Şimdi Ara

Galaxy Note 3 İlk İzlenim ve yorumlar | Sorularınız varsa buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 gündür Samsung türkiyenin Gear isimli kampanya rezaletiyle ugrasirken dün izmire gelen ilk telefon tarafıma ulaştırılmış oldu.

Telefon hakkındaki görüşlerimi alacak ya da almayı düşünen arkadaşlara yararı olur diye yazmak istedim.

Telefonu açtığımda ilk gözüme çarpan çok kısa sürede açılıp kapanması oldu. SSD hdd'li core i7 bir bilgisayar gibi gibi hızlı açılıp kapanıyor.

Telefonu ilk elinize aldığınızda Hd görüntü kalitesi çok etkiliyor. Renkler çok daha canlı ve küçük yazılar çok net.

İşlemci yazılım güncellemesi olmadığı haliyle bile çok hızlı, hiçbir menü geçişinde, hiçbir uygulamada ya da oyunda en ufak bir bekleme yada takılma yaşanmıyor. Özellikle benim gibi skype de 800 kontaktı bulunan kişiler için ideal 1sn bile bekleme yapmadı hiçbir şekilde. Açtığınız ya da kapadığınız uygulamalar çok hızlı işlem yapıyorlar. Benim en çok işime yarayan özellik bu oldu diyebilirim.

Telefon el hareketlerini algılayip menüler, resimler vb arasında geçişi dokunmadan yapabiliyor, el hareketiyle gelen aramalar cevaplanabiliyor, kapalı durumdayken üzerinde elinizi yukarı hareket ettirdiğinizde saat tarih ve pil oranını size bildirebiliyor. El kullanmada zorluk çeken ya da araç kullanan kullanıcılar için bir çok uzaktan yönetim kontrolu eklenmiş. Hareket algılama sensörü çok iyi, hızlı yaptığım hareketleri de algılayabiliyor.

Kameranın çekitği resim çok net parlak ve diğer kullandığım telefonlara göre etkileyici. Daha önce en beğendiğim resim kalitesi sony xperia serilerinde idi, samsung görünüşe bakılırsa iyi bir iş başarmış. Arka arkaya 8 resim çekip en iyi resmi seçme, hareketli resim modları, güzel yüz modu, parlak ve zengin renk modu gibi modlarla kamerayı başlatabiliyorsunuz her açtığınızda.

Gelen arama ve mesaj sesleri daha önce kullandığım note2 ye göre daha yüksek ve algılanabilir seviyede olmuş. Bu da gayet iyi bir özellik bana kalırsa.

Ben telefonda bir eksi bulamadım, Şu anda ilk aklıma gelenler bunlar, sorusu olan arkadaşlar varsa yardımcı olmaya ve soruları yanıtlamaya çalışacağım.

İyi forumlar

Menü içinden resimler
     Galaxy Note 3 İlk İzlenim ve yorumlar | Sorularınız varsa buyrun  Galaxy Note 3 İlk İzlenim ve yorumlar | Sorularınız varsa buyrun  Galaxy Note 3 İlk İzlenim ve yorumlar | Sorularınız varsa buyrun  Galaxy Note 3 İlk İzlenim ve yorumlar | Sorularınız varsa buyrun

Bekleme konumunda el yukarı hareketi ile bilgi ekranı

Yan Görünüm
     Galaxy Note 3 İlk İzlenim ve yorumlar | Sorularınız varsa buyrun  Galaxy Note 3 İlk İzlenim ve yorumlar | Sorularınız varsa buyrun  Galaxy Note 3 İlk İzlenim ve yorumlar | Sorularınız varsa buyrun

Kolay Menü Görünümü

S-pen menü

Arka kapak Dizayn

Note3 Arka kamera çekimi

Note3 Ön Kamera Çekimi

Not: Son iki resim note 3 ile, diğer Resimler Sony xperia-z ile çekilmiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.