Bildirim
Galaxy Note 3 vs Lumia 1020 ;Fotoğraf [YENİ FOTOĞRAFLAR GELDİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Telefonlarda aynı kareleri çekmemişsin ki. Karşılaştırma yaparken çok zorlandım ama 1 diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: takıntılı bir adam
Telefonlarda aynı kareleri çekmemişsin ki. Karşılaştırma yaparken çok zorlandım ama 1 diyorum.
evet birebir aynı pozu yakalayamadım ders esnasında hoca varken yaptım biraz acele oldu yarın daha detaylı atarım -
Sanki 2 daha iyi gibi geldi -
2 -
2.si Lumia bence -
1 daha net. -
1.fotoğraf note 3
2. Fotoğraf lumia
Lumialar makroda iyi ama normal fotoğrafta acayip soluk çekiyor yalan değil. Ben şaşırıyorum zaten nasıl eb iyi kameraya sahip diyorlar bazı lumia serileri için bu arada bende wp kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 2 diyorum ama her halükarda note 3 iyi is çıkarmış
1 bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester United -- 24 Ekim 2014; 10:26:53 >
1. yakinlastirdigimda bardagin uzerindeki yazilardaki bozulma 1de daha az. Ortamin rengini 2 daha iyi vermis gibi. 1de daha soluk. Tahminim 1 lumia, 2 note3.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bi daha foto çekme -
quote:
Orijinalden alıntı: DUSTER04
1. yakinlastirdigimda bardagin uzerindeki yazilardaki bozulma 1de daha az. Ortamin rengini 2 daha iyi vermis gibi. 1de daha soluk. Tahminim 1 lumia, 2 note3.
Fotoğrafların çözünürlüğü aynı olduğu için yakınlaştırarak kıyaslama yapamassın dostum. -
Bu fotoğraf kıyaslama yapmaya uygun değil neden dersen orada ki gerçek renkleri biz bilmiyoruz ve renk telefonun işlemesi ile alakalıdır yani sen dng formatında fotoğraf çekip istersen note3 teki renkleri birebir kopyalayabilirsin peki nasıl fotoğraf çekmek gerekiyor dersen teneffüste çık bahçeye bir çiçek fotoğrafı çek makro hangisi daha ayrıntılı çekmiş karar verelim kısacası bu fotoğraflar karşılaştırma için uygun değil.
Ama renk olarak cevap vermek gerekirse 2. Fotoğraf daha fazla gerçek renklere yakın gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: orktas
Bu fotoğraf kıyaslama yapmaya uygun değil neden dersen orada ki gerçek renkleri biz bilmiyoruz ve renk telefonun işlemesi ile alakalıdır yani sen dng formatında fotoğraf çekip istersen note3 teki renkleri birebir kopyalayabilirsin peki nasıl fotoğraf çekmek gerekiyor dersen teneffüste çık bahçeye bir çiçek fotoğrafı çek makro hangisi daha ayrıntılı çekmiş karar verelim kısacası bu fotoğraflar karşılaştırma için uygun değil.
Ama renk olarak cevap vermek gerekirse 2. Fotoğraf daha fazla gerçek renklere yakın gibi duruyor.
Hocam teşekkürler yorumun için, ders esnasında o anlık çekmiş bulundum zaten çektiğim objelerdende belli ne kadar rastgele olduğu. Arkadaş bugün gelmedi okula gelseydi alıp detaylı (manzara, makro, düşük ışık) gibi karşılaştırmalar yapacaktım. Şimdilik dursun konu fırsat bulunca güncelleyecegim. Ama en azından fikir veriyor diye düşünüyorum.
-
Ben teşekkür ederim böyle bir konu açtığın 1020'nin kamerasını merak edenlere yardımcı olduğun için.
2 gibi
Bu fotoyla kıyas olmaz
-
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X