Şimdi Ara

Galaxy Note 4 Kamera Odaklama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
27.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar note 4 kamera ile yaşadığım sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istiyorum aslında çokta sıkıntı yapılacak bir durum değil sadece telefon tasarruf yani uyku modundayken kamerayı açtığımda 5 6 saniye kadar ekran bulanık kalıyor ve daha sonra netleşiyor ve bunu sadece uyku modunda 5 dk kalıp kamerayı açınca yapıyor diğer türlü hiç bir sıkıntı yok kameradan çıkıp tekrar girdiğimde net bir şekilde açıyor. Dün telefonumun orjinal olan 2.8 GB lık SM-N910CQ Rom kurdum sonuç yine aynı aşağıda videoyu çektim görüntüyü netleştirip o şekilde izleyin bu gibi sorunlar yaşayan veya çözmüş olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı rica ediyorum

https://www.youtube.com/watch?v=ZPyoOTjpa4k
    https://www.youtube.com/watch?v=50Jll1ebbMw
    https://www.youtube.com/watch?v=J6Ja-UmB3mc

• aynı sorun bende de var.normal modda da bazen 10 15 sn buluyo odaklaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim03

aynı sorun bende de var.normal modda da bazen 10 15 sn buluyo odaklaması.

üstadım yokmu bunun bir çözümü ya aşırı derecede canım sıkılmaya başladı kamerayı aşağı tutup açtığım zaman daha çok oluyor ama kamerayı yukarıya çevirip açtığım zaman direk net bir şekilde görüntü geliyor ekrana hiç bir sıkıntı olmuyor lütfen çözüm bulabilirsen bilgi verirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahitceylan

quote:

üstadım yokmu bunun bir çözümü ya aşırı derecede canım sıkılmaya başladı kamerayı aşağı tutup açtığım zaman daha çok oluyor ama kamerayı yukarıya çevirip açtığım zaman direk net bir şekilde görüntü geliyor ekrana hiç bir sıkıntı olmuyor lütfen çözüm bulabilirsen bilgi verirmisin

ben servise verdim hocam cihazı.sonucu sizinle paylaşırım.
  • quote:

quote:

quote:

ben servise verdim hocam cihazı.sonucu sizinle paylaşırım.

üstadım mutlaka sizden haber bekliyorum ayrıca sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını ve hangi aşamalarda düzelttiklerini ayrıntılı sorarsanız sevinirim bende ona göre bilinçli olup servise gideyim size pm attım ilgilenirseniz sevinirim

• Ayın 3'ünde problemden dolayı Erzurum'da ki Başarı Teknik Servise verdim telefonu.2 gündür sanırım yazılım atıyorlar dün ve bugün aynı şey yazıyor.Yazılımla halledilebilecek bir sorun gibi değil ama bakalım...

Gelişme oldukça bildireceğim bu sayfadan.Belki bazı arkadaşlara yardımcı oluruz bu süreçte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asim03 -- 22 Temmuz 2017; 14:22:9 >
  • quote:

Ayın 3'ünde problemden dolayı Erzurum'da ki Başarı Teknik Servise verdim telefonu.2 gündür sanırım yazılım atıyorlar dün ve bugün aynı şey yazıyor.Yazılımla halledilebilecek bir sorun gibi değil ama bakalım...

Gelişme oldukça bildireceğim bu sayfadan.Belki bazı arkadaşlara yardımcı oluruz bu süreçte.

Teşekkür ederim Asım kardeşim gelişmelerden haber ettiğin için dediğin gibi sorun donanımsal yazılımsal değil bende yazılım yükledim formatladım sonuç değişmedi gelişmelerden haber edersen bizden sonraki sıkıntıyı yaşayanlara belki çözüm olur. Konu ile ilgili çok araştırma yaptım bu gibi sıkıntıyı çeken pek kimse yok o bakımdan çözümde bulamamıştım hayırlısı bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung müşteri memnuniyetsizliği için çabalıyor sanki... Benim sorunum farklı ancak sorunun çözümünde Samsung un aldığı yol sıfır...

14.02.2015 tarihinde aldığım Note4'de aldığım günden beri şebeke sorunu yaşıyorum. Servise iade talebiyle kusur tespiti için 17.02.2015 de gönderdim ama nasılsa hatayı bulamadılar.

Telefondaki sorunun (hatanın) detaylı videosunu hazırladım merak edenlerhttps://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ 'den ulaşabilirler.
    İade için uğraşmaya devam ediyorum. Tüketici haklarına gittim. Cihazdan iyice soğudum. Gelişmelerden haberdar edicem. Şebeke sorunu kesinlikle hatla yada operatörle ilgili değil (sim kartımı yeniledim ayrıca başka operatörlerle de demedim), içinde sim kartı yokken, hatta uçuş modu açık iken bile cihaz kendi kendine reset atıyor. Resmen tasarım yada üretim hatası var.

Müşteri hizmetleride ağzından kaçırdı, teknik servisten Note4 için şebeke problemi yaşanabiliyor diye rapor gelmiş. Düzgün çalışan cihazlar da var piyasada ama hatalı çıkanların sayısıda kayda değer. Almayı düşünüyosanız tekrar düşünün. Ben yorumları dikkate almadım ve ayrıca cihazı direk samsung mobile center'dan satın aldım. Mağazadaki arızalı cihaz bana denk geldi.

Uyarmak bizden...

https://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yhy1

Samsung müşteri memnuniyetsizliği için çabalıyor sanki... Benim sorunum farklı ancak sorunun çözümünde Samsung un aldığı yol sıfır...

14.02.2015 tarihinde aldığım Note4'de aldığım günden beri şebeke sorunu yaşıyorum. Servise iade talebiyle kusur tespiti için 17.02.2015 de gönderdim ama nasılsa hatayı bulamadılar.

Telefondaki sorunun (hatanın) detaylı videosunu hazırladım merak edenlerhttps://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ 'den ulaşabilirler.
    İade için uğraşmaya devam ediyorum. Tüketici haklarına gittim. Cihazdan iyice soğudum. Gelişmelerden haberdar edicem. Şebeke sorunu kesinlikle hatla yada operatörle ilgili değil (sim kartımı yeniledim ayrıca başka operatörlerle de demedim), içinde sim kartı yokken, hatta uçuş modu açık iken bile cihaz kendi kendine reset atıyor. Resmen tasarım yada üretim hatası var.

Müşteri hizmetleride ağzından kaçırdı, teknik servisten Note4 için şebeke problemi yaşanabiliyor diye rapor gelmiş. Düzgün çalışan cihazlar da var piyasada ama hatalı çıkanların sayısıda kayda değer. Almayı düşünüyosanız tekrar düşünün. Ben yorumları dikkate almadım ve ayrıca cihazı direk samsung mobile center'dan satın aldım. Mağazadaki arızalı cihaz bana denk geldi.

Uyarmak bizden...

https://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ

kardeşim videonu sonuna kadar izledim ağzına sağlık öncelikle geçmiş olsun diliyorum bu samsungun servisi kadar adi bir kurum ben daha görmedim o yetkili servis elemanlarını ıslatıp ıslatıp bir güzel döveceksin şimdi birşey söyleyecem çok ağır olcak forumda ban yiyecem iphone sahibi olsaydık ikiletmezdiler çözüm bulamazlarsa yenisini verirlerdi geçen gün bir arkadaşım iphone açma kapama tuşu zamanla sıkıntı oluşmuştu ve garantisinin bitmesine 4 ay var garantiye verdi telefonu hiç uğraşmayıp yeni cihaz vermişler bizlerde böyle 2.500 tl para verip bozuk kusurlu ayıplı telefon alıyoruz sonrada aylarca servisle uğraş inşallah kardeşim sorununla ilgili en kısa zamanda bir çözüm bulursun asım kardeşim ve bende kamerayla ilgili sorun yaşıyoruz yukarıda videomu çekmiştim görmüşsündür zaten

• arkadaşlar siz siz olun ilk aldığınız zamanda odaklama sorunu farkettiğinizde direk ilk haftadan cihazı verip değiştirin.benim cihaz 3 aylık ve ilk aldığımdan beri bu sorun vardı.ilk başlarda önemsemedim sonra sinirimi bozmaya başladı ve cihazı servise verdim.şuan cihazda 3 parça değişmiş.yarın yada sonraki gün telefonu alırım büyük ihtimalle.

• Telefonu servisten teslim aldım.Telefonda kamera odaklama sorunu yoktu artık.Ama telefon verdiğim gibi değildi.Telefonun içini açıp işlemleri yaptıktan sonra telefonun içini kapattıklarında sağ alt kısımda silikon gibi bişey kalmış (yaklaşık 1 cm kadar) . Telefonu aldıktan 1 saat sonra götürdüm gösterdim ordaki bilgisayar başındaki bayana.Bayan bana ordaki siyah kısmı görmediğini söyledi.Teknik servisten yetkili kişiyle görüşebilmek istediğimi söyledim.Telefonu tamir eden arkadaşı çağırmaya gitti ve onun yerine oradaki müdür olduğunu söyleyen Selçuk bey geldi.Bana bu durumun düzeltilemeyeceğini ve bizim tarafımızdan yapılabilecek bişey olmadığını söyledi.

Müdürün bana tam olarak söylediği cümle;
    '' Telefon sizin anlayamayacağınız şekilde ısıl işlemler görerek açılmaktadır.Telefonun sizin belirttiğiniz sorunu ya da başka bir sorunu yoktur. ''
    Benim cevabım;
    Buna bu kadar para veriyoruz.Ben bu cihazı nasıl verdiysem öyle alırım.Örneğin ben bu cihazı size tertemiz şekilde verdim.Bana 2,3 cm'lik çizikle verdiniz.Ben bu konuda hakkımı aramayacak mıyım.Yani size verdiğim cihazı verdiğim şekilde teslim almayacak mıyım.
    Müdür;
    '' Samsung'un yayınladığı genelgeye göre cihazın sorunu hallolduysa kozmetik olarak bu tür şöyler olabilir.Çok zor bir şekilde telefonun içi açılıp kapatılıyor.Siz sıfır cihaz arııyorsunuz.Sıfır cihaz almak için buraya cihaz bırakmayacaksınız. Müşteri hizmetlerini arayacaksınız ve sizin bayinize ben güvenmiyorum ben cihaz değişikliği istiyorum diye bildireceksiniz. ''
    Ben:
    Müşteri hizmetlerini aradığımda bana cihaz değikliği yapacaklar mı bu şekilde.Hayır.

Bu şekilde çıktım servisten.Buradaki samsung bayisine gittim ordaki yetkiliye olayı anlattım.Bana adam ben sizin yerinizde olsam mahkemeye verirdim dedi.Bende samsung sitesi başta olmak üzere sikayetvar.com,tüketici hakem heyeti'ne kadar şikayetlerimi ileteceğim.Cihaz değişimi ya da para iadesi isteyeceğim.

Görsellerle olayı daha iyi anlayacaksınız.Daha fazlaydı dışardaydı siyah kısım.Ben kendim çıkardım dışarıdaki siyah kısmı.Sanki uhunun donmuş hali gibiydi.

Olay bu arada Erzurum Başarı Teknik Servisi'nde yaşandı.

Paranla rezil olmak budur.

Galaxy Note 4 Kamera Odaklama Sorunu Galaxy Note 4 Kamera Odaklama Sorunu Galaxy Note 4 Kamera Odaklama Sorunu Galaxy Note 4 Kamera Odaklama Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asim03 -- 10 Mart 2015; 19:54:26 >

• Hocam gelişmelerden haberdar edebilir misiniz ?
  • samsung note 4 almayı düşünüyordum ama aslında önemli olan telefon kalitesi değil müşteri memnuniyeti olduğuna karar verdim üstteki olayları okuduktan sonra. Apple bence dünyada bu işi (müşteri memnuniyeti) en iyi yapan firma.

NOT,:Apple Fan değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XcaL

Hocam gelişmelerden haberdar edebilir misiniz ?

Asım kardeşimiz tüketici haklarına şikayet etti sonuç bekliyor şimdilik bir arkadaşımda Note Edge telefonunda da aynı hata varmış onunda içini açıp kamerasını değiştirdiler samsungun servis kalitesi bu işte ben ise cesaret edip servise bırakamıyorum telefonumu çünkü aynı şeyin benimde başıma geleceğinden adım gibi eminim
  • quote:

quote:

Asım kardeşimiz tüketici haklarına şikayet etti sonuç bekliyor şimdilik bir arkadaşımda Note Edge telefonunda da aynı hata varmış onunda içini açıp kamerasını değiştirdiler samsungun servis kalitesi bu işte ben ise cesaret edip servise bırakamıyorum telefonumu çünkü aynı şeyin benimde başıma geleceğinden adım gibi eminim

Hocam benim cihazımda kasa açıklığı , şebeke sorunu kamerada odaklanma ve pembeleşme sorunu var...

Kasa açıklığı herkesde var şebeke sorunu lolipopla gider diye bekledim , ama bugün üzerimde siyah eşofman varken yanlışlıkla bi fotoğraf çektim gün ışığı yokken oda nesi bariz pembeleşme ve odaklanma sorunu var... Hemen aradım samsungu ama malesef ilgili değiller , servise yollarsınız servisin cevabına göre hareket ederiz diyorlar... Bi noktada haklı olabilirler keyfiyetin önüne geçmek için ama , insanında canı acıyor 3 aylık cihaz tek leke yok telefonun üzerinde nasıl gönderirim ben o kasaplara cihazımı.. Veya geldiğinde o izlerle kullanmaya nasıl devam ederim...

Samsung en büyük eksiyi burda yedi benden , hiç değilse 6 ay içinde bi cihazın parçası değişiyorsa eğer o cihazın sıfırıyla değişim hakkı verilmeli diye düşünüyorum tamir et sen yine sat yapmadıkları iş zaten değil...

Neyse 3'e 5'e bakmayıp satıcam cihazı , iphone 4 den bu yana kullanmaktan en büyük keyif aldığım cihazdı , ama sabır taşı çatladı.

Umarım Asım hocam'da hayırlı sonuçlar alır , elimizden gelen ne varsa yapalım bizde. Şikayet'e destek olmak videoyu beğenmek şikayet kaydı bırakmak gibi ne olursa ben destekçinizim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam benim cihazımda kasa açıklığı , şebeke sorunu kamerada odaklanma ve pembeleşme sorunu var...

Kasa açıklığı herkesde var şebeke sorunu lolipopla gider diye bekledim , ama bugün üzerimde siyah eşofman varken yanlışlıkla bi fotoğraf çektim gün ışığı yokken oda nesi bariz pembeleşme ve odaklanma sorunu var... Hemen aradım samsungu ama malesef ilgili değiller , servise yollarsınız servisin cevabına göre hareket ederiz diyorlar... Bi noktada haklı olabilirler keyfiyetin önüne geçmek için ama , insanında canı acıyor 3 aylık cihaz tek leke yok telefonun üzerinde nasıl gönderirim ben o kasaplara cihazımı.. Veya geldiğinde o izlerle kullanmaya nasıl devam ederim...

Samsung en büyük eksiyi burda yedi benden , hiç değilse 6 ay içinde bi cihazın parçası değişiyorsa eğer o cihazın sıfırıyla değişim hakkı verilmeli diye düşünüyorum tamir et sen yine sat yapmadıkları iş zaten değil...

Neyse 3'e 5'e bakmayıp satıcam cihazı , iphone 4 den bu yana kullanmaktan en büyük keyif aldığım cihazdı , ama sabır taşı çatladı.

Umarım Asım hocam'da hayırlı sonuçlar alır , elimizden gelen ne varsa yapalım bizde. Şikayet'e destek olmak videoyu beğenmek şikayet kaydı bırakmak gibi ne olursa ben destekçinizim.

kardeşim sıkıntını çok bariz bir şekilde özetlemişsin ayrıca haklı tespitlere değindiğin için sana teşekkür ediyorum. Aynen dediğin gibi sana katılıyorum o cihaz servise gidecek illaki sağında solunda çiziklerde geri dönecek acaba bu cihaz benim mi demen bile gündeme gelebilecek ben zannediyordum ki değişim yaptıklarına bir belge düzenliyorlar cihazı satın aldığın yere gidiyorsun yeni bir kutu cihaz teslim alıyorsun zannediyordum meğer o şekilde değil sana cihazı jilatin içinde yolluyorlar eski cihazının kutusundaki imei numarası farklı sana verdikleri cihazdaki imei farklı olacak yine içime sinmeyecek akıllara şuda geliyor dediğin gibi sana verecekleri cihaz belkide hasarı az olan bir cihazı onarıp sana sıfır olarak verebilirlerde o bakımdan bende servise gitmekten vazgeçtim çünkü sonuçları adım gibi biliyorum aklıma gelen tek çare cihazı satıp yeni bir note 4 almak hayırlısı bakalım artık tekrar geçmiş olsun diyorum kardeşim

• SAMSUNG "GALAXY" SORUN YAŞAYANLAR

Paylaşım yapacaklara şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar bende uzun yıllar iphone kullandıktan sonra note 4 aldim. Telefon çok güzelde bu kamera problemi can sıkıcı.

Sizlerin de yorumlarınızı okuduktan sonra cihazı aldigim samsung batışını gittim değişim için ama degismediler tabiki.

Sorunu kendim çözdüm.

1- kamera nun üzerinde koruyucu şeffaf bandı çıkartmayı unutmayın.

2- telefon kılıfı takmayın kapaklı olanlardan

Bende koruyucu kılıf vardı arka kapağı çıkartıp takilanlardan. Onu çıkardım ve sorun düzeldi.

Herkese kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mnermis

Arkadaşlar bende uzun yıllar iphone kullandıktan sonra note 4 aldim. Telefon çok güzelde bu kamera problemi can sıkıcı.

Sizlerin de yorumlarınızı okuduktan sonra cihazı aldigim samsung batışını gittim değişim için ama degismediler tabiki.

Sorunu kendim çözdüm.

1- kamera nun üzerinde koruyucu şeffaf bandı çıkartmayı unutmayın.

2- telefon kılıfı takmayın kapaklı olanlardan

Bende koruyucu kılıf vardı arka kapağı çıkartıp takilanlardan. Onu çıkardım ve sorun düzeldi.

Herkese kolay gelsin

Kameranın üzerindeki koruyucu şeffaf bant zaten ortası açık yani kameranın odaklama merkezi üzerinde herhangi bir jelatin yok zaten onu da çıkardım yurt dışı sitelerinde bu gibi sorunlarla karşılaşanlar koruyucu bandı çıkartınca çözüldüğünden bahsetmişti kapaklı kılıf derken ben orjinal swiev kılıf kıllanıyorum zaten çektiğim videoda görmüşsündür telefonu 1 gün boyunca kılıfsız kullandım sorun yine aynı devam ediyor telefonu aldığım ilk gün kılıf alıp taktım ilk haftalar böyle bir sorun yoktu telefonda acaba diyorum kılıf mı bozdu kamerayı sanmıyorum ama yinede anlattıklarından sonra aklıma gelen o oldu dün lolipop güncellemesini kurdum sıkıntı devam ediyor. senin sorununun düzelmesine sevindim kardeşim güle güle kullan

• Merhaba dostlar.Bende yaklaşık 2 aydir note 4 kullaniyorum.Kamera sorunumdan bahsedicem.Ilk 2 hafta yada 3 hafta sorun yoktu ancak şuan odak sorunu var 15 saniyeye kadar donuyor.Gerçekten büyük sıkıntı servise vermeye korktum.Ancak bir Sorunum Daha var bana mı has anlamadım selfie yani ön kamera iphone gibi degil Kafamı büyük geniş gösteriyor.Sizdedemj oyle

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.