Bu yılın sonunda Samsung support note20 serisi için bitiyormuş. Güvenlik güncellemeleri olmayacakmış, veya olması gerektiği gibi olmayacakmış. |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (291. sayfa)
-
-
SİZDE DE YOTUBE DA 4K HDR VİDEO AÇINCA VİDEO KASIYOR MU?
-
Snapdragon cihazda NFC ile temassız ödemede sorun yaşayan var mı? Ben Paraf kart ile sorun yaşıyorum başka kartım yok. -
Yok, öyle Bi kasma yok ben de
-
Arkadaşlar selamlar note 20 ultra 5g almayı düşünüyorum piyasada birsuru ilan var ama bunların replikalari da var mı pek emin olamıyorum satıcılar önce para sonra kargo get olmaz diye inat edince de riskli bir alışveriş oluyor. Alırsam n986n mi n986u mu tercih edeyim birde güvenilir bir firma var mı sahibinden de çarşı GSM Beşiktaş diye 3 yıllık firma var güvenilir mi acaba -
S986n modelini alın ama önce para sonra kargo şeklinde almanızı kesinlikle önermem çünkü telefon piyasası dolandırıcı kaynıyor -
Aynen ustad exynos lu almak da istemiyorum -
S986N modeli snapdragon işlemcili hocam. -
Benim 2. Tereddutum kore modellerinin ve diğer ülkelerin snapdragon modellerinin band farklılıkları şebeke sorunları vs herhangi uyumsuz modeller var mi -
Ben kullandım Server kayıtlı şekilde hiçbir problem yoktu şuan da s22 ultra kullanıyorum aynı kore Server kayıtlı şekilde hiçbir sıkıntı yok şebekede hatta diğer cihazlarımdan daha iyi çekiyor şuan -
Merhaba , Note 20 cihazın garantisi bitti maalesef batarya da bitti. Bu cihazda orijinal dışında farklı marka batarya taktiran var mı? Varsa memnun mu? -
Merhaba bende note 20 ultra yurt dışı exynos işlemcili model mevcut cihazda imei+root atılı root olduğu için çoğu uygulamayı sağlıklı kullanamıyorum internetten araştırdım magisk gizlemeyi denedim ama işe yaramıyor bir çözümü var mı? -
Halen duruyor mu -
yok -
Arkadaşlar note 20 cihazımda ekran çözünürlüğü ayarı kaybolmuş. Siz ekran çözünürlüğünü değiştirebiliyor musunuz?
-
EFS yedeği alıp Vulcan ROM indirin. XDA den telegram kanalına ulaşabilirsiniz. VULCAN ROM ile KernelSU kullanın otomatik root oluyor ve çoğu uygulama görmüyor.
-
iyi akşamlar, note 20 ultra telefonla kullanmak için huawei watch gt 4 veya gt 3 almak istiyorum telefonla ile saat arasında uyumsuzluk veya saatin özelliklerinden kullanamadığımız özellikler varmı ?
şimdiden teşekkür ederim -
Mrb, 1 senedit gt3 kullaniyotum ,sorun yasamadim
-
Ağustos 2020'den beri Note20 Ultra 5G kullanıyorum, snapdragon olmayan modeli. Bugün pil zayıflamış, servise uğrayın gibi bir mesaj aldım. Sonra pil diagnostiklerine baktım, full şarj ile 13 saat gider ama sağlıklı pil değil gibi yazı çıktı.
Bu piller serviste değişiyor mu, veya dışarıda. Yeni telefon mu almak mantıklı yoksa pilini değiştirmek mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X