|
Bildirim
Fiyatlar gayet normal dolar bazinda.Yillardan beri bir telefonun ve bir leptopun fiyati 1000 dolari gecmez.Pahali degil bunlar.Sorun bizim ekonominin rezil kepaze olusu.Alim gucunun yerlerde surunmesi.
|
En pahalı modeli 13 pro max 1 tb bile 1600 dolar adam yarım aylık maaşı ile alabiliyor bizde kimbilir kaç para olacak 20-30 bin arası tahminen
|
20 bin diyip gecelim
|
İnsallah 25 bin lira olur bu halka müstahak..
|
700 dolar telefon almak sıkıntı değil ama gidip bir telefon fiyatı vergi ödemek istemiyorum, zaten vergim akp çocuklarına gidiyor.
|
biz bir tane kendimize bir tane malum kişilere bir tanede onların çocuklarına aldığımız için 20bin liradan aşagı olmayacak fiyatlar belli ki. cebimdeki 6,5 yıllık telefon yakın vade de değiştirme gibi bir şansımda yok ama şahlanıyoruz yersen |
Rezil iktidar yüzünden uzaktan takip edeceğimiz modellerdir. Bestel venüse talim.
|
Yarım aylık maaşı ile sen ben alamıyoruz, ama bu ülkede alanlar var. Mesela hazine bakanı yardımcısı aynı zamanda Türksat mi ne oranın yönetim kurulunda ve 2750 Euro huzur hakkı alıyo ve 2 tane dediğin telefondan alabiliyor. Sen ben fakiriz, yönetenler degil. 😁
|
Başlangıç olarak 64gb depolama birimi ile satışa sunarsalar gerçekten yazıklar olsun. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Başlangıç olarak 64gb depolama birimi ile satışa sunarsalar gerçekten yazıklar olsun. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|