil. huavei ascend mate 4050mah bataryaya sahip.
    ve bahsi geçen 5000mah bataryalı çin telefonu gibi adını sanını duymadığımız başka çin phabletler de 4 eylülden önce piyasaya 3500mah üzeri batarya ile çıkabilir. biz sadece 5000mah bataryalı phabletten haberdar olduk çünkü abartı bi değere çıkılmıştı incelikten taviz verilmeden. lg de epey yükseltti çıtasını.. yani çinde 4000 mah veya üzeri başka phabletlerde merdiven altı bantlarda ilerliyordur belki şuan ;) çünkü inç savaşına hemen ayak uyduran hatta abartmaya hazırlanan çinliler batarya savaşınıda ıskalamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

O ekran AMOLED oldukça, renk dizilimi PENTILE oldukça, telefon PLASTIK oldukça alınmaz asla.

Hadi ordan köylü Super Amoled ekranda pentile dizilim mi olur sağdan soldan iki satır okuyan kendisini profesör sanıyor..
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

Şu an Note 2 kullanıyorum S4 çıktığında almaya niyetlenmiştim ama ekranı küçültmek içime sinmemişti.Mega'ya baktım ama cihaz yeterli görünmedi yani özetle aylardır bu cihazı bekliyorum.Piyasadaki en iyi cihaz olacak her türlü.Umuyorumki çıkışının ikinci haftasında 1600-1800 arası fiyatla alınabilir.

Gayet de olur. S3 super amoled olmasına rağmen pentile kullanmıyor muydu? Gerçi Note 2'de RGB dizilimi kullanıldı fakat o da standart dışı bir dizilimdi. Bu da dizilimin yakınlaştırılmış hali:

Galaxy Note 3 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor : OIS kamera, Android 4.3, 3450mAh gücünde batarya

"HD Super AMOLED is a branding from Samsung for an HD-resolution (>1280×720) Super AMOLED display. The first device to use it was the Samsung Galaxy Note. The Galaxy Nexus and the Galaxy S III both implement the HD Super AMOLED with a PenTile RGBG-matrix (2 subpixels/pixel), while the Galaxy Note II uses an RBG matrix (3 subpixels/pixel) but not in the standard 3 stripe arrangement."

(Kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/AMOLED)

Alınmaz konusuna katılmamakla birlikte ekranın avantajları olduğu kadar renk dengesi ve ömrü konusunda dezavantajları olduğu söyleyebilirim. S2 kullanıcısı olduğumu da belirterek standart dizilime sahip super amoled plus ekranının tonlamaları doğru vermediğini de belirtmek isterim (beyaz renkte az da olsa mavimsi bir ton hakim, bunun dışında renkler de doğal tonların üzerinde...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 14 Ağustos 2013; 11:59:31 >

• Dikkat ettim birçok kişi özelliklerin azar azar artirildigindan dem vurmuş. Ama bu teknolojinin huyudur. Azar azar verir ki para kazanabilsin. Yoksa belki kralini verecek teknolojiye sahiptir samsung ama yapmaz. Bunu eskiden nokia yapardı. Şimdi bu firmalar yapıyor. Yadirgamamak gerekli. Böyle konulardan dem vuran varsa en güzeli bir nesil atlayip telefon almaktir. Galaxy s ten s3 e veya note ta note 3 geçmek akıllıca olabilir. Ama fiyat/maliyet olarak zarar edersiniz son nesli ilk çıktığında aldığınızda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Malesef böyle bir cihaz çıkacak.
    Dev ekranlı, amoled, pentile note 2' de ekran özelliklerinin hiçbir işe yaramadığını, aksine yetersiz olduğunu gördük.
    Note2 bile ergonomi, kullanım alanında zorluklar yaşatırken bu cihaz, dikkat edin telefon demiyorum, nasıl kullanılacak merak ediyorum. Bence büyük ekran furyası bir gün patlayacak.
    Donanımının ne olduğu hiç önemli değil, sonuç performans ve donanım delisi android kullanıyor.
    Plastik kasa kullananlar, hala plastikse ne olmuş diyorsa bu plastik olması sorun yaratmaz.
    Benim için dokunduğunda aldığın his, enerji çok önemlidir, samsung cihazlarına dokunduğumda hissettiğim sıradan plastik duygusu beni tiksindiriyor.
    Deli gibi para veriyorsun, içinde pc donanımı var, çalışması/performansı ne parasını, ne donanımını hakediyor ve elinde koca bir plastik cihaz.

Plastikten yakınmana katılıyorum ama ergonomi konusunda haksızsın beğenmeyen almaz. Telefon demiyorum demişsin, zaten üretici de tefefon diye satmıyor ki

Büyük ekran furyası dönüşüme tabi ki uğrayacaktır teknoloji ile insanların cihazlardan beklentisi değişiyor eskiden küçük telefonlar modaydı şimdi geniş ekran bakmışsın ilerde katlananlar çıkar ama tablet-telefon segmenti bir kesime hitab ediyor ve iyi kabul görüyor.

Arkadaşlar eski Note 3 konusu sanırım kapanmış listede göremiyorum oysa oldukça sıkı paylaşım vardı, güncel gelişmeleri buradan paylaşıp birbirimizi haberlendirelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

Bomba gibi gelicek

Zaten ben de patlamasından korkuyorum ya. 3200 mah pil ile piyasaya çıkarır bir de uluslararası versiyonu hepten ram ve işlemci yönünden kısarsa bak sen şenliğe.

Samsung güç tuşunu tepeye koydum ya daha ne istiyorsunuz benden diyebilir belli olmaz bunların sağı solu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Malesef böyle bir cihaz çıkacak.
    Dev ekranlı, amoled, pentile note 2' de ekran özelliklerinin hiçbir işe yaramadığını, aksine yetersiz olduğunu gördük.
    Note2 bile ergonomi, kullanım alanında zorluklar yaşatırken bu cihaz, dikkat edin telefon demiyorum, nasıl kullanılacak merak ediyorum. Bence büyük ekran furyası bir gün patlayacak.
    Donanımının ne olduğu hiç önemli değil, sonuç performans ve donanım delisi android kullanıyor.
    Plastik kasa kullananlar, hala plastikse ne olmuş diyorsa bu plastik olması sorun yaratmaz.
    Benim için dokunduğunda aldığın his, enerji çok önemlidir, samsung cihazlarına dokunduğumda hissettiğim sıradan plastik duygusu beni tiksindiriyor.
    Deli gibi para veriyorsun, içinde pc donanımı var, çalışması/performansı ne parasını, ne donanımını hakediyor ve elinde koca bir plastik cihaz.

Plastikten yakınmana katılıyorum ama ergonomi konusunda haksızsın beğenmeyen almaz. Telefon demiyorum demişsin, zaten üretici de tefefon diye satmıyor ki

Büyük ekran furyası dönüşüme tabi ki uğrayacaktır teknoloji ile insanların cihazlardan beklentisi değişiyor eskiden küçük telefonlar modaydı şimdi geniş ekran bakmışsın ilerde katlananlar çıkar ama tablet-telefon segmenti bir kesime hitab ediyor ve iyi kabul görüyor.

Arkadaşlar eski Note 3 konusu sanırım kapanmış listede göremiyorum oysa oldukça sıkı paylaşım vardı, güncel gelişmeleri buradan paylaşıp birbirimizi haberlendirelim.

Ergonomi tartışılır, beğeni tartışılmaz ve bu cihaz ergonomik değil, note 2 kullanıcısı olarak ben kabul gördüğüne inanmıyorum pek, kabul görmesini biraz da note 3 teyit edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

sırasıyla bu cihazları tokat manyağı yapacak...

iphone 5s
    htc one max
    xperia z ultra

Galaxy Note 3 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor : OIS kamera, Android 4.3, 3450mAh gücünde batarya
  • özellikler güzel ama yere 1 kere düşünce bozulan galaxy note 1den sonra aman aman samsung benden uzak dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

sırasıyla bu cihazları tokat manyağı yapacak...

iphone 5s
    htc one max
    xperia z ultra

Nediyosun iboy ?

• Samsung isterse artık 2099'un telefonunu çıkartsın yüzüne bile bakmam! Benimde Galaxy Note bir düşmeyle puzzle gibi oldu. Hayatta almam. Özellik olarak iPhone Samsung'u belki yakalayamaz ama kullanılan parçalar beş para etmez. Tekrardan iPhone'a dönş yaptım. Sizde iPhone'dan şaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtzihni

Samsung isterse artık 2099'un telefonunu çıkartsın yüzüne bile bakmam! Benimde Galaxy Note bir düşmeyle puzzle gibi oldu. Hayatta almam. Özellik olarak iPhone Samsung'u belki yakalayamaz ama kullanılan parçalar beş para etmez. Tekrardan iPhone'a dönş yaptım. Sizde iPhone'dan şaşmayın.

iPhone düşünce ne oluyor? Hiç denediniz mi? Evdeki tv'yi 30 cmden düşürseniz gördüğü zarar yüzünden tv kötü bir daha almam diyebilir misiniz? Ayrıca yamulan iPhone da gördük boyası sökülen de cam yüzeyi patlayan da... Kılıfsız 1 tane iPhone görmek imkansızken şu yorumunuz anlamsız geldi. Madem öyle o güzelim kılıfları, ekran filmlerini telefonunu paketlemek için mi kullanıyor bunca insan. Telefon alındığı günden sonra güneş yüzü görmüyor resmen.

Cihaz için darbelere dayanıklı ibaresi kullanılmadıkça şu söylediğinizin hiçbir anlamı yok bence, korumak da düşürmek de sizin sorumluluğunuz. Kılıf kullanıyor muydunuz bilmiyorum ama kullanıyorsanız da belli ki görüntüden ibaretmiş. Eğer iPhone dayanıklı birşey olmaz diyorsanız o da size kalmış. Düşürüp bakın. Arka kapağı olmadığından belki dağılmayacaktır ama kasa şekli, cam ve boyası için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.