Şimdi Ara

Galaxy Note Pro 12.2 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Note Pro 12.2 almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı daha çok iş ve ufak grafik işleri için kullanıcam.

• param olsa alır mıydım bilemiyorum inceledim ama. tek korkum samsung'un zırt pırt yeni ürün çıkartması ve android.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

param olsa alır mıydım bilemiyorum inceledim ama. tek korkum samsung'un zırt pırt yeni ürün çıkartması ve android.

Bu zamana kadar sürekli apple kulladım ve halen telefonum apple ancak üretkenlik açısından ipad işimi görmüyor artık ve en son aldığım ipad ömrünü doldurmak üzere.Parasına göre değil işlevselliğine göre bakarak almak istiyorum.
  • ipad'den çok daha işlevsel olduğu kesin. ikisini de kullandım. ama ios'taki akıcılık android için biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

Galaxy Note Pro 12.2 almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı daha çok iş ve ufak grafik işleri için kullanıcam.

portföyümde olsun diye 1 haftalığına aldım inceledim. ekranı gayet iyi. spen ativ serisinden de iyi. a4 boyutunda iyi çizimler çıkıyor. standlı kılıf ve klavye-mouse ile ultrabook hissi vermekte.

herneyse şu an satıyorum ilanları da az önce koydum. ilgilenirseniz:
    kutusunda faturasıyla sıfırdan farksız p902 3g'li cihaz: 1900 tl, 170 tl lik kılıf ile 2000 tl, 230 tl değerinde samsun klavye ve deri desenli mouse ile: 2150 tl dir.
  • cihaz gayet iyi kombine edilmiş.
     Galaxy Note Pro 12.2 almayı düşünüyorum Galaxy Note Pro 12.2 almayı düşünüyorum

• Kullanan arkadaşlara rica ediyorum cevap verirlerse çok makbule geçer. Tableti dün arkadaşıma forum teknosadan aldık. Cihazın alt kisminda 1 mmlik bir çıkıntı olduğunu ve elini çizdiğini söyledi. Kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir sorun var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoo dediginiz gibi bir sorun yok ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.