Şimdi Ara

Galaxy Note 8, 26 Ağustos tarihinde New York'ta tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy Note 8, 26 Ağustos tarihinde New York'ta tanıtılacak

Yeni bir rapora göre, Samsung'un 26 Ağustos tarihinde New York'ta düzenlenecek özel bir etkinlikte yeni Galaxy Note 8 phabletini tanıtması bekleniyor.

Şirkete yakın kaynaklar, Samsung'un yeni Note modelini Eylül ayında Berlin'de gerçekleştirecek IFA fuarında tanıtacağını söylemişti. Ancak Güney Kore'nin Naver gazetesine göre, Apple'ın yeni nesil iPhone'u aynı ayda tanıtacak olması nedeniyle planlar değişti. Bu nedenle Samsung, lansman tarihini Ağustos ayına çekmiş durumda.

Samsung, şimdiye kadar amiral gemisi cihazlarını genellikle IFA gibi mobil konferanslarda değil de ayrı etkinlikler düzenleyerek tanıttı. Çünkü şirket özellikle tüm dikkatlerin yeni mobil cihazında olmasını istiyor.

Ayrıca Bkz.OnePlus 5'in en net görseli ve fiyatı ortaya çıktı
    Note 8'in Ağustos ayında duyurulacak olması özellikle Samsung'un cihazı Eylül ayında gelmesi beklenen yeni nesil iPhone'lardan önce satışa sunmayu istemesi açısından mantıklı görünüyor.

Parmak izi sensörü telefonun ortasına taşınıyor

Galaxy Note 8 her ne kadar S Pen ve iPhone 7 Plus'ı anımsatan çift kamera teknolojisiyle gelecek olsa da S8 ve S8+ modellerine benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Şu an Samsung için en büyük sorun, S8 serisinden beri ekranına altına gömmeye çalıştığı parmak izi tarayıcısının konumu.

Güney Koreli üretici, yeni parmak izi sensörü üzerindeki çalışmalarını henüz tamamlayamaması nedeniyle bu teknolojiyi ertelemeye karar vermiş durumda. Yani muhtemelen Galaxy S9 ekrana gömülü parmak izi sensörüyle piyasaya çıkacak ilk model olacak.

Note 8 tipik Android cihazlarda gördüğümüz, arka panele yerleştirilmiş parmak izi sensörü gibi daha geleneksel bir tasarımla gelecek. Ancak Note 8'deki sensör, S8'e kıyasla kameranın yanına değil de ulaşılması kolay olacak şekilde telefonun ortasına yerleştirilecek.

• Umarım ekrana gömülü gelir.

• Kısaca Samsung eğer ben bunu iPhone ile aynı zaman diliminde tanıtırsam nal toplarım en iyisi bir an önce erken piyasaya süreyim de yoluma bakayım mantığında görünüyor. Apple'ın ekrana gömülü sensör yapacağı iddiaları ve çerçevesi azaltılmış tasarıma sahip telefonun görüntüleri dolaşırken ağır Samsung veya Android fanı olanlar dışında kimse yeni iPhone'u görmeden senin telefonuna atlamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parmak izini bilemeyiz ama fiyatları ile gömecekleri kesin. :-)

• Samsung taktik yaparda ben yapmammı !

Iphone u beklerim tanıtımı yapılır. O dönemde Note 8 de iyice fiyat kırar Gider Note 8 alırım :)

• Samsung onceki yillarda satisi Agustos ayinda yapardi Eylul e otelenmesi Apple ile rekabet edemeyecek olmasi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Kısaca Samsung eğer ben bunu iPhone ile aynı zaman diliminde tanıtırsam nal toplarım en iyisi bir an önce erken piyasaya süreyim de yoluma bakayım mantığında görünüyor. Apple'ın ekrana gömülü sensör yapacağı iddiaları ve çerçevesi azaltılmış tasarıma sahip telefonun görüntüleri dolaşırken ağır Samsung veya Android fanı olanlar dışında kimse yeni iPhone'u görmeden senin telefonuna atlamaz.

Ağır fanlık olarak değilde hem note hem iphone kullanmış ve ipad sahibi olarak klavyeden tutunda paylaşım kolaylıklarına kadar telefonda note daha kolay geliyor ama tablette açık ara ipad. Kalem ise çok sık olmasa da haftada bir kaç kez işimi kolaylaştırır. Görelim bakalım rekabet iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 26 eylülde de uçaklara Galaxy Note 8 ile binmek yasaklanır bence.
  • "Her ne kadar S Pen ve iPhone 7 Plus'ı anımsatan çift kamera teknolojisiyle gelecek olsa da"......

He .. Çift fotoğraf makinası, çift tekerlek, çift ayakkabi.....hatta el ele yürüyen bir çift bile onu anımsatıyor.

• zamzung yine risk alıyor . gel şunu eylülde tanıt geç olsun güç olmasın
  • Bugüne kadar çıkan hemen her Iphone'da küçük ya da büyük bir problem(yamulma, kamera,batarya vs.) çıktı. Çoğunda da güncel olmayan, rakiplerinin gerisinde kalan bir teknoloji kullanıldı.

Note serisi ise ilk modelden 7'ye kadar en iyi teknolojiyi kullandı. Bir batarya hatası çıktı ama bu kadar dillendirmek, klişe haline gelen bayat ve kabak tadı veren iğrenç espriler görmekten gına geldi. Samsung süpürge çıkarsa yorumda "patlar ahshdjjaa" . Artık yorumlara bakmak bile istemiyorum . Samsung babamın şirketi değil ama şu sitede haber okumak bu sebeplerden dolayı artık zevk vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat coşacak sonra zamanla iner,Kral geliyor.

• "Galaxy Note 8 her ne kadar S Pen ve iPhone 7 Plus'ı anımsatan çift kamera teknolojisiyle gelecek olsa da"
    YUH diyorum YUH!
    Çift kamera iphone 7 plus'ın getirdiği bir özellik mi?????
    Üstelik alt alta çift kamera.

Ekrem 1 Onur 2.

• temcit pilavı gibi her gün her ay her yıl telefon çıkıyor, allah aşkına napıyor millet bu telefonlarlan, atommu parçalıyor.. ben yeni bir tel aldım hiç birşey ettiğim yok,oyun oynamam ,sosyal medyaya girmem hiç zevk vermiyor telefonla pc,ye kurban olim, whatshapp yapıyorum başka bişe ettiğim yok,bunca paralar israf değilmi ? hani kınadığımdan değil' ama yazık günah bu paralar yahu, verilmez buna onca para şimdi, artık her telefon aynı. bataryası sağlam dayansın oldu bitti 3+5 hepsi aynı ..
  • quote:

Kısaca Samsung eğer ben bunu iPhone ile aynı zaman diliminde tanıtırsam nal toplarım en iyisi bir an önce erken piyasaya süreyim de yoluma bakayım mantığında görünüyor. Apple'ın ekrana gömülü sensör yapacağı iddiaları ve çerçevesi azaltılmış tasarıma sahip telefonun görüntüleri dolaşırken ağır Samsung veya Android fanı olanlar dışında kimse yeni iPhone'u görmeden senin telefonuna atlamaz.

Bence biraz yanlış düşünüyorsun çünkü note kullanıcıları çok farklı kullanım şekli olan insanlar. Bizim evde hanım iPhone 6 plus kullanılıyor, ben ise note 4. İnan bir gün bile heves etmedim onun cihazına. Bana takoz gibi geliyor. Ayrıca kullanışsız bazı konularda. Şarj süresi bile başlı başına bir dert. İPhone kullananlara saygım var ama dediğim gibi note kullanan adama iPhone ters. Zaten kalemi bile ayırt edici ve benzersiz bir özellik. Kalem ile işi olmayan adam için iPhone çekici gelebilir ama bana çok uzak. Bu düşüncede çok insan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Bence biraz yanlış düşünüyorsun çünkü note kullanıcıları çok farklı kullanım şekli olan insanlar. Bizim evde hanım iPhone 6 plus kullanılıyor, ben ise note 4. İnan bir gün bile heves etmedim onun cihazına. Bana takoz gibi geliyor. Ayrıca kullanışsız bazı konularda. Şarj süresi bile başlı başına bir dert. İPhone kullananlara saygım var ama dediğim gibi note kullanan adama iPhone ters. Zaten kalemi bile ayırt edici ve benzersiz bir özellik. Kalem ile işi olmayan adam için iPhone çekici gelebilir ama bana çok uzak. Bu düşüncede çok insan var.

6 plus in batarya omrunu begenmiyorsan macbook air i telefon olarak kullaniyorsundur diye dusunuyorum

• kalem konforu oyunlarda da çok işe yarıyor, batarya ne olacak onu bekliyorum
  • Phablet kategorisinde açık ara lider.

Fiyatı uygun olsa alırdık ama bu ülkeye lüks artık bu tarz oyuncaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş batarya ömrü dememiş, şarj olma süresinden bahsetmiş. Hani iPhone 1 amper falan hani :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • srsy kullanıcısına yanıt
    yanlis okumusum, o konuda haklidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.