Şimdi Ara

Galaxy Note 8.0 donma sorunları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Elimde bu tablet var ve tabletlerden pek fazla anlamasam da android olduğu için az buçuk yapabiliyorum. Her neyse sorunum şu, dün tabletin şarjı %0 olmuştu ve açılmıyordu ben de şarja taktım ve saatlerce dolmasını bekledim. Bugünse tableti açayım dedim tablette acayip şeyler oluyor. Kendi kendine kafayı yemeye başladı. Mesela açılıyor 5-6 saniye menülerde falan dolaşabiliyorum ondan sonra sanki tuş kilidine basmışım gibi donuyor ekran önce bir kararıyor sonra tuş kilidi ekranına geri dönüyor biraz takılıyor sonra gene 5-6 saniye normale dönermiş gibi oluyor gene aynu döngü şeklinde tuş kilidi ekranına geri atıyor ve bu döngü 2-3 sefer olduktan sonra tablet komple kilitleniyor ekran sürekli açık kalıyor. Sadece kilit tuşuna 8 saniye basılı tutup kapatabiliyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki Power+ses kısma tuşuyla falan fabrika ayarlarına al düzelir vs. Bunları biliyorum android olduğu için. Tamam iyi hoş güzel de tabletin içinde önemli şeylerim var ve alet bana ait değil.

1) Dahili hafızadaki dosyalar silinmez değil mi? Sadece uygulamalar mı gider?
    2) Tablete bağlı g-mail hesabını kurtaramaz mıyım çünkü o hesap benim değil yani fabrika ayarlarına aldıktan sonra şifreyi girip de gene senkronize etme imkanım yok. Ve bu benim için önemli çünkü tabletin sahibine ben telefon numaraları yolluyorum tabletin rehberine ekleyip onun gmail hesabıyla senkronize ederek.

3) Tablet bu haldeyken dahili hafızasına nasıl ulaşabilirim? Mümkün mü bu? Harici hafıza yok sadece dahili var.

4) Fabrika ayarlarına alma dışında başka çözüm olabilir mi?

• GÜNCELLEME: Arkadaşlar galiba tablete virüs girmiş tablet açılır açılmaz bir şekilde Wi-fi'yi kapattım tablet kendine geldi gibi wi-fi'yi tekrar açtım Mango Browser, Fast Browser gibi saçma sapan uygulamalar açılmaya saçma sapan reklamlar açılmaya ve tablet donmaya başladı ve kendi kendine kapandı. Sanırım virüs gibi bir şeyler var. Bana virüsü temizlemek için sağlam bir uygulama tavsiye eder misiniz?
  • Kardeş geç olcak belki ama hala halledemediysen , hiç uğraşma direk sıfırla cihazı . Bu saatten sonra kurtaramazsın zaten , temizlesen bile geri türerler. Bendede var cihaz ama artık yetmiyor ya ekran tatmin etmiyor yeni cihaz şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa980 -- 20 Ocak 2017; 5:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    2 hafta önce açıldı
    MEİZU NOTE 8 sorunları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.