Şimdi Ara

Samsung I8530 Galaxy Beam 4.1.2 Kasma Donma yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung I8530 Beam orjinalde 2.3.6 sürümdü ben sürüm yükleme yapıp 4.1.2 kurdum yavaşlama ve donma oldu. 2.3.6 sürüme geri dönmek istiyorum internette bulunan tek parça firmwarelerden indirdim telefona attım. Telefon suan acılmıyor. tekrar 4.1.2 atınca acılıyor. 2.3.6 sürümü atınca ne format menüsü acabiliyorum ne telefonu. 2.3.6 ya dönmenin baska bi yolu yok mudur

• benimde aramadığım site kalmadı bulamadım.tüm romlar tek parça ve olmuyor
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.3.6 için Code , csc , ve pit dosyalari lazim.yardimci olabilecek varsa lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LÜTFEN BİRİ PİT CHD VE CODE DOSYASINI PAYLAŞSIN 2.3.6 SÜRÜMÜNÜN SAMSUNG GALAX BEAM ZOR DURUMDAYIM ALLAH İÇİN YARDIM EDİN LÜTFEN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersaan

LÜTFEN BİRİ PİT CHD VE CODE DOSYASINI PAYLAŞSIN 2.3.6 SÜRÜMÜNÜN SAMSUNG GALAX BEAM ZOR DURUMDAYIM ALLAH İÇİN YARDIM EDİN LÜTFEN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

buradan bakıp sorunuzu çözebilirsiniz. deneme yanılma ile çözdüm.
  • Sorununuz hala sürüyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar konuyla ilgili aynı sıkıntıyı ben 1 aydır yaşıyorum ve bugün bir forumda bu sorunu çözme fırsatı buldum çok şükür. Link vermek durumunda kalacağım doğrudan oradan işlem yapın sonunda 2.3.6'ya döndüm ve kasma donma sorunlarından kurtuldum. Site yöneticisi arkadaşlarımız da arkadaşlarımızın maduriyetini hoşgörü ile karşılasınlar ve linki kaldırmasınlar diye umuyorum.
    Buyrun :http://andro-tek.com/konu-samsung-galaxy-beam-2-3-6-ve-orjinal-stock-rom-kurma.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.