Şimdi Ara

Galaxy Note 3 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor : OIS kamera, Android 4.3, 3450mAh gücünde batarya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

2. paragraf oldu dan ibaret.

Oldu mu şimdi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

iphone 5 ve 10 eylülde yeni duyurulacak olan 5s ile bu telefonunda şansı kalmıyor malesef. Tıp ta ölü doğma diye bir terim vardır bilen bilir!! Zaten android olması gözümde bitirmişti!

Beyin terk.

• optik görünyü sabitleme ilgili soru sormak istiyorum bende s4 var ve video ve fotoğraf çekiyorum şimdi optik sabitleme ile video ve gotoğraflarda ne gibi değişiklik olur titreşim azalttığını biliyorum ama onun dışında ne gibi avantajları olur sırf optik sabitleme özelliği içim telefon değiştirilmeli mi yada s5 mi beklenmeli s5 ile nokianın 41 mp lik modeline rakip olacak bir kamera teknolojisi olacak deniyor inşallah doğrudur bu

• olmuş bu olmuş.Ozellikle sony honami den beklefigim onca ozellik teker teker iptal efilirken acaba dev ekranli bir telefon kullanabilirmiyim diye dusunmuyo degilim.

• Pili düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

optik görünyü sabitleme ilgili soru sormak istiyorum bende s4 var ve video ve fotoğraf çekiyorum şimdi optik sabitleme ile video ve gotoğraflarda ne gibi değişiklik olur titreşim azalttığını biliyorum ama onun dışında ne gibi avantajları olur sırf optik sabitleme özelliği içim telefon değiştirilmeli mi yada s5 mi beklenmeli s5 ile nokianın 41 mp lik modeline rakip olacak bir kamera teknolojisi olacak deniyor inşallah doğrudur bu

Ois'in faydasını en basitiyle anlatayım, titreşimi azalttığı için fotoğraf çekim modunda enstantane dediğimiz süreyi uzatır ve sensöre daha fazla ışık girer, bu da gece çekimi ve düşük ışık performansını artırır... Diğer türlü manuel ayar olsa ve ois olmasa titreşim yüzünden herşeyin birbirine girdiği bir foto elde edersin, veya enstantaneyi kısa tutup neredeyse kapkara bir foto çekersin... Gün ışığında aman aman bir artısı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazıları hala Pentile diyor cehaletle.

Ben de Note 2 var ve ekranı Amoled RGB.

Büyük ihtimalle Note 3 de RGB olacaktır.

Bir sonra ki telefonum Note 3 olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Kesinlikle snapdragonlu modelini alin.

çok doğru
  • Önceden en yeni teknolojileri samsung da görürdük. Umarım daha bilmediğimiz özellikleri vardır telefonun.

• galaxy mega alsam mi arifesinde bu haberi gormem kotu oldu.. o zaman mega 2 yi de beraberinden duyururlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 13 Ağustos 2013; 0:22:50 >
  • evlerde bayanlar için hem eğlence hemde telefon odaklı cihaz bunlar.. ha çocuklarda ilgi gösterecektir illaki.. ipad4ü elinden düşürmeyen çocuklar bunuda düşürmez sanırım ama daha çok boyutu itibari ile bayanların tableti olur bu... ellerinde çok büyük durmayan kibar bir tablet görüntüsü verir..

• Pili 3800 veya 3900 mah olacaktır benim hesabıma göre.

• Umarım tasarım konusunda S3'ten S4'e geçiş gibi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

O ekran AMOLED oldukça, renk dizilimi PENTILE oldukça, telefon PLASTIK oldukça alınmaz asla.

Hadi ekranı anladım da plastik niye engel?

Bir arkadaş çok iyi açıklamış. Amiral gemisi diyorsun, eline aldığın malzeme 500 liralık telefon hissiyatı veriyor ki elimde HTC ChaCha var giriş seviyesinin de giriş seviyesi bir telefon o bile daha kaliteli hissettiriyor Samsung'un plastiğinden. Hoş değil.
  • quote:

''Galaxy Note 3 batarya açısından rakiplerini de geride bırakıyor.''

Evet haklısınız. :D
    Huawei Ascend Mate - 4050 mAh > Galaxy Note 3 - 3450 mAh

quote:

Phablet segmentinde Galaxy Note 3 böylece en güçlü ikinci bataryaya sahip olacak.

İkinci değil üçüncü (3.) olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 13 Ağustos 2013; 1:26:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

O ekran AMOLED oldukça, renk dizilimi PENTILE oldukça, telefon PLASTIK oldukça alınmaz asla.

Hadi ekranı anladım da plastik niye engel?

Bir arkadaş çok iyi açıklamış. Amiral gemisi diyorsun, eline aldığın malzeme 500 liralık telefon hissiyatı veriyor ki elimde HTC ChaCha var giriş seviyesinin de giriş seviyesi bir telefon o bile daha kaliteli hissettiriyor Samsung'un plastiğinden. Hoş değil.

Birkaç konuda yazmıştım bununla ilgili, direk ordan kopyalıyorum.
    Htc Max için; 5,9" aliminyum telefonu ince yaparlarsa çok kolay yamulur. Kalın yaparlarsa keten pantolonu kemersiz giyemezsin. Cebinde kocaman bir alet, oturduğunda sürekli sıkışacak, yine çizilme tehlikesi. Ee kaba muhtaç kaldın? Kasa kalitesine göre değilde tercih sebebin donanımı, sundukları ve aldıkları olsun bence. 5,9" ekrana kocaman boomsound hopörlörü gelince iyice uzayacak telefon.
    Bunuda bu konuda yazmıştım; Spiegen kılıfta polikarbon efenim ama One konusunda kapış kapış onu alıyor herkes. Aliminyum gövdeye onu takınca hissiyatta ne değişiyor merak ettim? Hele Htc Dip bilmemne takınca aliminyum kısım bile gözükmüyor ne işe yaradı?

Açıkcası zaten taşınabirliği zor bir cihaz. Aliminyum olup ekstra ağırlık yapacağına faydalı birşey için ağırlık yapsın mesela en önemli ve dağılması en kolay kısım olan ekranı korumaya yönelik çözüm bulunması lazım. Dışına dandik plastik varsa ne olacak, Otterbox Comuniter veya Defender kap alıp cihazımı maksimum düzeyde korumayı hedeflerim ben.
    Kaldı ki bu zaten daha çok profosyonel kullanıcılara ithafen bir cihaz. Twitter için gidipte Note alınmaz ki, alsa bile kaç kişi alacak?
    Başkasının düşüncesini bilmem, ben 4 yıldır aliminyum cihaz kullanıyorum. Hızlı soğuması dışında hiçbir artısını görmüyorum, bu çöp meselesi malının kölesi olmuş kullanıcılar tarafından uydurulmuş bir hikaye. Zaten hepsi kap kullanıyor o zaman ne işine yaradı premium hede... Geçiniz efenim, pratik çözüm sunsun isterse leğen olsun hamal yükü taşıyacağıma veya ezilip büzülen bir dalga olacağına kullanışlı olsun. Parayı sokakta bulmadım ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: greenk

Galaxy Note 3 batarya açısından rakiplerini de geride bırakıyor.Evet haklısınız. :D Huawei Ascend Mate - 4050 mAh Galaxy Note 3 - 3450 mAh

Huawei Ascend Mate, Note 3 ün rakibi değilde ondan.

• quote:

quote:

''Galaxy Note 3 batarya açısından rakiplerini de geride bırakıyor.''

Evet haklısınız. :D
    Huawei Ascend Mate - 4050 mAh > Galaxy Note 3 - 3450 mAh

quote:

Phablet segmentinde Galaxy Note 3 böylece en güçlü ikinci bataryaya sahip olacak.

İkinci değil üçüncü (3.) olacak.

Huawei 6,1" ama onuda hesaba katın. Önemli olan batarya gücü değil kullanım süresi.

İşin garibi ben niye bugün Samsung'u savunup duruyorsam iş başvurusu mu yapsam acep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S4'deki gibi kasa boyutu aynı kalabilirse bu segmenti tercih edenler için güzel olur.

• quote:

Galaxy Note 3 batarya açısından rakiplerini de geride bırakıyor.Evet haklısınız. :D Huawei Ascend Mate - 4050 mAh Galaxy Note 3 - 3450 mAh

Huawei Ascend Mate al o zaman seni tutan mı var :) Yine yaratıcı bir phablet çıkaracak Samsung. Ben de bekleyenlerdenim hadi bakalım inşallah dolu dolu özelliklerle gelir. Herkesin aksine ben Octa lı versiyonu tercih edeceğim sırf mali ye dönüş olduğu için,Performansı da ortada Octanın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.