< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 serisinin fiyatlandırması sızdırıldı (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
harclıklarımla 1.500tl ye iphone 4 almıstım hey gidi günler
-
Amerikanyada fiyatlar stabil
Türkiyede vergiler dahil 29 bin 90099.. fiyat etiketiyle. Olsada, vergiye sesmi ediyoruz, biz vergi ile var olmuş bir milletiz nede olsa, maaşını dövizle almasanda, vergini her türlü para biriminde fazla fazla iri iri majör majör ödüyenlerin ülkesi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İnşallah 50 bin olur o güzel günleride görürüz.
-
şu anda zaten 20bin. 25bin'in altında gelmez :D
-
Çok pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim gibi ülkelere ı phone 13 filan gelmesin.Millet dengesini şaşırıyor.Götünde don olmayan gidip taksitle ı phone alıyor.ı phone 7 sonrada x vardı ben orda kaldım işte ordan sonra ne ara 13 oldu.
-
İkili kamerayı çapraz koymalarına güldüm nedense; 11-12'den hiç farkı yok bari şu iki kamerayı çapraz koyalım da 13 olduğu belli olsun, havasını atsın millet der gibi sanki...
-
türkiye de iphone kullanmak büyük enayilik, xiaomi tercih ediyorum. böyle diyince millet gelip şey diyor ''fakir''. :D. telefonun pahalı olduğu yok oğlum. giriş fiyatı 4k olan telefon 10k ya satılıyor. sen telefona para vermiyorsun ki. şımarık çocukların porsche sine teker oluyorsun sadece haberin yok :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: ry4ntürkiye de iphone kullanmak büyük enayilik, xiaomi tercih ediyorum. böyle diyince millet gelip şey diyor ''fakir''. :D. telefonun pahalı olduğu yok oğlum. giriş fiyatı 4k olan telefon 10k ya satılıyor. sen telefona para vermiyorsun ki. şımarık çocukların porsche sine teker oluyorsun sadece haberin yok :D
Giriş fiyatı nerede 4bin? 800 dolar an itibariyle 6700 küsür lira vergisiz.
6 yıl önce kendime aldığım 6s hala güncelleme alıyor hala kasmıyor stabill çalışıyor. Kardeşim kullanıyor banamısın demiyor hala.
2-3 sene önce çıkan amiral gemisi androidler ise tarihin tozlu raflarına karıştı.
6 yıl içinde 3 tane çöp alacağıma 1 tane iphone alırım keyfime bakarım yıllarca sorunsuz şekilde.
-
tebrikler hocam. 12 den bahsediyordum bu arada giriş fiyatı olarak.
-
Apple bir iphone dan 250 dolar kazanırken, ülkemiz 500 dolar kazanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu millet bu telefonu ne olarak kullanıyor çok merak ediyorum
bana 16 gb 5 yıldır yetti yeni yeni güncellemede yer yok diyor 64 gb nasıl yetmez şaka gibi bu millet
-
Yurt dışından gelenlerin fiyatı 11-12 bin arası olur. Çift hat, her bir hat 4 ay süresi var etti sana 8 ay. 2 ayda uzattırma alırsın 100-150'ye. Zaten senede bir sıfırlanıyor. 2 adet yurt dışı alsan yine kar'lısın 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 12 Haziran 2021; 21:33:40 >
Ben hep 50 dolarlık aypon alıyorum , beni ilgilendirmiyo.
Her sene aynı tatava çıktıktan sonra herkesin elinde iphone 13 olacak görürsünüz...Ben S10+ telefonum ile 2024 e kadar yollarımı ayırmayacağım. Android 12 yide stabil sorunsuz alabilsek yeter götürür 2024 senesine kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X