Şimdi Ara

Galaxy Note Fan Edition Gümüş GARANTİLİ - FİYAT DÜŞTÜ ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Galaxy Note Fan Edition Gümüş GARANTİLİ - FİYAT DÜŞTÜ ACİL
    FİYAT ACİL NAKİT İHTİYACINDAN DOLAYI DÜŞMÜŞTÜR.

Merhaba, cihazımda en ufak bir problem yok.

05.05.2020'ye kadar garantisi sürüyor. Bu tarihte migros'tan aldım. Aldıktan 5-6 sonra aldığım cihazda dokunmatik problemi çıkması sebebiyle binbir baskıyla migrostan ürünün sıfır kapalı kutusuyla değişim yaptırdım. Yani cihaz aslında 7-8 aylık şuanda.

Fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi cihazda hiç bir ezik, çizik vs yok. Kalemi sorunsuz çalışıyor. Ekranında en ufak problem, kılcal çizik vs yok.

Kutu içeriği eksiksiz duruyor, yalnızca kulaklık vermiyorum çünkü kullandım, hijyen açısından da doğru olmaz. Kutuda garanti belgesi, usb connector'u, giriş dönüştürücü, yedek kalem uçları falan poşetinde duruyor. Ben kalemi epey kullanmama rağmen hiç uç değiştirmedim. Yedeklerin hepsi olduğu gibi duruyor.

Ekstra olarak telefon yenilenmesinden kaynaklı fotoğrafta göreceğiniz kapaklı orjinal kılıftan elimde 2 tane oldu. Onları da alıcısına vereceğim aynen.

Cihazla ilgili olabilecek her şeyi yazdığımı düşünüyorum. Yine sormak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilir veya arayabilirsiniz.
    NOT : FORUMA FOTOĞRAF EKLEYEMEDİM SORUN ÇIKARIYOR. İLETİŞİME GEÇERSEN WHATSAPP'dan yollayabilirim detaylı fotoğraf.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2k olurmu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.