Şimdi Ara

Galaxy Note 3'ü Galaxy Grand Prime Adaptörü ile Şarj Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy Note 3'ümün kendi şarj aletini evde unuttum ve sadece arkadaşımın Galaxy Grand Prime şarj aleti elimde mevcut. O şarj aleti benim Note 3'ün çift girişli şarj çıkışının büyük girişine uyuyor. O şarj aletiyle telefonumu şarj etsem bataryada herhangi bir problem çıkarır mı ? Batarya ömrüne zarar verir mi ? O cihazın bataryası orjinal Samsung bataryası sadece Note 3 değil Galaxy Grand Prime adaptörü ama usb kablosunun telefona giren kısmı benim büyük girişe uyuyor... Fotoğraf da koyuyorum
     Galaxy Note 3'ü Galaxy Grand Prime Adaptörü ile Şarj Etmek

• Hiçbir etkisi olmaz, muhtemelen senin şarj aletinine göre amperi düşüktür. Uzun sürede şarj olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Hiçbir etkisi olmaz, muhtemelen senin şarj aletinine göre amperi düşüktür. Uzun sürede şarj olur.

Evet 1.0A. ortalama 2 saatte doluyordu sanırım bu adaptör ile 2 buçuk saati bulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aethelwulf

quote:

Hiçbir etkisi olmaz, muhtemelen senin şarj aletinine göre amperi düşüktür. Uzun sürede şarj olur.

Evet 1.0A. ortalama 2 saatte doluyordu sanırım bu adaptör ile 2 buçuk saati bulacak.

Bence 3,5 saati bulur.

• quote:

quote:

quote:

Bence 3,5 saati bulur.

O kadar süreceğini zannetmiyorum aslında sürse de önemli değil benim için önemli olan bataryaya herhangi bir zarar verip vermeyeceğiydi öğrenmiş oldum içim rahatladı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence 3,5 saati bulur.

O kadar süreceğini zannetmiyorum aslında sürse de önemli değil benim için önemli olan bataryaya herhangi bir zarar verip vermeyeceğiydi öğrenmiş oldum içim rahatladı :)

Kendi kutusundan çıkan şarj aletinin amperinden daha yüksek amperde şarj etmek pek sağlıklı değil. Yavaş şarjın bjr sakıncası yok.

• Bir şey olmaz. Sadece daha yavaş şarj olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar şarj ettim yorumlarınız çerçevesinde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.