Şimdi Ara

Galaxy Note 9'un tanıtım posteri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung'un yakında piyasaya süreceği Galaxy Note 9'un posteri ortaya çıktı. Tanıtım afişinde altın renkli S Pen ile donatılmış leylak moru renginde bir cihaz görüyoruz. S Pen ise ilk kez bu kadar net bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Ayrıca Bkz.Huawei Nova 3 resmi lansman öncesinde görselleri ve tüm özellikleriyle açığa çıktı
    Samsung'un Ağustos ayında düzenlenecek Unpacked etkinliği için gönderdiği basın davetiyesinde stylus kalemin butonunu görebilmiştik. Şimdi ise S Pen'i tam olarak görme şansı yakaladık. Söz konusu buton Bixby'yi çağırmaya yarayan özel bir tuş gibi görünüyor, ancak henüz bir şey onaylanmadığı için kesin konuşmak zor.

Parmak izi sensörü artık doğru yerde

Akıll telefonun tanıtım posteri ayrıca kulaklık girişini ve nihayet doğru yere konumlandırılmış parmak izi tarayıcısını gösteriyor. Galaxy Note 9'un arka panelinde çift kamera sistemi var. Parmak izi sensörü kameraların hemen altına taşınırken cihazın alt kısmında 3.5 mm kulaklık girişinin mevcut olduğu açıkça görülüyor.

Söylentilere bakılırsa akıllı telefon öncekinden daha büyük bir pile sahip olacak. Note 9 ile birlikte gelecek S Pen'in de Bluetooth özellikli olacağı ve müzik çaları kontrol etme de dahil olmak üzere birçok farklı amaç için kullanılabileceği belirtiliyor. Yakın tarihli bir rapor Galaxy Note 9'un 24 Ağustos'ta raflardaki yerini alacağını ortaya koymuştu.

• Bomba gibi geliyor sabırsızlıkla bekliyorum.

• 5799 tl den çok uygun fiyatla ülkemize giriş yaptı haber gelir yakında

• Son iPhone zammından sonra 5 bin TL ye çıkarsa peynir ekmek gibi satar burda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomba olan ne ? Bildiğin note 8'in biraz güncellenmiş hali. Öyle bir abartıyorsunuz ki, görende devrim yapmışlar zannedecek.

• Gear s4 ile beraber tanıtılsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone dan neyim eksik der 6000den çıkarırlar bunu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 12 Temmuz 2018; 17:23:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    6000tl olacak büyük olasılıkla. 6000 altı imkansız gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı tas aynı hamam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung ne zaman değiştirecek bu note tasarımını ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım 5499 dan çıkar ama sanmıyorum 6499 dan çıkar gbii geliyor
  • Nasıl yani? Samsung zaten note 8 ile tasarımı değiştirmişti. Yani note8 note7 den (toplatılmış olsa da) tamamen farklı bir tasarıma sahip. Öyle bir söylemişsinizki sanki 5, 7, 8 modellerinin hepsini aynı tasarımla çıkarmış. Oysaki note7 de note5 den farklı bir tasarıma sahipti.

Note7 ve Note8 birbirinin aynısı.

Burada Samsung'u note9 tasarımını note8 ile aynı yaptığı için eleştirebilirsiniz ama "Samsung ne zaman değiştirecek bu note tasarımını?" dediğinizde sanki şimdiye kadarki tüm note telefonlar aynı tasarıma sahipmiş gibi bir anlam çıkar ve bu da Samsung'a haksızlık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: novicem

Nasıl yani? Samsung zaten note 8 ile tasarımı değiştirmişti. Yani note8 note7 den (toplatılmış olsa da) tamamen farklı bir tasarıma sahip. Öyle bir söylemişsinizki sanki 5, 7, 8 modellerinin hepsini aynı tasarımla çıkarmış. Oysaki note7 de note5 den farklı bir tasarıma sahipti.

Note7 ve Note8 birbirinin aynısı.

Burada Samsung'u note9 tasarımını note8 ile aynı yaptığı için eleştirebilirsiniz ama "Samsung ne zaman değiştirecek bu note tasarımını?" dediğinizde sanki şimdiye kadarki tüm note telefonlar aynı tasarıma sahipmiş gibi bir anlam çıkar ve bu da Samsung'a haksızlık olur

Son 2 note modelinden bahsediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Note serisinde kenarları eğimli ekran mı olur.

• Kürek modele devam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.