Şimdi Ara

iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
16.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar iyi ama bize gelince kötü. Türkiye yerine dünyanın bir ucundaki ülke olsaydık bu kadar dert etmezdik.

• ıphone 13 promax 256 gb 20 bin ve yukarısı çok pahalı vergi ve döviz yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 11 Haziran 2021; 19:24:35 >
  • Fiyat sizmasida, kasasinayni olan yeni modelin sizma haberi gibi olmus. iPhonelarin fiyatiyla kasasi kolay kolay degismez aynidir hep. Neyin sizmasi bu ? Sizadanda o fiyata satilacagini (Doviz olarak) zaten biliniyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Hocam ona bakarsan onların almasına gerek yok biz bir tane kendimize aldığımızda iki tanede onlara alıyoruz zaten 😁😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pro max 1tb bizde 30 bin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların iPhone'u varsa bizde de Android yazılımlı, MediaTek işlemcili "Yerli ve Milli" Vestel telefonlar var.  

• Arkadaşlar bilen biri yazabilir mi geçenlerde bir haber de 120Hz ekran sadece pro ve pro max modelinde olacak deniliyordu bu haberde tüm modellerde diyor ne alaka?

• 12 serisine göre fiyatlar ne durumda yani? sabit mi kaldı

• Sızmasa da olurmuş her yıl aynı zaten başlangıç modeli 700 hatta 699 dolar olarak çıkıyor.

Kolaysa tl fiyatını tahmin edin.

• Artık iphone 14 ile ramler 6'ya 8 olur herhalde. İşte o zaman standart sürümleri daha alınası olur ve destek süresine pozitif katkı sağlar diye düşünüyorum 6s misali.

• Pro modellerinde olur diye düşünüyorum, ipad modellerinde de pro olanlarda 120hz desteği var sadece. Tabi standart sürümlere de getirirlerse büyük bir geçiş olur ama sanmıyorum pro haricine geleceğini tabi gelirse eğer.

• Görsel e bakarsanız pro ve pro max'ta 120 hz yazıyor zaten..

• Şu 64GB 'ı artık bir terk edin.

• İphone 13 pro max 128 GB 18.999tl olur

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Amerikada alan yoktur muhtemelen fakat türkiye gibi ekonomisi rezil yerlerde iphone alabilsinler diye tasarlamışlardır büyük ihtimal.

• 5 yıl önce aldığım 6s+ 64 GB tı. Hala 64 lük telefon satmaya çalışmak nasıl bir çakallık.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    96 model tofaş 40 liraya sattıklarını gördüm

• tolga_3838 kullanıcısına yanıt

12’yi satıp 13 alacağız tabi ki. Bu da soru mu hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: manesnuc

Pro modellerinde olur diye düşünüyorum, ipad modellerinde de pro olanlarda 120hz desteği var sadece. Tabi standart sürümlere de getirirlerse büyük bir geçiş olur ama sanmıyorum pro haricine geleceğini tabi gelirse eğer.

10-11 bin TL'ye satılan cihazda 60Hz olacak yani anladım tamam. :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.